Brico

Veggdekorasjon med trepaller

Deco bord trepaller

Det er mange måter å bruke trepaller. Man kan til og med slå dem i veggen kunst. I denne artikkelen vil vi presentere et originalt prosjekt med trepaller.


Rammeverket som vi vil bruke er som en palett, men det er laget av tre og måler riper er 15 '' x 15 ''. Etter at rammen ble produsert, ble den dekket med et lag av brun maling og deretter noen kremfarget maling. Kantene er pusset med sandpapir som ga dem en distressed look. Som du ser, kan du gjøre det samme ramme med restene av tre. En palett vil være perfekt som godt på.

Tre paller - en original dekorative idé med en tre padle trepaller DIY idé

Når rammen er tørr og maling, er det på tide å skrive en melding på den. Meldingen på bildet er bare et eksempel, men du kan skrive hva du liker og i henhold til ditt interiør. Men pass på at før du begynner å skrive melding om at det ikke er for lang, og du har nok plass på bordet. Du vil sannsynligvis trenge en sjablong for å skrive brev, men du kan like gjerne bruke en spray eller pensel. Denne ideen DIY gir deg muligheten til å ha et vakkert bilde veldig originalt du kan sette f.eks på døra, ute eller inne. Vær positiv i meldingen og uttrykke din personlighet!

Bruke en brun lag med maling på paletten og deretter noen kremfarget malinglaget trepaller Deco idé

Du kan skrive en opprinnelige meldingen og dekke bordet dekor på plasseringen av ditt valgdekorasjon trepaller
Skrevet avLaetitia Lasalle i BricoAbout the author

admin