hage plan feng shui og Zen dekor for utendørs – anews24.info

hage plan feng shui og Zen dekor for utendørs

dekorasjon bilder feng shui hage plan

Lær grunnleggende regler for utforming av en feng shui hage plan og utforske våre ideer for å dekorere utendørs plass i ditt hjem i Zen-stil! Feng shui er en gammel kinesisk kunst som tar sikte på å skape harmoni i omgivelsene ved å balansere energi (kinesisk: chi eller ki) og de fem viktigste elementene i kinesisk tradisjon, jord, ild, den vann, metall og tre.


Ordene feng shui betyr "vind" og "vann", som begge, i henhold til denne tradisjonen, er de energikilder vital chi. Dette kan bringe overflod og lykke, og senere, gjør eksistensen av de mest fredelige mannen og roligere. Ved å tilveiebringe plass i henhold til reglene i Feng Shui, tar vi sikte på å stimulere strømmen av denne viktige energi i vedkommende rom, noe som er gunstig for beboerne.

Plan hage feng shui: prinsippet om kinesisk kunst

feng shui idé deco utendørs hage

Feng shui er en slags utvikling plass kunst som stimulerer chi energi til å bringe mer harmoni og velstand i livene til sine beboere. For å gjøre dette, bare følg reglene for kunst. De deler plassen inn i soner, og viser hvordan du bruker dem, noe som tyder på hva de beste dekorasjoner for hver av dem.

Plan hage feng shui og energiflyten

AMENAGER deco zen hage

Hovedmålet med feng shui hage layout er den samme som for andre områder. Dette er for å stimulere flyten av chi energi i hagen, uten å gjøre denne trafikken for fort eller omvendt, for sakte. Faktisk kan den dårlige energien strømme ha uheldige effekter på beboerne. For eksempel kan det gjøre beboerne i et hjem mer stresset hvis energien flyter veldig raskt eller blokkere velstand i hjemmet, hvis energi er fanget og stagnerer i en del av huset.

hage plan feng shui og Zen Deco terrasse

hage plan utenfor ba gua feng shui

For å lage en hage plan i henhold til reglene i denne kunsten, bruk en Bagua (eller pakua) feng shui, som den du finner på bloggen Feng Shui Tao. Den bagua er som en slags åttekantet kort for å dele noen plass i åtte områder, hver ansvarlig for ett område av livet, et element og farge. På dette kartet, er Sør alltid plassert på toppen og Nord ned de åtte områder som tilsvarer områdene eller til: omdømme og Brann (sør), kjærlighet og store land, barn og små metall (West), utenfor og store metall karriere og vann (Nord), forskning og lite land, helse og stort tre (East), penger og lite tre.

hage plan Feng Shui: Dekorer henhold til de områder av Bagua

Zen hager feng shui ideer utenfor

Ifølge kinesisk tradisjon, de åtte områdene forholder seg til ett område av livet til hvert familiemedlem. De har et fysisk uttrykk i den tilsvarende delen av hagen din og ditt hjem. For eksempel, den sørlige delen av hagen er omdømme og offentlig anerkjennelse, neste til relasjoner og kjærlighet og så på en del. Bruk Bagua å identifisere åtte forskjellige områder av hagen din.

feng shui hage plan: områder av Bagua og fargene

utendørs hage dekorasjoner hjem feng shui

Etter å identifisere områder av hagen din, er det nå for deg å dekorere hvert område med egnet tilbehør for å balansere og harmonisere elementer av plass. For å gjøre dette, kan du bruke Bagua som vil fortelle deg fargene reservert for hvert område: den røde for sør, steg til sørvest, hvit for Vesten og så videre. Du kan bruke dekorasjoner i disse fargene for å stimulere flyten av energi av ro og naturlig måte.

Kart av feng shui hage: hvordan håndtere ulike områder av Bagua

hjem og Zen hage

I tillegg er det mulig å legge til diverse tilbehør som passer til den symbolske betydningen av sonene. For eksempel kan du lage et lite hjørne med hage i salongen tilsvarer utsiden forbundet med kontakter og folk som følger deg i livet. Strømmen av vann symboliserer flyten av ressurser, ville en liten fontene være en god dekorasjon for området som tilsvarer penger, som på bildet over.

Plan hage feng shui: dekorere idé for det området av recheche

tilbehør feng shui AMENAGER min hage

Zen statue, innbydende meditasjon og ettertanke, ville være et godt tillegg til området reservert for forskning, som vist på bildet over. Tenk på de små detaljene og dekorere hvert av disse områdene på en balansert måte, slik at energi gjennom kurset uten noen hindring.

feng shui hage plan: å leve i harmoni planter

hagebilder feng shui

Hvis du har besluttet å dekorere hagen din etter planen feng shui, husker også at hver av de åtte områdene tilsvarer ett av elementene i naturen, som er oppført på bagua. Det er for deg å hjelpe disse elementene til å leve i harmoni i hagen din, slik at deres effekter på områder av livet ikke avbryte hverandre. For å gjøre dette, bør du vurdere å bruke planter som passer de ulike elementene for tre, symboliserer vekst og endring trær; for brann, symboliserer skjønnhet og humør-planter som solsikker og tusenfryd; til land, synonymt med stabiliteten og ro klematis; for metall, symboliserer planter av styrken av Cortaderia familie og for vann-vannplanter som er forbundet med karakterstyrke. Det er for deg å finne en måte å leve i harmoni disse plantene, som vist ovenfor, tenker om hvilke typer jord og lys i hagen din.

feng shui hage plan: ikke glem å representere vann og vind

AMENAGER hagen sin feng shui

For en vellykket feng shui hage med Zen atmosfære, ikke glem å rengjøre régulièremen uterom. Rekkefølgen i hagen er viktig fordi det gir chi energi til å flyte fritt. Sørg for at hver plante og hver tilbehøret er i balanse med de fem feng shui elementer. Kunsten feng shui kan brukes til enhver hage, stor eller liten, hvis du følger instruksjonene på bagua og ikke glem at tilstedeværelsen av to elementer, feng shui og vind og vann, er obligatorisk for denne plassen. De fossefall, dammer og fontener og vindklokker, som symboliserer en behagelig bris vil hjelpe deg å representere begge. Du kan finne flere feng shui hage dekorasjon bildene i nedre galleriet:

Ide å arrangere sin hage med kunst av feng shui

hage plan feng shui bagua

Planer deco zen hage feng shui

pakua feng shui hage plan

Hagen planlegger bilder feng shui

terrasse hage dekorasjon ideer feng shui

Bilde feng shui hage

hage landskapsplan

hage dekor feng shui ideer

Zen hage dekor plan bagua

Oppsett utendørs Zen-stil feng shui hager

dekorasjon feng shui eksterne hager

utendørs hage dekor hjem bassenger

Parker bilde feng shui

Oppsett utvendig feng shui

deco eksteriør feng shui hjemme


Like this post? Please share to your friends: