hår

Kuttet Pompadour mannen er tilbake i frisørsalonger

Pompadour-skjærende underslag menneske-hår trend

Med den nye sesongen kommer nye frisyren! Vi viste deg den nye mannen cutting trenden i år. Enten for langt hår eller middels lengde, i dag har vi dedikert denne artikkelen til

Pompadour cup

som gjorde sin vei fra catwalken til våre frisører.


Er du mer inn i hipster stil, elegant, grunge? God verdi for alle! I det følgende linjer, vil du oppdage hva dette kuttet, men også at menn liker det så mye og hva slags ansikt hun som passer best. Så hvis du ønsker å endre utseende, bli inspirert av vårt utvalg av bilder.

cut Pompadour hår-bølget-hårvolum

Hvis du lurer på hva mannen klippe håret som gjorde foran alle mine blader, er det Pompadour kuttet. Denne trenden med 2017 er tilbake og det er ingen fare for mangler det. Kjendiser, hipstere, forretningsmenn, studenter ... alle craves.

Hvor kommer Pompadour kutte?

Denne frisyren bærer hans navn etter Madame de Pompadour, dame av den franske borgerskapet, også kjent som elskerinnen til Louis XV. Inspirert av hennes omfangsrike hår, fortsatt i dag concepte det samme. Håret er lengre i den øvre del av hodeskallen og spesielt karakterisert ved deres store volum. Prinsippet er å danne en slags banan, avkortet på toppen av hodet fra pannen og bakover.

idee-style-moderne hår

Den Pompadour kutt finnes i flere varianter: degradert, degradert Hi-Lo, side ved side og mange andre. I tillegg kan lengden være større eller mindre. Noen vedta Pompadour med kort hår, noen med skulderlangt eller lenger.

Bruno-mars-hår underskårne

Bringe Pompadour kutt?

Du såret du forestille deg? Se nøye på våre bilder. Vi vet alle Elvis Presley, kongen av Rock'n Roll. Han pleide å bruke denne cupen, og vi husker alle! I dag er mange andre stjerner å følge etter, slik som Justin Bieber og Bruno Mars encor.

friser hår-undercut-frisyre

Hvem kan bære denne mannen klippe håret?

Den Pompadour mannen er en del som går til alle typer ansikter og former for hår. Men hvis du har en rund eller firkantet ansikt, er det enda bedre. Med omfangsrik håret på toppen av hodet, vil dette kuttet forlenge ansiktet en naturlig og delikat måte. Dette kuttet går like mye til menn med tykt hår som herrene som har en begynnelse av hår miste. Fordi hvis du velger en Pompadour med en gradient på sidene, vil vi se noe mer!

hår-style-kuponger-mann

Hvis du ønsker å endre utseende, er dette kuttet ideelt. Men før du går til frisøren, lære detaljene i denne mannen kuttet. Hvis du er en mann i uformell stil, er det bedre å velge en klassisk Pompadour. I dette tilfellet holder langt hår på toppen av hodet og klippe håret kortere på sidene. Dermed, med et snev av frost i håret, vil du få den ønskede effekt.

hårtørker-gjennomsnittlig lengde

Men kort sagt, hvordan deretter utføre en Pompadour kutt mann?

Det viktigste å vurdere er å holde høyest mulig volum på toppen av hodet for å oppnå topp banan, som du allerede nevnt ovenfor. Håret på sidene må være korte eller degradert. Resultatet vil være en fin frisyre mann til å bære både casual enn en dress og slips.

hår-style-side-hånd-mann

Side Pompadour er å danne en linje i håret på siden. Dens stor fordel av Pompadour stilen er at det kan legge ekstra høyde til ditt utseende kan tilpasses etter din ansiktsform og kan gi en pen finish til alle antrekk. Imidlertid vil ingenting av dette være mulig hvis du ikke kan finne en god frisør. Så først av alt, må du finne en pålitelig frisør, som vil være i stand til å oppnå det du ønsker.

hair-kort-klassisk trend

Etter å ha forsvant for en stund og blir populært på 40-tallet ble det antatt at kuttet Pompadour aldri komme tilbake. Imidlertid er dette kuttet tilbake i triumf i alle moteblader og ser ut til å bli der en stund. Det vi liker er absolutt et naturlig utseende, enkel og allsidig.

hår hipster-style-fashion

Vi snakker ofte om underkuttet kutt som Pompadour kuttet.

Mange lurer på hva er forskjellen mellom disse to frisyrer. Vi har svaret for deg! Kuttet representerer underkuttet blir oppnådd ved å holde volumet i håret på toppen av hodet og etterlater håret kort på sidene, som Pompadour. Bortsett fra at med underkuttet kan du style håret slik du ønsker. Mens med hår Pompadour, er disse alltid kjemmet tilbake.

idee-hår-undercut-volum

Som for håret mykt, kan det Pompadour som godt kan utføres på krøllete hår. Igjen, observere volum opp og over sidene, og ikke til å nøle på hair gel dose.

idee-hår hipster-mann

Hvis du ønsker å bo i tråd med tiden, vet at kuttet Pompadour gjør det veldig bra i selskap med et skjegg. Mothaker, også komme tilbake raskt. Og slitt med denne mannen kuttet, er resultatet fantastisk!

ide-underskåret-medium-rase

Se på bildet ovenfor, og du vil merke at denne Pompadour er slitt i en mer original enn noensinne. Her ble håret gredd mot midten av toppen av hodet for å danne to rygger som låses nesten i midten. Denne måten å stilisere hår er den foretrukne forretningsmenn.

Pompadour-klassisk-mann idé

Hvis du ønsker å opprettholde en perfekt side, må man ha voks på hånden for å hjelpe deg å holde håret på plass på sidene.

underskårne hår-kuponger-mann

Hvis du er fans av casual stil og Rockabilly, og vet at jo lenger du holder volumet på toppen av hodet, jo bedre. I dette tilfellet, sette en liten mengde produkt stylizing å holde bustete side.

Pompadour kort undercut-idé-mann

Som du ser, kan Pompadour kutt brukes i flere varianter. Og du, du finner en som passer for deg?

Pompadour-man-glatt hår gel

Pompadour-style-gel kam

Underslag-side-hånd-mann

underskåret hår-skjegg-mann


About the author

admin