valaistus

moderni design Shade Tom Dixon: ylellinen valikoima

tom dixon moderni design valosuunnittelu lampunvarjostin

moderni design lampunvarjostin ? Oletko koskaan kuullut kuuluisa suunnittelija Tom Dixon? tärkeä hahmo contemporary luova näyttämöllä tänään hänen työnsä ovat kokoelmissa arvostetuin museoita maailmassa, mukaan lukien Museum of Modern Art New Yorkissa, museon Albert Museumissa Lontoossa ja muissa museoissa Bostonissa, Pariisin ja Tokion.


moderni design Shades of Etch kokoelma

moderni muotoilu varjostin valaisin tom dixon

Syntynyt Tunisiassa vuonna 1959, hän saapui Englantiin vuonna 1963. Itseoppinut tyvestä, Tom Dixon usein jonkin aikaa penkit Chelsea School of Art and Design. Se oli samalla basisti "Funkapolitan" ryhmä. Tom Dixon on yksi tärkeimmistä teollisuuden suunnittelijat aikamme. Hänen ensimmäinen huonekalut on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Sitten hän löysi maailman metallia, josta tulee hänen suosikki materiaalia. 80-luvulla, menestys ei ole pitkä päästä sinne ja hän tuli tunnetuksi hänen tuoli S-tuoli, joka on suunniteltu Cappellini editori. Tämä poikkeuksellinen istuin tulee ikoni nykyaikaista suunnittelua ja teki hänestä "kapinallinen kärjessä suunnittelu".

Tom Dixon hänen teoksensa nimeltään Objektiivi

lampunvarjostin moderni suspensio valaisinsuunnittelun tom dixon ajatus teollisen muotoilun

Vuonna 1998 Tom Dixon tuli johtaja suunnitteluosasto, niin taiteellinen johtaja Habitat myymälän. Kymmenen vuotta myöhemmin, Tom Dixon on täysin omistautunut sen kaima yritys, joka perustettiin vuonna 2002 ja sijaitsee Portobello, Lontoo. Se on sekä luova studio, esittelytila, teehuone ja ravintola. Hänen yrityksensä toimii hotelleja, kauppoja, ravintoloita ja muita kansainvälisiä yrityksiä.

Valaisimet Copper Collection

lampunvarjostin moderni jousituksen rakenne ruokailuhuone valaistus ajatus

Vuodesta 2010, tuotemerkin Tom Dixon kiinnostui taiteen taulukon, kellot, hajuvettä, ruokaa ja vaatteita. Hän jopa luonut kokoelma vaatteita ja Adidas matka tarvikkeet.

moderni design Shade ruostumattomasta teräksestä Etch kokoelma

moderni design lampunvarjostin tom dixon valaistus

Jälkeen valtaavat Britannian pääkaupunki, hän lähtee Pariisiin: sisustamisesta pukeutunut 66 kahvia Champs Elysees. Hän on myös suunnittelija Kansainvälinen ravintola sijaitsee Beaugrenelle kauppakeskuksen. Pariisin Säilytä Light Years omistettu kokonaisuudessaan pysyvää tilaa hänen nimensä.

Sävyjä Etch kokoelma

lampunvarjostin modernia oivallus teollinen valaisinsuunnittelun

Sen voimakas ja monipuolinen kokemus, Tom Dixon on edelleen ohjaa hänen uteliaisuutensa ja intohimo innovaatioihin. Hänen mallit ovat helposti tunnistettavissa niiden tyylikäs ja omaperäinen tyyli. Vuonna 2014 hänestä tuli suunnittelija vuoden Maison et Objet Pariisissa, joka pidettiin syyskuussa samana vuonna.

Tom Dixon: kapinallisten etujoukko suunnittelu moderni design lampunvarjostin tom dixon teollisen muotoilun idea

Etch sen kokoelma on ainutlaatuinen kokemus tutkia geometria. Lampunvarjostin keskeytetty Etch Web, alla on epäsäännöllisten viisikulmion joka luo maagisen varjoteatteri. Sen rakenne on avattu ja epätavallinen, ulottuvuuksiin liittyviä monimutkaisia ​​varjoja kun palaa Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä kaiverrettu digitaalisesti kiillotettu. Se voidaan ripustaa yksinkertaisena riipus päälle pöydän, esimerkiksi.

