makeup lagring: enkle ideer til å gjennomføre og lav pris – anews24.info

makeup lagring: enkle ideer til å gjennomføre og lav pris

DIY makeup lagring idé

Du leter etter en idé makeup lagring praktisk og rimelig? Vi har valgt noen av de beste lagring ideer sminke for å gjøre deg selv eller kjøpe på nettet ... Alle ideer er tilpasset til budsjettet og krever svært lite tid til å bli realisert.


Lagring veggen DIY makeup oppbevaringsboks makeup boks

I det følgende linjer finner du sminke lagringsløsninger DIY eller liten pris å kjøpe på nettet eller på IKEA. Du vil se - makeup lagring har aldri vært så enkelt og morsomt!

For en vellykket lagring makeup, gjør liksom!

Vi har alle brukt til å samle elementer som ikke er i bruk lenger. Vi har alltid sagt: "Kanskje jeg vil bruke dette elementet en dag ..." Men den dagen kommer aldri, og du ender opp med en betydelig mengde objekter som tar litt for mye plass. Enhver slik for makeup! Før du prøver å finne makeup lagringsløsning for deg, sortere! Se på utløpsdatoen på produktene og slå av de du ikke bruker lenger. Hvis du har sminke som du ikke sagt, men datoen ikke er utløpt, gi den til en venn, for eksempel.

DIY makeup lagring idé put lakk

Separer å bedre butikk og organisere

Lakker, leppestifter, leppe børster, mascara, kremer, øyenskygge ... Separat til bedre lagre og organisere makeup! Enhver skjønnhet produktet krever spesiell oppbevarings. Det vil ikke rangere på samme måte disse pensler og maling, for eksempel. Og fremfor alt, ikke la det nødvendig og regelmessig se utløpsdatoen for kosmetikk.

Det er bedre å ha noen kvalitet makeup produkter i stedet for å ha for mye, men av dårlig kvalitet. Dette gjelder spesielt for makeup øyne og lepper. Alltid velge økologiske produkter, og en ide litt dyrere, garanterer kvalitet og sunt! Leppestiften er noe som svelger As (ubevisst selvfølgelig). Her er grunnen til at vi velger en leppestift 100% økologisk. Som for makeup øyne - øyne er veldig følsomme og så være veldig forsiktig. Aldri sovne øyesminke!

Når du kjøper makeup, vurdere denne setningen:

"Jeg har aldri satt kosmetisk produkt på ansiktet mitt at jeg ikke kunne spise!"

Du får ideen ... �� Det er på tide å bli grønne ...

lagring DIY makeup butikk makeup idé

Et lagrings makeup som passer for størrelsen på hans boareal

Du har en makeup møbler? Det er flott! Du har råd til noen form for lagringsplass du har, og spesielt skap hvor du skal plassere dine produkter. Så du har lagringsløsning sminke før øynene.

Hvis du ikke har sminke møbler og stua er liten, så er det bedre å velge en funksjonell makeup lagringsløsning. For å maksimere liten plass, ordne det i høyden. Her er en lagringsløsning makeup virkelig praktisk at du kan henge på døren til badet eller soverommet:
lagring idé makeup liten lagringsplass løsning

Du kan lage selv, hvis du har en symaskin, eller kjøpe det på nettet. De er overalt og ingen tvil om du vil finne på IKEA. Det er en perfekt løsning for et lite bad eller soverom.

Vegglagringsløsning makeup å optimalisere plass

Vi elsker makeup løsningen DIY oppbevarings veggen på bildet under. Det er perfekt for små mellomrom og veldig funksjonell. Med en slik oppfinnelse, vil du aldri finne din makeup. Du vil alltid ha foran øynene våre ... Flott! Vi elsker tanken på dette originale veggmaleri og praktisk. Det er et godt alternativ til veggen lommen.

makeup-lagrings-vegg-idee-diy

makeup lagring ideer for å gjøre deg selv

tomme glasskrukker? Great! Pottene er lett forvandles til lagringsobjekt for dine pensler, blyanter, kajal, mascaraer ... De er så praktisk! Man kan bruke de samme metallgryter, keramikk etc. Det er virkelig ingen grenser. Om ønsket kan dekorere dem eller trekke dem med maling egnet for det aktuelle materialet. Det er tilpasset maling for glass, for eksempel. Du finner alt du trenger i en spesialitet butikken eller til billigere - online.

makeup-ideer-organisasjon-lagring-plass-diy

Her, makeup området perfekt ryddig og lav pris! Dens arrangøren har brukt potter e metall- og pappesker. Metal potter selges på IKEA. Og for pappesker, hvis du ikke er hjemme, vil du lett finne den samme i butikken ved siden av.

ideer pot-lagring-plass-diy

Det blir ofte sagt, de beste løsningene er den enkleste løsningen. Det er ikke noe enklere enn å kjøpe en elegant skuffen og sette alle hennes makeup på innsiden. Du kan også bruke en gammel plate og gi den et nytt liv! Hold alt - din parfyme, hårbørsten din makeup.

