Å gjøre et maleri stensilert på en pall lerret – anews24.info

Å gjøre et maleri stensilert på en pall lerret

sjablong oppnå hovedtabellen

Med suksessen som dekorasjon eller møbler bruke gjenopprettings pall, foreslår vi at du gjør et arbeid av personlig art sjablong som vil gjøre deg eller Andy Warhol med dine kjære.


Dette er en ganske enkel design, men med en sterk estetisk effekt, som vil romme flere dekorative stiler, fra en rustikk stemning til industriell eller desidert minimalistisk eller moderne. Kort sagt, dette er en dekorativ og unike must, du kan henge med stolthet hvor du vil, trenger ikke å håndtere en blyant som en proff for en fantastisk effekt.

Deco utført med sjablong

Deco pallebord Carmodys

Den eneste faren når vennene dine vil se det er at de kan få deg til å bestille. Alt du trenger for denne kunstneriske håndverket, i tillegg til noen få boards utvinnes enten på en pall eller en gammel gulv eller møbler, er det et bilde. Ideen er å gjenskape konturene av silhuetter av et bilde som du liker, og i hvilken form av statister er ganske presise og løsrevet fra bakgrunnen av bildet. Du kan forstørre et bilde fra datamaskinen, print og kontur kuttet som du vil de skal vises. Hvis du har et stykke ganske motstandsdyktig nylon, reprodusere disse konturene på nylon. Du får en sjablong. Hold det for senere, vil du trenger det.

å kutte den hule sjablongen

sjablong design print cut områder

Nå får noen brett, vil mer trevirke være en gammel utseende, jo bedre. Montere sammen disse platene, som kan være av enda litt forskjellige lengder eller lengder for et industrielt formål, ved hjelp av to andre styrer man clouerez eller skru dem på baksiden. Ideen er å ha en relativt flat overflate som vil være bakteppe. Da gjelder sjablongen på rammen, og fylle tomrommet med den fargen du liker, pensel eller spraymaling. Figuren dermed vises, det vil bare henge på veggen. Gratulerer! Nå kan du prøve ut andre modeller ...

Gjenvinning planke sammenstillinger

tre Gjenvinning sammensatte lag lerret bakgrunn

fargeskjemaer

Deco pallenheten

være kreativ! Deco tema pall kjærlighet

verden er ikke nok

Deco verdenskart som viser serien

for de som ikke liker fargelegging

fritekst pall Deco

det er ikke bare for stuen

sjablong adressenummer

alle temaer er mulig

initial sjablong G

eksempel på ulike planker sjablong Endelig hjemme

variere teknikker som collage

sjablong sykkel flagg blomster stoff

revers eksempel av den originale stencil

deco sjablong & Palette stakk


Like this post? Please share to your friends: