modus kjendiser

Held High School for september: trender å ta vare anstendig kleskode!

holdt fire skole ideer-re-entry-tenåring

Skolen holdt for 2017/2018 skoleåret er et tema av stor interesse for studenter og skoleelever i løpet av denne tiden av året, like før starten av skoleåret.


For noen tid nå, våre tenåringer er opptatt av sitt utseende på skolen fordi mote er ikke lenger et tilfelle av voksne!

Videregående avholdt tre-ideer-tenårings-re-entry

Held High School til skolen

Skolen antrekket er som smaken. Det varierer i henhold til smak og stil vedtatt av tenåring eller unge tenåringer. Det er også som mote som endres basert på trender i det aktuelle tidspunktet. Selv om man vedtar en bestemt stil, kan trender diktere kutt av plagget, farge, stoff og hvordan å matche ulike elementer i settet valgt.

Videregående avholdt tre-ideer-re-entry-tenåring

Stilen kan være tilfeldig, klasse, trend, retro, sport, etc. men t-skjorte som du kan bære eller skjørt eller jeans, etc. har vedtatt for denne perioden et bestemt utseende som tenåring eller ungdom vil respektere. Med andre ord, hvis dette er ikke tiden for å bære jeans elefant ben, eller snarere skinny jeggings, så du blir nødt til å følge!

Videregående avholdt seks-ideer-tenårings-re-entry

Allerede sørge for at olabukser i videregående skole ikke er forbudt, spesielt hvis du bære en uniform! Hvis ikke, velger hennes jeans kuttet er en alvorlig sak som ingen kan overse. Tenåringer liker å ha en kul look, og krever at de er verdsatt og at de liker skolen. Kanskje ikke alle, men de fleste unge mennesker i dag, dette er mer enn viktig!

holder skole re-entry-teen-sport-elegant

Fra topp til tå, glemme noe! Hva skjorta å bære, hvor lenge, hva kort bukser eller hva, er beltet obligatorisk, bukseseler, sokker, sko, alt er å tenke og velge godt. Det er visse ting som mote endringer aldri. Så elegant som du ser, slitasje eller Converse joggesko, er det mulig! Det er også evig iført jeans med fløyel sko fordi det er klasse!

holder high school ungdoms-jean-shirt sko-fløyel

Kjole jeans videregående skole, men så hva cut?

Retten kuttet er den minst krevende og mest tradisjonelle, men det trenger ikke gjøre alle til lags. Det er den tynne snitt, semi-slim, tynne, tilfeldig mager jeggings, bootcut, kjæreste, brennes snitt. Du vil være godt eller bedre er et kritisk problem for noen jenter, men våre råd er å prøve dem alle og se på den tiden, etter alle de samme trendene som er ditt.

Videregående holdt fem-ideer-tenårings-re-entry

Det swag stil som inviterer ungdom til å blande stiler og bringe alt og alt sammen ny stil hvor man kan bære chic mens du går med Converse for eksempel. Her er hvordan du kan bære et skjørt verdig til å bli brakt lørdag kveld i en skole boksen hvis du kombinerer det med en topp i smilefjes for fans av frenglish en skjorte knyttet rundt midjen å skjule bling side -bling skjørt og snakke.

holder skole plissert skjørt-shirt-hip-top converse

swag skolen holdt

Er swag holdt hensiktsmessig å bli slitt på skolen? Ja, jeg tror vi fordi denne stilen på kjolen er ikke usømmelig og derfor ikke sjokkere. Hun er veldig eksentrisk, men ikke noe som går mot sosial etikette og kleskode som krever at alle har riktig atferd og utseende (e) sosiale normer og forretningsorden den aktuelle institusjonen krever.

skole uniform skjørt lengde kne-pull-joggesko

Estetikken i denne stilen kan bli avhørt, men motetrender sikre at denne stilen er elegant og klasse. Forutsatt at antrekket ikke skinner, og ikke flimrer (med unntak av noen t-skjorter til barn), kan du bruke chic på skolen.

holder skole skjørt-hvit-shirt-sort-rutete-joggesko-impermeable

Holde videregående skole og lengde skjørt

I dag vedta en sporty stil og iført en miniskjørt er forenlig. Spørsmålet kan oppstå om hva som bør være lengden på skjørtet. Det er sant at i henhold til formen på bena, i noen tilfeller iført en svært kort skjørt kan sjokkere, i andre tilfeller ikke. Ikke ta disse diskriminerende uttalelser, insinuerer ingen som bare tynne jenter har råd til å bære mini skjørt, men objektivt sett, når en tynn person bærer noen klær, han mister lettere sagt plagg og den effekt at man bør unngå ikke er så synlig som når personen er sterkere.

skole antrekket skjørt-ripe-pull

Holde videregående skole og lær

Vi har alltid betraktet som skinn klær for rock'n' roll. Har vi råd til å ta dem til skolen? Og hvis personen har en alder av å kjøre en ekte motorsykkel, kan plasseres på toppen av en standard som forbyr bruk av skinnklær bare fordi iført skinnbukser er trygt for føreren av motorsykkelen at iført vanlige bukser?

holder skolen leggings-svart skinn-jakke-hvite støvletter

Kan vi bære smykker til skolen? Kan gutter slitasje skrue øredobber? Full av spørsmål som logisk må bruke negative reaksjoner etter å ha spurt, men ingenting er sikkert. Vi anser seg smykker til skolen bør ikke være lov, men vi vet alle at jenter fra svært ung alder, starte på seg øredobber og dette regnes som helt normalt. Med likestilling, kan vi forby gutter å bruke dem?

holdt ungdoms skole re-entry

Dress casual stil er hensiktsmessig antrekk for å gå på skole med. På hvilken tid casual antrekk blir hun også avslappet? Vi anser revet klær slitt stil bør ikke anses tilstrekkelig til å bli slitt på skolen og spesielt i videregående skole.

holder skole re-entry-CASUAL

Typer dongeri klær som ikke akkurat jeans, de er tillatt i skolen? Her er et annet problem som krever at du oppgir et svar.

skole uniform overalls denim-stoff

Kan man være stilig når som helst? Kle en litt mer elegant er akseptabelt dersom institusjonen feirer en hendelse, men ha det når som helst, er det riktig?

holder skole elegant dress og tenåring

Slitasje ultra elegant og dyrt utstyr, er kvalifisert? Vil det være forskjellige regler avhengig av om det er en offentlig skole eller en privat skole?

holder skole plissert skjørt-genser-sorte støvletter

Holdt i videregående skole parade

Uansett hva svaret på de fleste spørsmål vi spurte i stedet for å gi svaret, det bør være universelle standarder, selv uskrevne, at han må ha en skikkelig titt på situasjonen og slitasje slik at du ikke démarquiez deg. Ikke fordi det å være unik eller eksentriske er ikke bra, men fordi det er tid og sted for alle typer sartorial holdning.

holder high school sport-parade-unge-jenter

Før jeg avslutter denne delen, inviterer vi deg til å se på noen bilder av et moteshow for tenåringer, spesielt årlige utgaven for det nye skoleåret.

holder vanntett dress-grønn militær skole

holder skolen jakke-skjørt-grønn-lilla-militær

holder skole re-entry-tenårings-elegant-uanstendig


About the author

admin