Dette serveringsbrett tre er meget elegant og vakkert matchet med hvit krus med svarte prikker. Han bringer et skandinavisk og rustikt preg.

Storage-makeup-DIY-ideer-toalett

makeup lagring med serveringsbrett

Serveringsbrett er billig, og vi alle har et hjem! Hvis du ikke har mye sminke og nok plass der til å sette serveringsbrett lagringsløsningen er den enkleste makeup. For en elegant, skandinavisk og moderne stil, velger du et tre. Du kan også installere to, en på den andre. Den nedenfor vil tjene deg for småting - blyanter, leppestifter, mascaraer. Og den ovenfor kan brukes til å lagre din parfyme, toalett vann, ansiktskrem, etc.

idee-lagring-makeup-en-rød-lepperorganisere idé-makeup-pot-diy

For makeup børster, er det ingenting enklere enn å sette dem i et tomt glass eller potten. Fyll kaffekanne frø eller småstein slik at de ikke beveger seg! En virkelig original idé, og svært fristende for de som elsker duften av kaffe ...

lagringsplass-ideer-lagring-ide-makeup-ranger

Storage-makeup-box-idé-diy

En enkel og funksjonell oppbevaring er en vellykket makeup lagring ...Storage-makeup-DIY-ideer-ikke-kjære

Storage-makeup-idee-DIY-pot-butikken makeup

Plastflasken kuttet til to - grønn sminke og Bygg lagringsløsning

plastflaske, har vi allerede sett blir til nesten hva som helst ... Og ja, i stedet for å kaste i søpla oss, er det forvandlet til praktiske formål! Samme for makeup, bare kutte en plastflaske to og her er sminken lagringsløsningen Gjenvinning der.

Lagring-makeup-ideer-DIY-store-toalett-en-rød-lepper

Hvis DIY ideer er ikke din lidenskap, vil du lett finne en gjenstand som passer til dine behov eller online på IKEA. Den svenske produsenten har alltid noe for oss ...

Storage-makeup-no-pris-buy-ideer

makeup lagringsløsninger er veldig mange. Det hele avhenger av dine behov, budsjett og ditt ønske om å skape! Resirkuleringsløsninger Prioriter og lave priser er alltid en god idé.

box-lagring-makeup-DIY-ideer

Skoen esker og kartonger er transformert til lav pris lagringsløsning makeup!

box-box-ide-lagring-diy-makeup

Det er ikke nødvendig å bruke mye penger for å rydde henne makeup. I stedet, se på hva du har hjemme - tomme bokser sko, bokser etc. Hvis du ikke har en, bare gå til butikken ved siden av deg og spør kartonger. Det er veldig enkelt og helt gratis! Kartongene gjenvinnes du bestemmer deg for hvordan du går frem der. Du kan lage enkle bokser eller å oppfinne en original konfigurasjon (som i bildet over).

For realisering av dette prosjektet, er alt du trenger saks, lim, teip og ... tålmodighet! Hvis du vil tilpasse din oppfinnelse hamstre som innpakningspapir, markører, klistremerker og bånd.

box-lagring-makeup-ikke-kjære-how

Pottene er ideell for lagring av pensler og blyanter.

ofte akkumuleres tomme glasskrukker hjemme. Det er fordi de kan tjene deg på mange måter. De brukes til å holde stivelse, kaffe, te etc. Det er også mulig å bruke dem til å lagre dine kosmetikk! Å tilpasse, kle dem med morsomme stoff eller dekorere dem bare med gavepapir.

makeup-lagring-ide-originale diy Storage-makeup-ide-ikke-kjære

Lagringsløsning makeup belagt-cons slutt? Hvorfor ikke!

Den lagringsløsningen nedenfor er optimalisert og praktisk. Det ble gjort med mot belagt. Vi elsker de små skuffer og kremet og myke farger. Denne løsningen passer også perfekt til badet.

box-lagring-makeup-diy box-lagring-ide-makeup-makeup-butikken box-sko-lagrings-makeup-diy

Og hvis du foretrekker det, her er en lagringsplass idé makeup laget av papp. Prinsippet er veldig enkelt. Bare å ha nok av tykk papp, saks, en blyant og en meter. Det er viktig å beregne målinger for vellykket prosjekt. Se på bildet under, og du vil forstå prinsippet:

ide-box-lagring-makeup-DIY papp idee-lagrings-makeup-box-papp

Det er vanskelig å tro, men skap med skuffer som du ser nedenfor, ble utelukkende laget av skoesker. Han ble deretter kledd med rosa papir og dekorert med vakre lyse blomster for litt futt.

box-box-makeup-lagrings-diy bokser sko-lagring-idé-makeup


Like this post? Please share to your friends: