inne

Undertak utforming: reise i 16 internasjonale restauranter

falske tre tak design idé moderne restaurant inne villa bjørn restaurant bangkok

en undertak utforming kan helt endre utseendet på et rom. Uansett om det er et boareal eller et offentlig rom som restaurant, teater, bibliotek og andre.


Oppdag denne enestående utvalg av 16 internasjonale restauranter, utstyrt med undertak og veldig originalt design. Vi kan også si at ofte taket blir det sentrale punktet i interiøret.

Undertak design, bjørn Villa restaurant i Bangkok

falsk opprinnelige moderne moderne interiør tre tak design idé moderne restaurant inne villa bjørn restaurant bangkok

Bjørn Villa er en restaurant designet av studio partiet / plass / design og kan besøkes i Bangkok. Den viktigste konseptet av design er å gjenskape det indre av en fabrikk bamse. Resultatet er et interiør anlagt med store knapper, store skjeer og mange bamser. Undertak av to rom er imponerende.

Undertak design, restaurant Rice Home i Guangzhou, Kina Restauranten moderne design idé interiørdesign undertak trebord

Rice House (The Rice Hjem på engelsk) er en restaurant som ligger i Guangzhou, Kina. Interiøret er enkelt og dynamisk på en gang. Den ble designet av den AS design studio basert i Hong Kong. Den falske taket er svært geometrisk består av sekskanter. Det høres ut som en honeycomb.

Undertak design, undervanns restaurant Maldivene Subsix

undertak moderne moderne design idé interiørarkitekt restaurant Maldivene subsix Poole Associates

Restauranten under vann Subsix ligger i Maldivene. Sin atmosfære er sofistikert og uimotståelig. Subsix åpnet i 2012. I begynnelsen var det en nattklubb, men nylig har det blitt omgjort til en restaurant. Poole Associates studio var ansvarlig for prosjektet.

Undertak grønn design, Segev restauranten The Kitchen Garden i Israel

falsk moderne moderne interiørdesign deco tak vegetasjon grønn Hod Segev hasharon israel kjøkkenhagen

Segev The Kitchen Garden er en restaurant som ligger i Hod Hasharon, Israel. Designen er designet av Studio Yaron Tal. Interiøret prøver å etterligne et drivhus. Det er dekorert med krydderbeholdere som faktisk brukes på kjøkkenet av restaurantens kokk. Urter henger på veggene, plantasjeeiere også pynte bordene og taket er veldig grønt! Hva et drivhus, for en vakker hage!

Undertak moderne, restaurant The Ubon Kuwait

moderne interiørdesign restaurant tak Ubon restauranten Kuwait moderne suspendert armatur

Ubon Restauranten ligger i Kuwait. Dens design ble unnfanget ved Lab100. Thai-restaurant har en veldig interessant interiør med et utvalg av materialer nøye. Vegger og tak er dekket med trevirke. Belegningen ble utført ved bruk av en japansk teknikk for konservering av tre er kjent som "Shou-sugi-ban".

Wooden undertak, Tsujita restaurant i Los Angeles

undertak utforming moderne interiørdesign takeshi sano Tsujita los angeles

Den Tsujita Restauranten ligger i Los Angeles, California. hans taket designet av Takeshi Sano, forstår 25 000 trepinner. Resultatet er en kunstnerisk og elegant utseende: en tre himmelen!

Bibo Restaurant, Hong Kong, Design av Substance

Inne moderne design falsk restaurant opprinnelige taket utformingen bibo restaurant hong kong stoff design idé

Den Bibo er en restaurant som ligger i Hong Kong. Den bærer navnet på gaten kunstneren som dekorerte veggene. Interiøret er svært elegant og ultramoderne på en gang. Prosjektet av sine møbler og innredning ble gjort av stoffet studio team. Målet var å skape en bohem og elegant på en gang. Industri aksenter rajoutent en retro elegant.

Ikibana restaurant som ligger i Barcelona, ​​Spania

moderne interiør tak konstruksjon restaurant innredning Ikibana estaurant el equipo creativo barcelona

Den Ikibana Restauranten er en blanding av elementer inne og japansk og brasiliansk-inspirert mat på en gang. Studioet El Equipo Creativo, teamet som er ansvarlig for dette prosjektet var å finne likheter og singulariteter mellom de to kulturene. Falske taket er det ideelle kompromiss. Sin utforming symboliserer landskapet i de to regionene på en forenklet og sammendrag.

Restauranten Odessa i Ukraina

Rastaurant falsk moderne interiørdesign moderne moderne tak design interiørdesign

Restauranten Odessa i Ukraina ble etablert i 1962. Det ligger Chervonoarmiyska. I 2013 ble det pusset opp av designstudioet Yod Design Lab. Den har beholdt sin autentiske sjarm, men i et nytt format. Valget av materialer og belysning er like viktig som valg av vegg og tak. Resultatet er en skulpturert, moderne interiør.

Restaurant Changshau nudler i Kina undertak moderne originale design nudler moderne innendørs restaurant idé aménangement

Inspirert av den tradisjonelle teknikken for forbereder nudler, restauranten ligger Changshau, er Kina utstyrt med en falsk tak laget av flere hengende lys som ser ut som nudler. Interiøret er poetisk og uvanlig. Resten av interiøret kombinerer rustikk og industriell design, mens miksing av østlige påvirkninger og West, tradisjon og modernitet. Designen er designet av Lukstudio studio.

The Cornerstone Restaurant i Dongcheng i Kina

moderne tak design interiørdesign deco murvegg idé

Corners restaurant i Dongcheng i Kina er en stor plass på 360m2. Dens design, designet av Studio Ramoprimo, sto ferdig i 2011. Det inkluderer naturlige materialer og kunstige materialer: tre, mur, stål, glass, speil og andre. Falske taket imponerer med sin enkle og opprinnelige design. Det ble gjort av hengende tekstiler.

Restaurant Paris himmel ligger i Montparnasse-tårnet

Moderne moderne innendørs restaurant eksepsjonell panoramautsikt paris undertak opprinnelige

Himmelen i Paris er en restaurant som ligger i tårnet av Montparnasse i Paris, Frankrike. Sin vakre panoramautsikt og fremragende design gir en uforglemmelig opplevelse. Designet av Noé Duchaufour-Lawrance, inkluderer det speil som reflekterer naturlig lys og skaper en moderne og luftig følelse.

Restaurant Chapulin Mexico

opprinnelige tre falske taket inne moderne design opprinnelige ideen

Den Chapulin Restauranten ligger i Mexico. Interiør er et resultat av arbeidet til to SAMA Mob Arkitekter og Studio lag. Den grunnleggende ideen om designet var å gjenspeile historien til Mexico.

Restaurant Pakta i Barcelona, ​​Spania

undertak layout design idé moderne innendørs restaurant

Den Pakta er en restaurant som ligger i Barcelona, ​​Spania. Interiøret er en blanding av stiler og ulike identiteter. Restauranten tilbyr peruanske og japansk-inspirert mat. Designen er en blanding av de to kulturene. Prosjektet ble ledet av El Equipo Creativo.

Den Gochi Restaurant i Melbourne

moderne interiørdesign idé undertak utformingen japan den Gochi mim utformingen urneUndertak 3D-effekt, Innuendo restaurant i New Yorkfalsk idé moderne design idé taket restaurant insinuasjon utforming bluarch


About the author

admin