Honey Scan – alt om dette trendy teknologi – anews24.info

Honey Scan – alt om dette trendy teknologi

skanning honning hår-lengde-glare

Anerkjent av kjendiser, teknikk skanning honning er en voksende trend nå. Det invaderer oss i raskt tempo med sin måte å snu håret i en naturlig ressurs.


Denne type maling som har erobret hjertene til jentene er tema vi vil snakke om i dag. Les disse linjene og bli inspirert av bildene våre nøye utvalgte for deg.

Hva honning skanning og hvorfor prøve?

langt hår-glatt-lumiere

Skanning er et delvis farging av hår. Målet er å avklare brunt hår og brune til en lysere farge hva honning. Honey skanning bringer en lys, naturlig utseende med sin blanding av nyanser. Avhengig av den naturlige fargen på bunnen av håret, kan resultatet være mer eller mindre klar.

farging søt-medium-lengde

teknisk spørsmål, må vi først velge en farge en eller to nyanser lysere enn din grunnleggende hår. Dette er viktig for den mest naturlige resultatet. Din frisør vil sende sine produkter til noen av vippene med en pensel og vil vente på det oksiderer. Til slutt, skyll og vil gi næring håret ekstra pleie produkter. Nå er det er feiende colorations honning å kjøpe et kit for å utføre hjemme. Men vær forsiktig! Dette krever god teknikk, og vi anbefaler at du først gjøre en test til din frisør.

hår lengde Søn

Fordelene med honning er mange skanning

Hvis du aldri har farget håret ditt før nå, er dette riktig teknikk for å adoptere. Hun avgrunnen mye mindre hår enn en tradisjonell farge. Dessuten er dette den ideelle metoden for å skjule dine første grå hår.

langt hår-bølget hår-

For som er laget honning scan?

Som vi har nevnt før, er honning skanning ideell for brunetter og kvinner med brunt hår. Hovedformålet er å lysere hår og har en effekt "solbrenthet". Det er andre skanner lyse farger, så karamell og honning scan. Men det er noen små forskjeller i nyansene.

langt hår-refleksjon-lys

Noen av dere lurer kanskje på hva som er forskjellen mellom en honning skanning, skygge og dotter av farge.

Vi er her for å gi deg svaret.

Mens skanning målet er å gi en naturlig sollys effekt til håret, formålet med skyggelegging er en annen. Dette er en klargjøring fra røttene gjennom en mørk nyanse til en lysere nyanse under en to-tone virkning. Som for låsene, de er mye mer synlig og avgrenset. Denne teknikken er for de som ønsker å gi karakter til håret.

langt hår-refleks-krusninger

Honey skanningen er ideell for alle hudtyper, så lenge håret forblir i semi mørke eller mørke toner. Formen på håret er ikke viktig heller. Enten du har bølgete hår, glatt eller krøllete, uansett.

farge-lyn-refleks-limineux

Når det er sagt, hvis du har for mye hår kort som en gutt, er håret scan ikke for deg. Den viktigste grunnen er at du ikke kan oppnå ønsket fade effekt. I dette tilfellet anbefaler vi at du velger et klassisk eller delvis farge med smell.

blend farge-ide-coiffure

Vedlikeholde honning skanningen er enkelt. Bare gå til frisøren hver fjerde måned for å gjenopplive din farge. Og inntil din vilje du gjør, sørg for å søke pleie produkter for å opprettholde din farge samt for helsen til håret ditt.

refleksjoner Hair-light-gull

Og fremfor alt, har du en skanner eller ikke, sørg for å beskytte håret mot UV-stråler! Så, er du klar til å prøve fargen på solen?


Like this post? Please share to your friends: