hage

Oppbevares terrasse og annen solbeskyttelse for balkonger

patio markise pergola moderne eksteriør design
Du er den stolte eier av et hus som har en terrasse eller balkong? Hvis du ønsker å nyte fordelene de tilbyr deg, er du sannsynligvis allerede etter en patio markise som gir optimal beskyttelse mot solen, selvfølgelig.


Men hvis du husker en nydelig sommerkveld ble avbrutt av en liten ubehagelig duskregn, vet at beskyttelse for terrasser og balkonger er også designet for å tåle lett regn, og i tillegg de begrenser den falne fuktighet over natten.

patio markise italiensk

patio markise skyggelegging ren balkong

Det er mange parametere å ta hensyn til når du kjøper en patio markise eller annen solbeskyttelse system for utenfor. Slik som eksponering av huset, området som skal beskyttes, høyden er tilgjengelig, forventet skygge (som ofte er mindre dimensjoner enn en tredjedel i forhold til utplasserte dimensjoner av butikken din), takhøyden tilgjengelig og gjennomsnittlig nedbør av regn i ditt område.

offset paraply for minimal fotavtrykk

store bilder paraply idé terrasse

Solar beskyttelsessystemer kan også være en måte å beskytte deg fra visningen av andre, og gi litt ekstra privatliv hvis vis-à-vis ha en direkte titt på din terrasse eller balkong. Det er i denne sammenheng side persienner eller vind syn som foruten å være sanne dekorative gjenstander, gi deg beskyttelse mot elementene, spesielt vinden, og du unngå nysgjerrige øyne.

mer privatliv

moderne deco patio markise skyggelegging balkong

La oss se gjennom alternativene du har for solbeskyttelse på balkongen eller terrassen. Fra og med den enkleste og mest åpenbare, parasollen. Dette er et tilbehør som har endret seg mye nylig, og er tilgjengelig i et mylder av varianter. I tillegg til standard klassiske modellen lov som kan kile inn i en fot og dukke opp fra midten av tabellen, er den nåværende trenden til Deportees paraplyer, som kan bli stående eller veggmontert for økt gevinst gulvplass i tilfelle av små områder som en balkong eller terrasse. Det kan være utplassert for å passe solskinn følge stien av solen, og om natten du kaster deg, slik at det ikke rot plass unødvendig. Det kan festes til en vegg stang for montering på eller ned etter ønske kan rotere 180 °, og dens låse er forsynt med et bremsehåndtak. Vi bør også nevne de nye typer paraplyer halv paraplyer, stående eller festet til veggene også, er høyre side plassert langs veggen, ideelt for små for store mellomrom.

høyderegulerbar

parasoll balkong terrasse markise justerbar

Terrassen markise, kalt markise tilpasser seg alle typer arkitektur og er tilgjengelig i et bredt utvalg av størrelser og tekstiler. Den kan monteres mot en vegg eller i et tak, utvider seg i rette vinkler til fasaden ved hjelp av leddarmer eller rettigheter avhengig av dimensjonene på dekket. Det finnes ulike modeller i henhold til den alternative system for å fullføre støvel, for bedre beskyttelse av persiennen og av mekanismen, til semi-sikker, slik at gardinbrettet på utsiden, og den tilsynelatende ett stykke markise.

blinde er tilgjengelig i alle størrelser og modeller

Outdoor patio markise ideen utforminger

Skyggen seil blir stadig mer populært, det strekker seg over alt for å beskytte med kroker og tau. Kombinere forskjellige seil gjør fine effekter i en stil av Arabian Nights. Du kan også gjøre dem med vev utvinning, er det bare å gi dem en trekantet form for enkel opphenging. Nomadiske markiser er firkanter av stoff eller lerret som fire støtte innlegg. De Cannisses endelig gi beskyttelse hyggelig, du kan plassere dem på en lett ramme, og ikke glem å brette slutten av sesongen for å forlenge deres levetid.

skyggen seil er trenden

solkrem grønn trekant seil

lett å ta

gul nyanse seil

klassiske tre paraply forblir stilig

parasoll tre balkong stoler

integral blind vertikal strømning

terrasse markise integrerte vertikale skinner

på fastmontert, pergola system

trinser hvit patio markise

system som utfolder seg langs lengden

patio markise skinner trekkspill

svingarmen som sporer solens bane

parasoll deportert terrasse

persienne for garantier ro

patio markise vind sideriss

Stående balkong blind

Permanent metallramme patio markise

turkis farge seil solkrem

markise baldakin konstruksjon Terrace

hvit gul brikke patio markise

solkrem terrasse cannisse

patio markise rød boks integrert

stor hvit paraply balkong

nomadiske markise solkrem stor paraply swivel balkong

parasoll suspendert balkong XL

parasoll fot balkong atmosfære

styrbare balkong parasoll batteri

solkrem suspendert hvit parasoll

Røde Kors grå skygge seil

Klassisk italiensk avrundet terrasse markise

side breaker utsikt terrasse markise

blind integral bryst utplassert terrasse

Remote Portable patio markise

patio markise vakkert landskap

parasoll foret balkong rekkverket gange

firkantet deportert svart paraply

Blue Square balkong parasoll

parasoll balkong klassiske bord

halv gul paraply gange

Italiensk blind gardin

utvist parasoll fast høyde justerbar blå

Italiensk hvit patio markise

fargerik balkong blind

solkrem deporte beige paraply

deporte fast parasoll justerbar høyde

Italiensk grå patio markise

design linjer patio markise


About the author

admin