hår

kort kvinne cutting trend i noen eksepsjonelle glamour ideer

kort kvinne å klippe hår farge-kvinne-veker

Med ankomsten av sommersesongen du ønsker å endre ditt utseende? Dette er et godt tidspunkt å føle seg mer komfortabel på varme dager. Mange mennesker har en tendens til å tro at kort hår ikke har stil og femininitet, men det er feil.


Vi vil bevise det med vår vakre utvalg av bilder av kvinnen snarvei. Lyst på en firkant? En singel eller pixie? Vi vil veilede deg i dine valg, for å finne kutt som passer deg best.

Iført sin korte kvinne kuttet?

snarvei kvinne hår-hår-brune smell

Før du bestemmer deg for å gå til frisøren, er du sannsynligvis lurer på om kvinnen klippe kort vil gå bra med ansiktet ditt. Vi er der for å veilede deg. Enten du har et rundt ansikt, oval, firkantet eller avlang, er det fullt mulig å ta en snarvei i all sin prakt. Men for dette, bare velge den rette.

idee-hår kortsiden

De sier at koppen er valgt å være det motsatte av strukturen av ansiktet.

Hvis du følger denne regelen, vil du sannsynligvis ikke gå galt. Tross alt ønsker vi våre hårklipp sette vårt beste foten frem og skjule våre feil. Det er viktig å føle seg komfortabel å bruke vårt hår frisyre med trygghet og eleganse.

rød-breaker kort ansikt

Hvis du har muligheten til å ha et ansikt oval, er at du er veldig heldig. Du kan velge snarveien kvinnen du vil! Enten det er en ganske firkantet, en pixie cut, gutteaktig eller stuper firkantet kort, gå for det uten å nøle.

andeau tilbehør krone Hair

Ansiktet ditt er kantete og bredden er mer enn halvparten av sin lengde? Så du definitivt ha en firkantet ansiktsform. For denne ansikts struktur, unngå frynser. Sørg for at ansiktet ditt er ryddet opp, noe som betyr at låsene ikke er den mest hensiktsmessige også. Hovedmålet er å gi høyde til ansiktet, så tømme ut alle hårstrå stikker ut langs fronten og baksiden av halsen.

Boy-klippe håret brunt

Du har vakre kinnben for å markere din rundt ansikt? Så følger våre råd. Å ha den perfekte kvinnen klippe kort, tenke, igjen, for å forlenge ansiktet ditt ved å legge til volum over hodet. Men også vi må tenke på å forlate noen lengde på baksiden av halsen for en enda mer langstrakt effekt. Ikke bli overveldet veker på begge sider av ansiktet. En pixie kutt vil se flott ut på din ansiktsform.

brunt hår, gutteaktig-idee

Men hvis ansikt lyver, du kan oversiktlig du vokse smell eller la henge noen tråder i front. En kort kvinne kutt gradient er også et godt alternativ. Spør stylist å finne snarveier for å perfeksjonere smell for frynser. Du kan også spille med farger veker til å lyse opp din hårklipp.

hair-brun-ebourrifee

For kvinner som har krøllete hår struktur, bølgete eller krøllete, kan du merke dem med en kort kvinne kuttet.

Men for dette må man velge riktig og regelmessig vedlikehold. For dette, må vi prøve å bevare lengder på toppen og på sidene av ansiktet. Kort, lite nedbrutt ville være ideelt for denne type hår.

hair hair-kvadrat-idee

Vi må også ta hensyn til noen andre funksjoner, som for eksempel tykkelsen på håret. Først, vet at ikke forveksles med tettheten av disse. Dette er ikke fordi-du har fint hår, de er stive. Så hvis håret er fin struktur, være forsiktig. Unngå kutt i for kort gutteaktig, fordi hovedmålet er å gi volum til håret ditt.

hårfarge-blå firkant

Du kan ganske tenke for å kutte pixie trendy i dag. Den har en noe vill og virkning er laget i flere lengder. Stjernene er gal for bustete side! Håret klippet kort falsk er også et utmerket valg. De avgir halsen og bringe volumet på toppen av hodet. Dette klippet er ideelt for runde og firkantede ansikter.

håret kort blond-idee

Vår lille trick!

Jo lenger du lar volumet og veker, vil håret ditt har mer bevegelse. Dessuten ville det være lettere å oppnå frisyrer bruker hårgelé eller styling mousse. Ved å opprette en liten gradient, finne håret hver eneste sted? Så du vil ikke ha tid til å kaste bort hver morgen for å gre.

hår kostnads ​​bandana-vintage

Det er ikke fordi vi gjør har kort hår, kan du ikke lage frisyrer. Først går for hår tilbehør. I dag finner vi et stort utvalg, som en bandana, bånd, pannebånd og pinner blomst vi elsker for sin feminine side. Ta eksempel på dette frisyre pin opp i Rockabilly stilen i dette bildet ovenfor.

hair red-hair-rating

Hvis du virkelig ikke får bestemme hva du klippe håret kort pass, så kan du alltids satse på en klassisk firkantet. Det passer alle ansiktsformer og du kan knytte den til en pannelugg, hvis ønskelig. Det er bare med kutt for kort eller for lang til å være forsiktig.

hårtørker blondt-degradert

Hemmeligheten bak den perfekte frisyren er å redusere volumet, bevegelse og lys. For dette kriteriet, kan du alltids leie en colorist som vil gi deg råd.

hårføner-kvadrat-fashion

Og til slutt, hvordan ta vare på henne kort hår?

De sier det er lett å ha kort hår. For noen er det sant, for andre ikke. Det kommer an på kutt og tekstur på håret ditt. De trenger også oppmerksomhet. Først må du fokusere på spesielle pleieprodukter volum. Ikke glem å fukte håret. Selv kort, som de fortsatt trenger omsorg. Side styling, gå for styling produkter for å gi pep til din kone klippe kort. Og til slutt, ikke glem å regelmessig hårklipp.

idee-hair-brun-gutte

Flere og flere stjerner erstatter langt hår med en kort hår kutt. Og for det, det er en grunn: det er praktisk, stilig og svært fasjonable. Så har du gjort ditt valg?

Ideen barberere glatt lakk

idee-style-hår-hår

Pinup kort bånd

oppnå kort hår hodeplagg


About the author

admin