Patchwork DIY opplæringen gratis, modeller og inspirasjon – anews24.info

Patchwork DIY opplæringen gratis, modeller og inspirasjon

Patchwork DIY tutorial-modell-free-lett-manual-aktiviteter

Som mote og sy? Du elsker å eksperimentere med bag gjør prosjekter, klær og tekstil pynt? I dette tilfellet, har du sannsynligvis en stor beholdning av biter av stoff i ulike farger.


Hvis du er på utkikk etter måter å bruke dem, kan vi tilby deg en idé:

Lær mer om DIY Patchwork

og utføre opprinnelige verk, samtidig som resirkulering av disse tekstilstykker. Utforsk lappeteppe tre opplæringsprogrammer for å se hvordan du gjør en cover for bærbar PC, en fancy veske og en hendig bokmerke!

Patchwork DIY - gjør en laptop bag

Cover-datamaskin-er-hvordan-det-selv-DIY-quilt-idee

Hvem trenger ikke en bærbar PC ermet praksis? I dag kan fans av søm gjør seg selv. Den gode nyheten er at et slikt prosjekt ikke engang krever kjøp av stoffet; Ja, du har forstått, kan en datamaskin sak lett utføres gjenværende biter av stoff fra et annet prosjekt!

DIY tutorial-patchwork-modell-idee

Materialer som trengs for denne DIY lappeteppe avhenge av størrelsen på maskinen du ønsker å kle. I tillegg til stykker av tekstiler, må det være et stykke skinn (for lukking av dekslet), foringer (for lappverk og selve trekket).

DIY tutorial dynetrekk enkelt datamaskin

patchwork-lett-bag-opplæringen datamaskin

For dette prosjektet DIY patchwork, begynner man med inndelingen av stoff utklipp. Størrelsen og formen på stykkene som skal velges i henhold til smaken. Det samme gjelder for årsakene og fargene på tekstiler. Merk: Jo flere brikker er, jo mer monteringsarbeidet være lang. For den første fasen av denne håndboken aktiviteten, bestemmer den ordningen med tøystykker. Vi prøver kombinasjoner av ulike farger og mønstre!

tutorial-quilt-cover-PC-er-hvordan-det-selv

Når ferdig dette trinnet, er det på tide å sette tekstil bitene sammen. Til dette bruker vi en første liner. Prinsippet Stoffstykkene må være festet til den, som en mosaikk.

Patchwork DIY tutorial Fitted Case-datamaskin

Etter denne fasen, går man videre til neste trinn. Den består i å legge en elegant og myk foring på innsiden av lokket. For, la oss huske, er det om å skape ekstra beskyttelse for datamaskinen!

DIY-tutorial-patchwork-lett-bag-datamaskin

Den siste fase av denne opplæringen lappverk innebærer å tilsette et avsluttende deksel. I vårt eksempel bruker vi et stykke av lær og metall nedleggelse. Men dette er ikke obligatorisk, Slik at alle kan satse på en lukking av hans valg!

Patchwork DIY modell veske til å gjøre deg

Patchwork DIY bag-a-hand-tutorial-making

Lyst til å lage en ny veske? Igjen, trenger du ikke å bruke mye penger. Faktisk, med vår lappeteppe DIY opplæringen vil du lære å lage en veske ved å resirkulere deler av stoffet ikke brukes!

Patchwork DIY-tutorial-gratis lett bilder

Når det gjelder materialer, som i det foregående prosjekt, antall biter av stoff avhenger hovedsakelig av størrelsen på vesken. I tillegg til disse, vil du trenger to liners, en glidelås bag og to håndtak. MERK: Avhengig av hvilke typer håndtak, må du kanskje materialer som trengs for å fikse veske.

Patchwork DIY Tutorial - Ideen veske til å gjøre deg

tutorial-patchwork-lett-å-gjøre-det-selv

Som hvert lappeteppe DIY-prosjekt, må vi først bestemme plasseringen av biter av stoff. Så vi leke med farger og mønstre for å få det beste resultatet. For å lette dette, bruker den rektangulære stykker. Men det er også mulig å prøve dette prosjektet med biter av trekantet eller firkantet stoff.

tutorial-patchwork-modell-lett-Free

Når vi har funnet den beste kombinasjonen av farger og mønstre, flytter vi til neste trinn. Det er da prosjektet som vil sette stoffstykkene sammen med en nål og sy sønn. Selvfølgelig, jo mer stoff utklipp er mange, med mindre dette trinnet vil være. Avhengig av ønskene, slik at du står fritt til å legge til en første liner og sy bitene på den.

patchwork-tutorial-free-bag-a-hand

Umiddelbart etter dette trinnet, er det tid for å legge til den primære foring av vesken. Det må dekke hele DIY patchwork, som vist i den nederste bildet.

patchwork-tutorial-lett-bag-a-hand-idee

Deretter fortsette å legge glidelåsen til vesken hennes. På dette stadiet, er vi fremdeles jobber på innsiden av posen, som vist i følgende bilde.

patchwork-lett-modell-free-DIY-tutorial

tutorial-patchwork-Free-modell-bag-making

I det siste trinnet, og returnerer de valgte håndtakene tilsettes. Posen er klar til bruk!

DIY enkelt lappeteppe - idé å lage et bokmerke

Patchwork DIY-tutorial-free-modellen

Med vår siste tutorial patchwork, får deg til å gjøre en klut bokmerke og papir. Det er en morsom liten DIY lappeteppe prosjekt som utfyller vår samling av kreative DIY bokmerker for elskere av lesing.

Side materialer som trengs i tillegg stoff utklipp, en fortsatt trenger følgende ting:

  • en blyant;
  • Papp papir;
  • kutte maler (for deg selv, ditt valg);
  • et bånd;
  • en foring;
  • av selvklebende papir;
  • et slag;
  • sønn og en nål;
  • saks.

patchwork-modell-lett-DIY-tutorial

Tuto lappeteppe DIY - hvordan å lage en kreativ bokmerke

tutorial-bokmerke-DIY-patchwork-lett

For å gjøre det helt siden patchwork lett, først få deg inn i en bit av skjæring. Dette vil forberede pappen til tilsetningen av stykker av stoff i det neste trinn. dermed kutte arket inn i den ønskede form for bokmerket. Deretter ble stukket hull på sin side etter den valgte spaltemønster.

tutorial-patchwork-Free-modell-bokmerke

Denne fasen er å oppnå ved hjelp av skjær mønstre, blyant, papirskjærer og sakser. Bildet på bildet nedenfor viser resultatet de ønsket å oppnå.

patchwork-lett-DIY-tutorial-favoritter

Etter dette trinn, passerer en til arbeids stoff utklipp. etter de ønskede former er kuttet fra at fabrikkendene lett kan resirkuleres, og i foringen. Til dette bruker vi de samme skjæremønstre som de som brukes tidligere. Deretter, med sønnen og nålen, gjøres små fyllinger for rammer kuttet fra papir ovenfor. Vi vil ikke glemme å fylle liner.

Patchwork DIY enkel tutorial-making-bokmerke

Før stengetid, fikse vi små tøystykker på papiret med tape. Endelig kan bokmerket dekorere et bånd inn i et hull i enden av papir (til ved hjelp av slag). Og det er en fin idé å bokmerke å tilby!

DIY patchwork-bokmerke-aktivitet-manual-lett


Like this post? Please share to your friends: