inne

Moderne interiør, runde stiler i 55 bilder

Moderne moderne interiørdesign

Hva er din definisjon av moderne interiørdesign? Den moderne interiørdesign omfatter flere forskjellige stiler. Det er svært rikt i form av innredning og møbler.


Du har sannsynligvis en preferanse for moderne interiørdesign. dreier ofte rundt visse farger og materialer. Har du en tiltrekning til en stil over en annen? Men hvordan å vite hvilken stil er det? Her er et utvalg av 55 bilder som representerer de nåværende stiler i moderne interiørdesign i dag.

Moderne interiør i minimalistisk stil: rene linjer, geometriske figurer og svært lite dekorasjon

moderne interiør minimalistisk stue

Det som kan kalles moderne interiørstil i dag omfatter en rekke stilarter utviklet i siste halvdel av det 20. århundre. I dag har interiørdesign inspirert eller alle pre-eksisterende design. Faktisk er den linje av et ledende innvendig utforming som utgir moderne funksjon og enkelhet. Den moderne stil, moderne og minimalistisk kan settes i samme kategori. De er karakterisert med rene linjer, nøytrale farger, hvit og sort, lav leder og en finner noen tilbehør. Mangelen på innredningen gir inntrykk av størrelse for små mellomrom.

moderne interiørdesign sovesofa

Moderne og tidsriktige interiørdesign stil ble født av Bauhaus-bevegelsen, som ble grunnlagt i Tyskland i 1919. Skolen introduserer de grunnleggende prinsippene for moderne interiørdesign: form følger funksjon. Den minimalistisk stil, som navnet antyder, fokuserer på et minimum av møbler. Funksjonen er av stor betydning, den skjulte lagringsplass er nøkkelen til denne svært gjennomtenkt design når det gjelder funksjonalitet.

Form følger funksjon

moderne interiør stue sofa

Den klassiske interiøret understreker symmetri. Fargepaletten er inspirert av de myke toner av naturen: blå, gul, grå, rosa. Stoffer er naturlig: bomull, lin, fløyel. Det er en elegant stilig uten mye pynt. Møblene er både komfortabel og raffinert. Søylene, som minner om klassisk gresk og romersk arkitektur, kan være en del av denne stilen. Stilen, vi kaller klassisk eller neoklassiske, er ofte svært rik på dekorasjon. Plassert bord og marmor dekorative gjenstander. Den kan utstyres med en bokhylle og innredet med elegante fløyelslenestoler.

Hva den moderne interiørdesign? Det er en funksjonell design.

moderne interiør stue

En moderne interiør

moderne interiør deco bar kjøkken

Scandinavian moderne interiør i et hus på landet

moderne kjøkken interiør skandinavisk stil

Den moderne interiørdesign søker enkelhet og funksjonalitet.

Moderne interiør kasse og fat tre kjøkken design nyheter

Den industrielle stilen er en ny trend som har dukket opp med transformasjon av gamle fabrikker i oppholdsrom, i enkelte urbane områder. Den indre utformingen tendens mot mer industrielle materialer som betong for vegger og gulv, synlige bjelker eller sylte gulv av rustfritt stål og metall. Materialene for møbler inkluderer skinn, gamle tre og rustfritt stål. Stilen streker plass, slik at møblene er ganske sjelden og kan skape en kald atmosfære. Den svarte, krom og råmaterialer er dominerende i dette området. For å balansere noe upersonlig siden av den industrielle stilen, bringer det varme fargede tastene med tilbehør, tekstiler, rike teksturer og låne en sann historie, noe som gir dem enestående autentisitet i interiør. Dette er stilen av valget for loft, leiligheter og annen virksomhet.

Moderne interiør, runde stiler i 55 bilder

Moderne Hjemmeinnredning

moderne interiørdesign moderne minimalistisk stil, enkle tre stoler minimalistisk stil

Ideen om moderne designmøbler

Moderne minimalistisk inne minimalistisk hvit sofa ned lav hvit blå lenestol

Hjem Interiør med moderne design

romslig moderne tretrapp enkel tabell design interiør

Deco moderne skandinavisk inspirert kjøkken

Inne moderne skandinavisk kjøkken design stilig tre landsbygda nord moderne interiørarkitektur

moderne designmøbler

Moderne interiør design studio revurdere baderoms blomster elegant og moderne stil

