Coconut Oil Hair Mask 5 edle oppskrifter: den naturlige skjønnheten hver dag – anews24.info

Coconut Oil Hair Mask 5 edle oppskrifter: den naturlige skjønnheten hver dag

oppskrift kokosolje hår maske

Kokos olje hår maske garantier håret hydrert, myk og skinnende. Kjent i århundrer for sine ernæringsmessige og estetiske fakta varer, er kokosolje et produkt som må ha alle hjemme.


I denne publikasjonen vil vi fokusere på kokos som en kilde til næring hår olje og shoed du oppdage fem kokosolje hår maske oppskrifter.

Olje maske naturlig hårpleie kokos

Kokosolje er den rikeste naturlig kilde av fettsyrer med middels kjede, spesielle typer av fettsyrer som har antibakterielle og antimikrobielle egenskaper meget nærende for hele kroppen. Den inneholderlaurinsyre som forekommer naturlig i morsmelk og fremmer sunn hormon og cellulær helse. Dette gunstig egenskap av kokos olje er også en av grunnene til at det kan bidra til å forhindre tap av protein i håret (for noen mennesker). Kokos olje strukturen gjør at den kan trenge inn i håret slik at andre oljer ikke er i stand til, som er grunnen til at noen mennesker legger merke til fantastiske resultater relativt raskt ved bruk av kokos olje for håret.

maskere hår olje hår maske kokos

kokos olje hår maske - er det riktig for meg?

Du er den eneste personen som kan svare på det spørsmålet. Det er sant at kokos olje er naturlig og universell. Fordelene er opplagt for noen, men for andre - det er ikke den beste hår maske. Resultatene varierer fra person til person. Faktisk, avhengig av teksturen i håret ditt, din hudtype og din diett. Hvis du aldri har brukt før maske med kokosolje basert på håret, gjør en test:

 • Start med å bruke en liten mengde maskere.
 • Unngå hodebunnen.
 • Legg til andre ingredienser: honning, yoghurt, eddik, sitronsaft, olje ...

Og for optimal effekt - spise kokosolje! Du kan legge det til frokost, spredning (i stedet for smør) og utføre mange dessert oppskrifter og retter med kokosolje. Skjønnheten kommer innenfra!

kokos olje hår maskekokos olje hår maske maske oppskrift idé

Nå oppdager våre 5 ideer kokos olje hår maske og velg din avhengig av teksturen i håret ditt.

Du har allerede forstått, varer laget av kokosolje er så mange. Kjent i århundrer, er det ikke bare ultra-sunt, men også deilig. Dens duft er rett og slett uimotståelig og gjør oss tenke på de varme sommerdagene. Vi valgte 5 hår maske oppskrifter med kokosolje. De er alle veldig lett å lage og krever ikke dyre ingredienser. Du vil se at dette er de produktene som er innen rekkevidde for alle. Den naturlige er enkel.

Faktisk er den enkleste oppskriften på kokos olje hår maske består av en enkelt ingrediens: kokosolje! Alle andre ingredienser du finner i vårt utvalg av oppskrifter, er valgfrie. De varierer i henhold til hår teksturer og smaker.

melk-kokos-olje-maskeolje arganolje hår maske kokos

kokos olje hår maske som hår maske

Et hår maske med kokos olje er en av de enkleste å bruke hår masker, fordi du virkelig trenger er kokosolje. Du kan også legge til honning i miksen for å få enda mer nytte av ditt hår maske. ikke bare håret maske hydrat håret, reparerer skaden. men det kan også fremme veksten av hår og gjør håret ditt tykkere.

Alt du trenger for dette håret masken er på kjøkkenet og billig. Hvis du virkelig liker mye kokosolje, kan du alltids kjøpe flere potter og lagre hjemme. Til slutt kan du bruke det for mange ting, kosmetikk og matlaging.

maskere hår olje hår maske kokoskokos-olje-idee-maske

De mange fordelene ved bruk av kokos olje hår maske

Håret maske fukter hodebunnen og håret. Hvis du har tørr hud eller flass, vil det bli eliminert etter en gangs bruk og resultatene vare i ca en uke. Kokosolje er full av næringsstoffer, slik som laurinsyre, fettsyrer og vitamin E, som bidrar til å reparere skade på håret og øke deres volum. En nylig undersøkelse viser også at når kokosnøttolje, ble påført på håret før og etter vasking, er det forhindret tap av hår proteiner.

For hver oppskrift hår maske, må du smelte kokosolje. Hvis det er kaldt, må du smelte den over svak varme eller sette i direkte sollys. Om sommeren er kokosolje vanligvis smeltet av varmen slik at ingen trenger å smelte. Alt avhenger av temperaturen hjemme og ute.

Hvor mye bruker kokosolje på håret variere avhengig av tekstur og lengde på håret.

kokos olje hår maskeidee-maske-kokos hår olje

1. Grunnleggende kokosolje maske med honning for håret skinnende og myk

Den kapillære kokos olje hår maske styrke håret, hindre fra å bryte, og kan selv fremme hårvekst. Her er ingrediensene du trenger:

2 til 3 spiseskjeer kokosolje
1 spiseskje honning

kokos olje hår maske kokos honning hår maske

2. kokos olje hår maske for krøllete hår

Denne masken er ideell for celleux som har krøllete hår, krøllete eller veldig krøllete. Blandingen du får er ikke bare svært næringsrik for hår, men også super deilig. Hvis du har en liten mengde maske, ikke sette særlig i søpla. Spise den! Eller enda bedre, bruke den som en ansiktsmaske. Og ja, alle masker er universelle og kan enkelt brukes til ansiktet.

ingredienser:

3 til 4 spiseskjeer kokosolje
en banan
1 spiseskje honning

hår krøller håret-maske-idé-coco hår tørr-olje-kokos-fordeler

3. kokos olje hår maske og lavendel for skadet hår mangler glans

Denne masken er ideelt hvis du har hår som mangler glans, skadet og / eller farget.

ingredienser:

Lavendel olje 5 dråper
3 til 4 spiseskjeer kokosolje

kokosolje-maske-cheveuax-olje-lavendelOlje-de-coco-maske-cheveuax-olje-lavendel

4. Coconut Oil Hair Mask, honning og sitronsaft (eller eddik) som eliminerer flass

Denne masken er ideell for celleux hår og tørr hud. Det gir rask og effektivt resultat. Påfør denne masken en gang i uken for optimale resultater.

ingredienser:

4 ss olje kokos suppe
1 spiseskje honning
1 ss sitronsaft eller eple cider eddik

Maske-hår-olje-kokos-sitron oppskrift Hårpleie maske søke-idee-olje-kokos

5. kokos olje hår maske, honning og argan olje

Denne masken er ideelt for celleux til tørt hår. Som du sikkert allerede vet, er Argan olje også brukt i mange skjønnhet hud og dehydrert hår.

ingredienser:

2 ss kokosolje
1 spiseskje honning
1 ss Arganolje

melk-de-coco-hår maske oppskrifterargan-olje-kokos-naturlig hår maske

Fremstilling av alle disse hår maske oppskrifter basert på kokosolje er den samme:

 1. Bland ingrediensene i en tallerken (salat bolle eller skål, for eksempel) eller ved hjelp av en blender.
 2. Hvis du vil bruke blandingen på håret (våt) og bruk fingrene. Påfør masken på håret og massasje fra rot til tupp. Hvis dette er første gang, og du aldri prøve før kokosolje på håret, unngå å bruke masken i hodebunnen. Det er alltid en risiko for irritasjon. *
 3. La virke i 10 til 30 minutter.
 4. Vask håret for å fjerne hår maske kokosolje. Du kan bruke en naturlig sjampo, ren og søt eplecider œufsvinaigre hvite natrium oubicarbonate

  * Hvis beholderen du har valgt tillater det, kan du til og med suge håret ved at de absorberer mye kokosolje. Til slutt, gjør forsiktig med å legge for mye fordi det er vanskelig å vaske etterpå. Vi minner om at det er lurt å gjøre en test ved å bruke en liten mengde maske for å se hvordan håret ditt vil reagere.

  Advocate maske-hår-olje-naturlig kokos

kokos olje hår maske og advokat kokosolje-maske-hår idé naturlig oppskriftkokos-olje-maske-naturlige hår-bio

Du står fritt til å variere og berike disse oppskriftene.

Hvis det er en naturlig olje som du liker spesielt godt, legge den til blandingen din. Du kan også legge til advokater. Mulighetene er mange! Hvis kokosolje er bare bra, tør blandinger og lage din egen kokos olje hår maske oppskrift.

Olje-de-coco-maske naturlig hårpleieHårpleie maske-hår har ideer

Hvor ofte bør du bruke kokos olje hår maske?

Du kan bruke denne masken hver uke. Dette er tilfellet av masken med sitron eller eddik for å fjerne flass. For optimal effekt, må det brukes en gang i uken. Du kan også bruke kokos olje til håret ditt og til. Om sommeren er det perfekt å bruke på stranden, for eksempel. Og i vinter, vil håret ødelegge raskere og har en tendens til å mangle glans. Det er en ideell tid for å prøve kokos olje hår maske.

Coconut Oil Hair Mask 5 edle oppskrifter: den naturlige skjønnheten hver dag maske-natural-hår-kokosolje kokos-olje-sunn-hår-maske naturlige bioMaske-hår-olje-naturlig kokos maske kokos-olje-maske-naturlige hår-bio


Like this post? Please share to your friends: