skjønnhet

Fokus på ulv tatovering: betydninger, sagn og ideer

tatovering ulv tatovering underarm mann kvinne idé

Ønsker du å få en ulv tatovering ? Ulven tatovering er faktisk veldig rik på betydninger. Mange hedre og dyp respekt for sin intelligens.


Zoome på sin betyr mer utvalg av de beste tatoveringer ulver og stilig design. Umulig ikke å nevne den skumle ulven av huset Starks av TV-serien Game of Thrones ...

Ulven tatovering noen ideer virkelig stilig.

tatovering ulv tatovering kvinne før arm tattoo arm

Ulven er en åndelig og mystisk dyr. I de fleste tilfeller, lever den i band. Vi finner ulven i mange gamle kulturer og legender. I mange legender, ulven, Canis lupus på latin, symboliserer respekt og intelligens, men i andre er det presentert som en demonisk karakter. Derfor er det vanskelig å gi en mening til hans ulv tatovering.

Faktisk bærer ulven tatovering flere positive betydninger. Ulven symboliserer intelligens, den instinkter dyp og sterk, frihet, respekt, motet, men også lojalitet og kunnskap om rekkefølgen av Forest. Det symboliserer også elsker fordi det tar også vare på sin familie, ulven og hennes unger og beskytter.

Ulven tatovering symboliserer intelligens, frihet og mot.

ulv tatovering mannen tilbake tatovering idé

Ulven: en kult dyr, åndelige og æret

I mange kulturer vanlig ulv ble regnet som far og grunnlegger av stammen. De gamle romerne dyrket. De hadde en spesiell dag for feiring kalt Lupercalia. Legender sier at grunnleggerne av det gamle Roma, Romulus og Remus ble oppdratt av en ulv. Denne feiringen tar sitt navn fra det Lupercal hule hvor Romulus et Remus ble tatt opp og matet av ulven. Den lupa Ordet er latin for ulv.

tattoo wolf tattoo-stil-armer

I de skandinaviske legender, ulven Fenrir, stor og kjempestor, er et symbol på kaos. Han var Guds tåke og illusjoner. Fenrir er en av tre demoniske barn Loke, guden for splid, og den gigantiske angerboda. Gudene trodde han skulle ødelegge jorden. Fenrir drept Gud den nordiske Odin krig. Sistnevnte alltid være ledsaget ikke to "hunder", ulvene Gere og Freke. Til slutt ble Fenrir drept av sønnen til Odin, Vidar. Det er en lignende legende på Celtic. I mange andre gamle kulturer, symbolisert ulven krigen og krigere - India, Kaukasus, Georgia og blant hetittene folkeslag.

idee-ulv-tatovering-tattoo-minimalistisk idee

Andre folk historier og legender forteller at etter døden menneskets sjel blir reinkarnert til en ulv.

I India er ulven selve symbolet på morsrollen og kjærlighet fra mor til barn. Serberne mener ulven er bærer av lykke, mens i Mexico er det forbundet med oppføring av sjelen inn i underverdenen.

Du ser at tolkningene er mange og varierte. Men det er en ting til felles: ulven er et symbol på styrke, til stor åndelighet og en dyp forståelse. Alle folkeslag dyrket ulven, og han ble ofte dyrket som en gud. Høyt respektert, ble han aldri jaget.

tatovering ulv tatovering design idé tattoo arm

Ulven tatovering er en tatovering meget rik på betydninger.

Snakker om ulv tatovering, spesielt vekt på den dype forbindelse med sin intuisjon og instinkter. Noen sier at ulven kan også representert følelsen av å bli truet eller mangler selvtillit. Vi er foretrukket positive tolkninger. Endelig tatovere noe som fører til negative tanker synes en dårlig idé. Tatoveringen er noe som bør gi oss styrke og optimisme når man ser på. Nesten alle de gamle legender, folk tilba ulven til hans evner og intelligens.

Det er enda et gammelt ordtak:

"Når du kommer til den andre verden, tar en ulv til venn, fordi bare han vet rekkefølgen på skogen".

ulv-tattoo-minimalis-ideer

Etter denne korte historie på legender og betydningen av ulven, presenterer vi resten av våre favoritt ulv tatovering ideer. Vi prøvde å introdusere deg til å designe tatovering design og stilig, ofte minimalistisk preg.

wolf tattoo arm tattoo arm tattoo kvinne mann

3D Wolf Tattoo

3D-tatoveringer er på moten i disse dager. Vi elsker dem for deres minimalistisk og stilig side. Det faktum at det bare består av rette linjer gjør det også lettere å tatovere. Tatoveringer klassisk og svært detaljert ulv egentlig er tid og tålmodighet. Det hele avhenger av dine ønsker kurs.

idee-tatovering-ulv-3d-arm tatovering

En ulv tatovering Stark Game of Thrones?

Det er umulig å ikke nevne TV-serien Game of Thrones når det gjelder ulv tatovering. Ulven er den ikoniske symbolet i Nord og i huset Stark. Det er veldig stilig og gjør en perfekt arm tatovering og tilbake. Noen store fans av serien er det samme allerede tatovert!

ulv tatovering idé Game of Thrones

Faktisk er Stark ulv ulv arter forsvant i Latin Canis dirus, bokstavelig oversatt skummel ulv. Det er to eller tre ganger større enn den klassiske ulven. Den skumle ulven levde og jaktet i grupper. De ble møtt av familiebånd. Legenden forteller at han levde i Nord-Amerika, men begynte å forsvinne med utbruddet av menn.

tatovering ulv tatovering idé sterk Game of Thrones

tatovering ideer-ulv-Stark-game-of-troner

Wolf Tattoo: sterke instinkter og absolutt frihet

Ulven er en veldig sterk og mystisk skapning. Det er ofte vagrant. Noen ganger bor han alene, noen ganger han så bandet.

tattoo-Loup-geometriske-tatovering opprinnelige

En tatovering er ofte sett og månen og ulv. Sammen disse symbolene har en veldig dyp mening. Denne tatoveringen stammer fra stammene i Nord-Amerika. Det symboliserer hans store respekt for naturen. For indianerne i Nord-Amerika, ulver representert inkarnasjonen av ånden og sjelen i skogen.

tattoo-kvinne-back-tattoo-ulv-kvinnetatovering-Loup-original-tatovering arm idee-ulv-tatovering-frokost minimalistisk Frokost ulv-tatovering-tattoo-idé-minimalistisk

Og hvis du fortsatt nøler for en permanent tatovering, presenterer vi to midlertidige tatovering alternativer inkbox. Du kan bestille dem på nettet. Disse tatoveringer siste to ukene.

ulv-tattoo-tattoo-flyktig-midlertidig-ulvflyktig ulv tatovering idé av inkbox

tattoo-flyktig-breakfast-ulv tatoveringTatouge flyktig ulv ved inkbox

ulv-tattoo-tatovering-design-idétattoo wolf tattoo-design-opprinneligetattoo-minimalistisk-ulv-ulv tatoveringer

ulv tatovering design ideer Bicem Sinik

tatovering Wolfshead 3d-tatovering-DOS-mann


About the author

admin