spisestue

Servering hvit design og tre noen ideer

spisestue moderne design

Spisestuen er mye mer enn bare et sted å sitte og ha et måltid. den dining room design er stedet der alle familiemedlemmene samles på kveldene rundt bordet for å fortelle sine dager, der de beste vennene snakke, le sammen og hvor man setter seg ned for å nyte morgenkaffen.


Dette er en av de mest populære i de indre rom: den koselige spisesalen feeds samtidig mage og sjel. I denne artikkelen vil vi utforske deretter 25 eksempler på elegante spise rom innredet i hvitt og tre som gjør at alle disse øyeblikkene til å realisere vakkert.

Spisestue tre og hvit design

spisestue utforming hvitt tre

Start med en dining room design moderne med minimalistiske hyller og lyse tremøbler som skaper en diskret bakgrunn, avskåret fra benken lyst kjøkken. Til høyre et skilt med trykt mønster gir en uimotståelig sjarm og personlighet til plass og fungerer som et fargerikt midtpunktet som trekker øyet.

Spisestue med hvite tremøbler

Spise elegant design

Den andre spisestue som vi presenterer, møbler og hvite vegger fremheve ordningen og utformingen av rommet, naturlig tre spisebord enkle og ikoniske Wishbone stoler som skaper en meget sterk kontrast med minimalis materialene som brukes gjennom hele det indre. Dette er en virkelig bemerkelsesverdig dining.

Dekorasjon servering skandinavisk stil

spisestue moderne design

Denne spisestuen er et annet elegant eksempel som bruker de ikoniske Wishbone stoler. Innredningen av dette rommet virker veldig sterkt påvirket av skandinavisk og nordisk design. Spisestuen er i midten av kjøkkenet og det er fylt med edle materialer i en eklektisk innredning og karismatisk. Tregulvet av hvitt distressed og tradisjonell stil møbler har i seg selv, til en historie å fortelle.

Spisestue dekorert med interessante elementer

spisestue interessant design

Flere tresorter som brukes i denne spisesalen gi den en flerlags kompleks utseende. Merk klappstoler vintage stil som er veldig lett å lagre når eierne av dette vakre stedet ønsker å ha litt mer fri gulvplass.

Servering i en enkel, men elegant design

bespisning moderne design

Ekstremt varm og innbydende, bruker spisestuen en finish som får frem de gule nyanser av jord og tremøbler. Stolene er fra samlingen "Om en stol" av Hee Welling og lysene over tabellen er fra samlingen ved Heracleum II Bertjan Pot.

Ideen moderne spisestue dekorasjon

spisestue minimalistisk design

Håndtakene på lagrings veggen skape et vakkert dekorativt element, fremhever design fra funksjonaliteten i dette rommet. Armaturene er veldig oppfinnsom: en pendellampe lyser bordet innpakket i mykt lys mens taket over det kaster og deler rom indirekte lys.

Spisestoler med geometriske

spisestue ultra-moderne design

Naturlig tre ytterkledning og tapet elegant kontrast med moderne designelementer i denne moderne spisesalen som svartlakkert kjøkkenstoler venstre og geometriske figurer av Konstantin Garcic. Vaser på bordet utfylle dekorative tema og reflekterer estetikk av veggen trykt i bakgrunnen.

Dekorasjon romslig spisestue, moderne

bespisning original design

Lyse, romslige og nydelig - det er definisjonen av denne moderne spisestuen. Anordningen av delen omfatter et bord plassert i skyggen av den sol som passerer gjennom vinduet, med en liten bar med sekundærsideriss av ett av vinduene i kjøkkenet.

rom Deco rom i svart og hvitt

spisestue interessant hvit tre design

Dette spisestue skaper en dramatisk dynamikk mellom svarte og hvite elementer, poserte mot en varm tre bakgrunn. Stolen motivet fra Francesco Rota veksler mellom sort og hvitt og svart en pendellampe minner anordningen av tabellen ovenfor.

stort spisebord

Legg merke til hvordan tabellen base strekker seg langt utover foten av bordet - en dramatisk estetikk som gir ekstra plass til å legge til flere stoler. Lampene er i bunnen av Beat samling av Tom Dixon og stoler er et verk av Charles og Ray Eames.

liten spisestue utforming

Svært elegant, er denne lille spisestue innredet i nordisk stil med stoler i lyse farger, et trebord minimalistisk og hyller for en mer fleksibel lagringsplass som bakgrunn. Samlingen på hyllene omfatter gamle elementer Grete Prytz Kittelsen i, kjent som dronning av skandinavisk design.

elegante moderne spisesal

Spisestuen er en nydelig ordning som følger moderne interiør med åpen plass. tre og hvite aksenter enig veldig harmonisk med innredning rundt.

romslig elegant spisestue

En marmor flislagt gulv, mørke tremøbler og åpne hyller - materialer i denne spisesalen er rike og spennende. Men det som tiltrekker umiddelbar oppmerksomhet er de elegante stoler i sort og original design. Den grønne keramikk på bunnen gi et snev av farge til innredningen.

spisestue deco hvitt tre

Spisestue og romslig engangsbruk lyse nyanser for dekorasjon. Kjøkkenet Området er svært interessant: hvite vertikale paneler ramme utsikt, med boksformede hyller der du lagrer originaltilbehør.

spisestue deco svart tilbehør

Et snev av industriell design gjør denne spisesalen veldig originalt. Den svarte bordfot, svart tilbehør og sorte skap er vakker reist mot naturlig tre bakgrunnen. Stolene er den berømte designeren Hans J. Wegner.

romslig spisestue dekorasjon

Husk Wishbone stolene av spisestuer presentert en litt høyere? Denne gang er deres klare og organiske former nesen og munnen hos en betydelig bord med heltrukne linjer.

spisestue tremøbler

De av dere som elsker å organisere store måltider vil sikkert elske det store spisebordet på dette bildet. Arbeidsplaner gir god plass for servering måltider uten å ta opp plass på bordet.

stol dining elegant

Spisebordet med enkel design er et utmerket valg hvis du foretrekker å trekke oppmerksomhet til tilbehør, for eksempel disse ikoniske stoler av Eames og Verner Panton.

Tabellen spisestue Wood

Gulvet i krem ​​fliser og speilflater skaper en svært luksuriøs innredning. Den vakre tre stoler malt rett på Flow samling av Jean Marue Massaud.

spisestue deco idé

Umiddelbart, svart lysekrone Originalt design fanger oppmerksomheten i dette rommet. Ordningen er laget av hvite stoler med en hvit base og et bord med avrundede føttene.

bespisning opprinnelige dekorasjon

Rike mocha nyanser bidra til å skape en luksuriøs atmosfære i spisesalen. Hele interiøret er veldig fascinerende, men glansen som perfekt fremhever de mørke flatene på bunnen som gjør dette virkelig fantastisk utsikt.

spisestue tremøbler

Den elegante mørke tremøbler og gulv i varm skyggen tillate denne plassen til å omfavne tradisjonell innredning uten at moderne stil.

Moderne spisestue dekorasjon

På dette bildet ser du en annen spisestue med mørke tremøbler, men denne gangen de kontrast med den minimalistiske hvit bakgrunn. Den delikate lysekrone Heracleum over bordet er en fin måte å sette mot ordningen med lys uten egentlig å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Og til slutt, et annet skandinavisk spisestue å lukke serien:

ultra moderne spisesal


About the author

admin