En moderne interiørdesign både industriell og minimalistisk

minimalistisk industriell design Rosenberg New York designer bad

Moderne interiør industrielle stilen

Moderne interiørdesign moderne industriell loft-stil salongbord

En moderne interiør kjøkken i industriell stil

moderne kjøkken oppgradering innvendig moderne urban loft industrielle stilen

Grunnlagsmaterialet for et kjøkken i industrielle stilen er i rustfritt stål.

moderne interiørdesign bygt industriell rustfritt kjøkken

En moderne interiør: rene linjer, hvite møbler og svart og litt pynt.

moderne minimalistisk moderne interiør elegant design svart hvit sofa

En elegant, moderne

Tradisjonelle hvite moderne interiør slank stilig design monilier

Ideen moderne interiørdesign liten plass

Moderne moderne interiør liten plass ideen victorhabush puslespill kontormøbler

I dag er mange designere blanding av designstiler for å komme opp med en interessant og annerledes resultat.

moderne interiør moderne naturlig organisk arkitektur lloyd wright opphold

Moderne stue innredninger

Den eklektiske stiler bruker mye av møbler, tekstiler, materialer og farger for å skape særegne interiør. Alt passer godt med plass. Arts & Håndverk er en amerikansk bevegelse i arkitekturen i det vestlige Nord-Amerika. Denne bevegelsen øker Shaker moderne design stil. Shakers var en religiøs sekt i England i 1700. I dag har de satt sine spor i interiør basert på ideen om samfunnslivet. Shakers trodde på det enkle ting, deling av plass og strøm. Dette er grunnen til at interiøret er preget med sin enkelhet, letthet og litt pynt. Den amerikanske arkitekten Frank Lloyd Wright er en av de mest berømte arkitekter har bidratt til den amerikanske Arts and Crafts-bevegelsen.

Enkelt interiør, naturlig, liten dekorasjon

moderne interiør shaker slanke rette linjer uten dekor

elegant interiør stil Shakers

interiørdesign moderne kunst og håndverk amerikansk tre sofaputer

Denne stilen er beskjeden i detalj, men forskjellige i sin blanding av tre og puter.

Amerikanske moderne interiørdesign arkitektur design og håndverk amerikansk tre sofaputer

Amerikanske moderne interiørdesign arkitektur design og håndverk amerikanske sofa skinnsofaputer tre

Stilen er kalt "Gothic" er inspirert av de gotiske hus. Han favoriserer tilstedeværelsen av store vinduer, sofaer og luksuriøse lenestoler, noen ganger fløyel. Noen elementer husker interiøret i slott og middelalder katedraler. Den gotiske og rokokkostil har til felles.

gotisk stil lounge

Moderne gotisk interiør moderne svart design for Deco tabeller

Gotisk stil i Salon 2

Moderne moderne gotisk design tregulv sofa interiørdesign

Stilen av interiørdesign rokokkostil trekker mange av funksjonene fra den tiden da folk levde i slott. Stoffer er luksuriøst som silke, fløyel, brokade. Og møbler er ofte laget av mahogni og trukket i skinn tre. Denne stilen er født som et resultat av den barokke bevegelsen, trekker mange av funksjonene fra da vi bodde i slott. Gull mønstre kontrast med maling eller tapet i pastellfarger som dekker veggene. De møbler er også dekorert veggene og kan ha buede armlener og være dekorert med oval eller spiraler.

innvendig plass rokokko

Interiør-design-moderne-moderne stil-rokokko-stil tre

De dominerende fargene er rosa, gull, gul, blå og krem. Han favoriserer ovaler. Det er en sofistikert stil, men noen ganger dyrt å lage på grunn av materialene, pluss arbeidskraft som trengs for å reparere gips. Det passer ikke veldig godt i små rom, fordi det kan være imposant.Le Rokokko er galant og rike mønstre. Han samarbeider med royalty, slott og eksklusivitet. Noen interiørdesignere tenker på at denne stilen er bare en kopi av den barokke stilen.

Rokokkostil er vanskelig å tilpasse seg små områder som det kan være imponerende.

Interiør-design-moderne-moderne stil-Rococo-style-rom-tre

Rococo har all sjarmen fra en svunnen tid og begivenhetsrik - XVIII århundre. Først var det bare å dekorere stil, men etter hvert blir det også innført i maleri og musikk. I kunst og design, i lang tid han ble ansett derivat av barokk kunst. På et tidspunkt ble det noen eksperter overbevist om at han er utvilsomt ekte stil.

Et bad rokokkoRococo-style-design-kule super-moderne-interiør

Rokokkostil er imponerende. Det kan virke kitsch, men alltid elegant. Lenestoler, sofa, ottomanske og imponerende lysekroner over noen potte palmer, avslører den rik på kontraster.

moderne fransk interiør møbeldesign kostbar luksus sofa hvitt skinn utforming

Når man snakker om rokokko og barokk stil, er det nesten umulig å ikke tenke på sin moderne tolkning, Shabby Chic-stil. Det vil ikke være galt å si at det er en kvinnelig gjenopptakelse av interiørstiler av det attende århundre. I kontrast, favoriserer Shabby Chic-stil lyse farger, rosa, blonder.

Shabby Chic-stil mellom rokokko og feminin utforming

Interior Design shabby chic feminin utforming bånd pom

En verden av moderne interiørdesignDesign-tradisjonell-moderne sovesofa på rommet

Spania

Spansk moderne interiørdesign innredning fløyel vindu trestol

Italia

interiørdesign Toscany contemoporain italiensk italiensk tre design

Den meksikanske interiør stilen understreker varme toner: gul, oransje, brunt. Gulvmatter med Aztec motivene finnes også ledsaget av vakre bilder veggmontert. Denne stilen minner oss om sol og opplevelser.

Mexico

opprinnelige interiøret moderne design er stilig sørlige meksikansk mat tapas

Bad moderne viktoriansk interiør. opprinnelige viktorianske moderne interiør stil bad speilskap stol

Viktoriansk stil refererer til arvet britisk kultur. Også han ønsker å være eklektisk og inspirert av den gotiske og nygotisk. Denne stilen er også påvirket av marokkansk stil, orientalske og asiatiske. Møbler av viktoriansk stil er en blanding av fabelaktig stil har egentlig ikke møbler en definert stil. En av de aller elementer til stede, disse er tapet med blomstermønstre og middelalder gobeliner. Den er rik på dekorasjon og pyntegjenstander.

opprinnelige originale viktorianske moderne interiør rosa fløyel stol bad

En tradisjonell viktoriansk stil stue og begge

Inne tradisjonell stil sofa moderne innredning rosa

Middelalderstil igjen synes rustikk og robust. Et av elementene som fortsatt er tilstede i interiøret er utformet i denne stilen er det peis. Gulvet, også, er vanligvis belagt stein. Veden er rustikk utseende.

middelaldersk stil kjøkken

moderne interiørstil middelalder moderne tre rå stein vegger tre kjøkken

En plass i moderne viktoriansk interiør

Moderne interiør plass fløyel viktoriansk sofa rød fløyel sofa lampe

Den marokkanske stilen er frisk, som navnet antyder, er inspirert av Marokko og orientalsk stil. Ottomaner, gulv tepper og stoler er alltid til stede. Blå, turkis, varme farger (oransje, gul, brun) er dominerende. Vi oppdager tilbehør med kobber og gull effekt. Til slutt, bringer denne stilen en atmosfære av orientalsk palass inspirert av Arabian Nights kontoer.

marokkansk stil

marrocain moderne orientalsk design salongbord

Interiør inspirert av design og arabisk kultur

Moderne arabisk interiør tre salongbord te orientalsk teppe

Japansk stil stue

Japanske levende moderne interiørdesign Japons moderne tradisjonell tre

Må vi velge stil i henhold til plass eller bakover? Ethvert rom, innvendig eller utvendig, har spesielle egenskaper: overflatelysstyrke tak. sin stil er forhåndsdefinert ved herding av belegget og kledning av vegger og tak. Det vil ikke liker å sette et tre eller betongoverflate. Sistnevnte er alltid forbundet med en moderne industriell stil.

Møbeldesign stue appelsiner

møbeldesign stue liggende

Mange er inspirert av den æra av konger og dronninger. Interiøret har vært svært rik på farger og mønstre. Alt ble fabulously installert for å skape en unik atmosfære. Det var kjent at velstående mennesker var å samle alle typer håndverk kom langveis fra.

møbeldesign stue sofa hitech

Den moderne stil har forlatt neste trender. Moderne mennesker foretrekker funksjonalitet. Å ha en rikt utstyrt og dekorert interiør krever regelmessig vedlikehold.

stue møbler tre design

stue møbler vegg hitech utforming

stue møbler tre murstein konstruksjon

Dekorasjon åpen kjøkkenløsning stue utforming

stue dekorasjon design panoramautsikt

dekorative tre stue utforming kunst

hitech design dekorasjon grå stue

stue møbler minimalistisk design


Skrevet avLiliane Morel InteriørdesignAbout the author

admin