hår

Square plunging gradient: hvor godt adoptere den?

Firkantet stuper nedbrutte dekonstruerer-idee

Plassen kutt er blant de mest etterspurte i salonger frisyrer. Det er naturlig, elongates figuren og dør lett. Men når den legger flere lag av noen degradert, blir det enda mer interessant.


Det er ikke rart at stjerner som Nathalie Portman og Victoria Beckham er fristet av denne korte klippet. Gradienten stuper firkantet kan bæres glatt eller tousled med veker eller skygget. Kort sagt, er valget stor. Sjekk ut disse få bildene for å få en idé om hva som er plassen stuper degradert.

Hva er fordelene med stuper kvadrat verre?

Firkantet stuper degradert blond-kort-hårskjæreanordningen

Hvis du har langt hår, er første skritt å ta, er å gå til frisøren og klippe håret. For noen krever dette mye mot. Men vet en ting. Dette er ikke fordi-du har kort hår du ikke er feminin. Snarere tvert imot. Fordelen med gradienten stuper kvadratet er først og fremst sunt hår. Over håret er kort, med mindre din ender gnisse mot klær, og derfor vil bli mindre skadet. Også håret puste bedre. Men i tillegg til dette, bære en stuper torget er mye enklere og praktisk. Det er mye lettere å vedlikeholde og tørker håret ta deg mye mindre tid.

brun-refleks-breaker kort

Hvis du ønsker å skille seg ut med en interessant frisyre, så gradienten stuper plassen er den perfekte løsningen. Men i tillegg til dette frisyre utstråler en av de vakreste delene av den kvinnelige kroppen: halsen. Plassen vil forlenge din figur og vil bringe ut din femininitet. Og for ikke å nevne en veldig viktig detalj: snarveier gjør det veldig bra med alle typer tilbehør. Så, er du fristet?

kvadrat-dyppe-gradient-asymmetrisk frynse-side

Stigningen stuper torget er fortsatt en stor tidløs i verden av frisyrer. Den kan brukes glatt og riflet qu'ébouriffé.

Plassen cut stuper degradert - hva slags ansikt?

Plassen kutt går til alle typer ansikter, men vær forsiktig med noen forskjeller. For eksempel, hvis du har lange ansiktet, ville den beste ideen er å vedta torget kortere versjon. Og for et rundt ansikt, er nedgradert kutt ideelt.

kvadrat-stuper-gradient-blonde-med-børsting

Stigningen stuper plassen kan brukes med smell. Du kan velge mellom en klassisk rett smell og asymmetrisk. Sistnevnte vil legge mer bevegelse til korte hårklipp. Men pass på, utkant ikke kommer til alle typer ansikter. Hvis du har et rundt Morpho, anbefaler vi deg.

kvadrat-stuper-gradient-krøllete hår

Stigningen plassen kan lysne håret ditt ved å legge til volum. Håret blir mer strukturert og dynamisk. Prinsippet for gradienten firkantet satse basert på tre prinsipper: volumet på røttene, veldefinerte nivåer og sunne tips.

kvadrat-plunging-skadet hår-tynn

Hva er forskjellen mellom en klassisk firkantet kutt og en stuper kvadrat?

Dette er fortsatt den mest ofte spurte spørsmål. Mens den klassiske torget er preget av håret klippet samme lengde, plunging plassen, han er asymmetrisk døren. Det er anerkjent av de korte lengder på halsen og lengre hår på underkjeven. Dette frisyre kan du ha kort hår, holde lengder fremover. Dessuten er det en god overgang mellom lange og korte kutt.

kvadrat-nedsenking-gradient-med-kort frynse

Den stuper kvadratisk stigning har fordelen av oppmykning funksjonene i en hvilken som helst flate. Det er derfor mange kvinner velger en firkantet ansikt nettopp denne frisyre. Men igjen, slitt med en skyggefull hår, er dette kuttet enda mer strålende og lyse.

kvadrat-stuper-gradient-svart raven

Hva vedta skjæring - firkantet plunging degradert lang eller kort?

Den korte torget satse, vi kjenner det også som en bob kutt. Den kan brukes slank eller bustete, forlater du et utvalg av frisyre. Du trenger ikke å gå til frisøren for det. Du kan Barber alene med et flatt jern og hår styling mousse. Og for å vedta looper, kan du bruke en krølltang eller bare bruke hår valser.

Her er et lite triks: For en pjuskete bob, plassere en skvett av styling mousse i håret. Deretter begynner å krølle seg. Iron med spray stilisert for noen tar det hele dagen.

cut-kort hår-blonde

Den stuper torget degradert kort gjør at du kan gjøre deg å farge håret. Låsene er bare de mest ofte brukt for snarveier. Denne fargen teknikk skape en mer uttalt refleksjoner fargede hår eller hår sveip. Hvis du ønsker å trene håret med mer karakter, kan du gå utover de naturlige nyanser og velge levende og uvanlige farger.

cut-kort cheveuc blondt

Men for de som er redd for å gå for langt, kan gradienten lobbe langt hår dipping være løsningen. I tillegg er gradienten lobbe virkelig vakker, med en strukturert kutt. Den kan brukes naturlig, som ikke krever noe spesielt vedlikehold. Eller du kan igjen spenne og buste håret. Videre er bustete hår trendy denne sommeren. Så gjerne prøve ulike frisyrer å finne den stilen som passer deg best.

cut-kort pannelugg-brown

For ekstra glans, er gradient langs stuper torget ideelle hår feie. Dette coloring teknikken vil gjøre håret skinnende og naturlig enn noensinne. Denne delvise farging omfatter farging en del av håret, for å oppnå en smeltet og degradert nesten ubemerket. Hvis du er brun, kan du varme farge utnytte blonde nyanser for en plutselig effekt av solen. Og hvis du er blond, kan du bløt utseende med mørkere nyanser. Kort sagt, går skanningen til alle hårfarger, og hvis du vil beholde den naturlige siden, er du på rett spor.

cut-kort EFFILEE-idee

Som allerede sagt, kan gradienten stuper torget bli vedtatt av alle kvinner, så lenge det er gjort i harmoni med ansiktstrekk. Blond, brunette, rød eller svart hår, noe for alle.

cut-kort-black-EFFILEE

bob-frisyre-kort-trend

cut-kort pannelugg-trend

ide-farge-kort-skjæring

lob-lags-idee-trend

meches-farge-svart-trend

blend naturlig-snarveier


About the author

admin