Sävy ruostumattomasta teräksestä Etch kokoelmamoderni teollisen muotoilun valaisin suspensio ajatusShade kultainen sinkki postimerkkikokoelman

nykyaikainen lampunvarjostin nykyaikaisen teollisen muotoilun

Sävy poikkeuksellisen suunnittelu maagisen tunnelman sisällä

lampunvarjostin sinkki moderni suunnittelusta teollisuusvalaistuksissa sisustus trendi

Innoittamana logiikka puhdasta matematiikkaa, geodeettisen rakenteet Etch Shade kalusteet on valmistettu kaiverrettu stoles. Varjossa Tämän kattovalaisin on hyvin yksityiskohtainen malli, joka luo kaunis, monimutkaisten varjot kun palaa Sitä on saatavana teräksestä, messingistä ja musta.

Valaistus Etch kokoelma

valaisin suspensio etch moderni suunnittelusta

Paratiisi valosuunnittelu

varjostin modernin teollisen suunnittelusta suspensio suunnittelu

Sävyjä Etch kokoelma

lampunvarjostin valaisin suunnittelu moderni suuntaus etch ajatus Solu Tall Valaistus

ajatus valaisin suspensio tom dixon moderni suunnittelusta

Valaisimet kokoelma Plane

valaisin suspensio kokoelma taipumus teollisuusvalaistus muotoilu

Tasossa kokoelma näemme hyvin hallittuun käyttöön yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja. Tuloksena on minimalistinen kevyt, esteettinen, veistoksellinen. TASO kattokruunu on messinkiä kattokruunu 18 lasipallot valkoinen kaksikerroksinen neljällä tasolla. Tämä kattokruunu luo dramaattisia ja ainutlaatuinen tunnelma.

kynttilänjalka Plane

kokoelma tasainen moderni muotoilu oivallus teollinen tyyli trendi

Valaisimet Beat Collection

Musta suspensio telineeseen suunnittelu moderni kokoelma beat tom dixon

Beat kokoelma on saanut veistokselli- yksinkertaisuus kuparin ruukut ja perinteinen vesi aluksia. Kaikissa malleissa on käsityönä ammattitaitoisen ja tunnettu käsityöläiset Moradabad Pohjois-Intiassa. Ne ovat kaikki valmistettu messingistä ja musta patina ulkopuolella. Beat kokoelma tulee myös valkoinen messinki, harmaa ja harjattu. Beat luo vangitseva dramaattinen tunnelma. Kokoelma sisältää kalusteet monissa eri muodoissa.

Valaisimia täydellinen sisä teollistuneempaa

sokea moderni design päivä jousitus oivallus teollinen tyyli ruokailu

Kaunis musta kokoelma

kokoelma beat tom dixon teollisen muotoilun lampunvarjostin musta moderni muotoilu

Ruokasalissa teollistuneempaa

teollisen muotoilun lamppu musta trendiä suspensio tuoli

Valaisimien ripustamisen ja lamput kävelymatkan päässä kokoelma Beat

lampunvarjostin nykyaikainen moderni sisustus ajatus

Kaunis valaistus kokoelma jousitus ja lattiavalaisimet

lampunvarjostin modernin teollisen nykyaikainen suunnittelusta jousitus

Lamput ja keskeyttää kokoelma Kupari

teollisuus- valaisin moderni suspensio suunnittelusta

Copper Collection, kuparin Englanti innoittamana aurinko ja sen toimintaa. Varjossa kuparia, alle, syntyy räjähdys puhtaan ohut metallikerros sisäpinnalle polykarbonaatista maailmaa. Tuloksena on pinta, jolla on heijastus kuuma metallinen kiilto.

Kupari Shade Lamput

trendikäs ruokasali telineeseen suunnittelusta


About the author

admin