Utendørs Planter patinert stål for industrielle stilen – anews24.info

Utendørs Planter patinert stål for industrielle stilen

ytre stål hage blomster utvikle ideer ytre brett

den utendørs hage patinert stål er estetisk tiltalende og meget motstandsdyktig. Hvordan integreres i naturen i hagen vår eller vår terrasse?


Er stål egnet for alle designstiler? For å besvare dette spørsmålet, presenterer vi denne posten på 10 utvendig moderne innredet og dekorert med forvitret stål planters.

Utendørs Planter patinert stål: hvordan å integrere?

utendørs hage blomster idé stål brett

Patinert stål er et materiale som er kjent og ofte valgt for fremstilling av esker av mange grunner. Den har en behagelig estetisk, det er holdbart og legger et industrielt utseende til ethvert miljø. Bruken av sukkulenter, for stål planters ovenfor, skapte en hage som krever lite vedlikehold og har en velstelt utseende hele året.

Stor utendørs hage patinert stål med sukkulenter

utendørs hageterrasse ordne idé cortenstål

forvitret stål planters bringe stil, tekstur og farge til hagen din og terrasse. Store planters fylt terrassen tilbake i familiens hjem og skape en atmosfære som minner om de store velholdte mellomrom. Eksteriøret er designet av Bates Masi Architects og fotografert av Michael Moran.

Stor stål planter, moderne utekjøkken: en funksjonell og trendy design

patinert stål utekjøkken hage

Den patinert stål går veldig godt til betong: de to referansemateriale av den industrielle stilen. Fargen på forvitret stål dimensjonert planter matcher tredører på utsiden av huset. Eksteriøret er designet av Ben Miller Design og fotografert av Mark Peters.

Utendørs Planter stål og store betong vannbassenget: det perfekte bryllupet bransjen

utendørs hage planter betong stål bassenget'eau

Radene av sukkulenter og store steiner gjør bakgården til dette huset i ørkenen, innbydende og moderne. Fargen på forvitret stål planters er godt matchet med fargen på tre yttervegger av huset. Utformingen av eksteriøret er designet av Kendle Design Collaborative.

moderne utvendig design med store rektangulære planters patinert stål

moderne blomsterkasse planter utvikle moderne Corten stål

Den utendørs gårdsplass, under, er utformet med flere stål planters langs veggene. Urteaktige planter rajoutent farge og tekstur til plassen og få en mykere og innbydende utseende. En dekorativ veggmontert og patinert stål, fullfører den industrielle utseendet til denne hagen.

moderne og godt anlagt hage med flere utendørs planters patinert stål

utendørs hage blomster cortenstål stein skuffen deco

Dette patinert stål planter er utformet for å ha to etasjer. Det legger høyde og et kunstnerisk preg til hagen. Mens spiral hagen bak gjør det enkelt å plante salater og grønnsaker.

Stor to-etasjers stål runde planter, kilde og design Exteriorscapes

cortenstål planter ideen utvikle plass stein blomst brett

Disse planters laget av bueformede plater av patinert stål, rajoutent en ny dimensjon til den plass uten å være plasskrevende. De er ideelle for å huse flere planter sammen. Plassen rundt blomsten var dekorert med små steiner.

Flower-formet spiral ideelt å plassere ved siden av en vegg eller et gjerde, Olivin Earth Design

moderne stål skuffen arrangere blomster utenfor hagen idé

Den runde stål planter, plassert inne i betong planter, skaper mer dybde og gir tekstur til hagen på takterrassen. Å ha en slik hage på taket, er dette en drøm!

Planter runde stål plassert inne i et annet betong hage

utvikle stål hage blomst skuffen tre idé utvikle plass

Denne vakre planter kombinasjon / benk er laget av tre og patinert stål. Det gjør det mulig å sitte komfortabelt og nyte hennes hage i fred. Dette planter / benk er designet av Leddet Design Landscape Architecture.

Stor stål planter og trebenk bygget for komfort

Cortenstål hage sukkulenter trebenk


Like this post? Please share to your friends: