hjemme tips

funksjonell og elegant vinyl lagring 35 inspirerende ideer

vinyl oppbevaringsskap idé vinyl rekkene

En hendig vinyl lagring, enkel og praktisk? For flere år, det gjenspeiler avkastningen av vinylplater, også kjent som spille poster, utbredt i løpet av andre halvdel av det tjuende århundre.


Enten du har et dusin vinyler eller en stor samling av flere grammofonplater i alle størrelser, hemser på 35 vinyl lagring ideer og inspirerende dekk for små og store områder.

vinyl og lagringsdekk 35 inspirasjoner vinyl lagring ideen interiør stue vinyl rekkene

I midten av 1980, ved fremstilling av vinyl begynner å avta på grunn av fremkomsten av den kompakte plate. I dag, flere DJs og lidenskapelige musikkelskere foretrekker vinyl for å hente sin side "mer naturlig", "hot" og "dynamisk". Vinyl er nå reservert for samlere og musikkelskere. I denne artikkelen foreslo vi entusiaster vinylsamlere noen praktiske ideer hvordan å lagre og organisere sin samling av vinylplater i en praktisk, funksjonell og elegant.

Ideen svart bibliotek ren og enkel design til å lagre dine verdifulle kaker!

Range svart vinyl hylle idé teppe fabrikk vegg dekor

Noen ganger de beste ideene er de enkleste ideene! Her er en vinyl lagringsløsning som du kan lage din egen eller kjøpe på Urban Outfitters nettsted, et malt trekasse i blått, lett å lagre og tar opp plass:

En vinyl oppbevaringsboks laget av tre og malt blå anda

Range vinyl idé innendørs teppe lagring deco lenestol bord

Hvem kan tro at en av de første leverandørene (fysisk!) Vinyl er selskapet klar-to-wear Urban Outfitters? Klesmerket ikke bare selger vinylplater, men det gir også en vakker utvalg av møbler til å lagre sin samling av svarte plater. Alt er tilgjengelig for å se og kjøpe på deres nettsted urbanoutfitters.com.

Ideen om lite skap til å lagre ikke bare dine sorte plater, men også platespilleren

Lagring vinyl ideen interiør stue trebord blå sofaputer gulvmatter

Egentlig er det ikke nødvendig å kjøpe et spesielt kabinett for vinyl platesamling. Enhver bibliotek, bokhylle og salongbord kan tjene deg for dette. Beviset, dette bokhylle som ideelt integrerer inne og kan lagre ikke bare vinyler, men også noen bøker, hans platespiller, og enda noen innendørs potteplanter:

Tre sokkel skapet vinyl, bøker, platespiller og enda noen planter

Range vinyl idé vinyl tre hylle deco salon interiør lagring

En vinyl skap laget av gjennomsiktig plast? Det er moderne, det er glatt og visuelt å få plass! Se denne møbler gjennomsiktig kube som ikke bare lagrings vinyler, men også forlater vakuum og ideelle øvre å installere dreieskiven:

Lagring idé vinyl og platespiller for liten plass med gjennomsiktig plast møbler

praktisk oppbevaring idé vinyl interiør

Og for de foretrekker tradisjonelle omsettelige løsninger:

Møbler idé å rydde sine platespillere og hans samling av svart dyrebare karbonader

vinyl spiller rangerer idé parkett tre trebord

Kobber er assosiert med eleganse og rustikk og vintage. Dette er det ideelt å bli introdusert som et element i bevegelig anlegg dedikert til vinylkolleksjon som føttene til praktisk, som dette, for eksempel:

tre oppbevaringsskap med messing fot vintage og elegant stil vinyl ide hylleskap lagring tømmer lagring av vinyl vinyl-leser

For de som mangler plass hjemme, er en hylle eller åpne kabinettet valgt, enkel design som ikke tar opp mye plass, som dette:

Ideen vinyl lagringshylle for ren og enkel utforming

lagring idé vinyl spiller vinyl interiør ideer

Stor biblioteket som kan lagre flere objekter, vinyler inkluderttre bibliotek lagringsanlegg dekorasjon ideen bøker

De modulære kuber, som presenteres nedenfor, er også en av de løsningene som foreslås av våre venner på Urban Outfitters. Enkel å integrere i noen form for plass, har det blitt tilgjengelig i flere ulike farger: svart, blå, rosa og hvitt.

En av våre favoritt vinyl lagringsløsninger! moderne idé vinyl lagrings saftig Deco idé Deco vegg teppe gulv rammer

Ideen om vinyl ideell lagringsplass for inngangen, stuen eller soverommetbutikken idé vinyl LPs lagringsplass enkel design hylle

En av våre favoritt hjerte, original design kube som synes lite, men faktisk er det mulig å lagre et betydelig antall vinyler:

Ideen originale vinyl oppbevaringsmøbler som tar opp lite plass Innvendig lagringsplass idé-lagring-vinyl

Hvis du har en samling av mer viktig vinyl, er da valget av et bibliotek som dette er mulig:

Ideen bibliotek åpent for vinyl innsamling og små pyntegjenstander vinyl lagring lagring-vinyl ide

Ideen enkel og elegant lagringsløsning for din platesamling og din platina

Range idé vinyl-bibliotek-tømmer-inne-range-vinyl idé

Å rotere postene, vil du sannsynligvis trenger en plate. Den Crosley merkevare, en av de mest utbredte, og tilbyr et bredt spekter av platespillere, farger, størrelser og stiler og veldig lett. Noen modeller har en uimotståelig vintage look.

De Crosley turntables tilbyr design, ergonomi og lydkvalitet til en pris ganske rimelig

lagring-vinyl ide-range-vinyl-original

For de som bor i små rom eller for de som elsker å ikke overbelaste deres store møbel, er åpne lagringsløsninger foretrukket. Se på denne lille biblioteket i lys lilla, alt i orden, som tar opp lite plass og setter platesamling verdt om gangen:

lagringsløsning med vinyl enkelt hylle i lys lilla og hvit Crosley dreieskiverange-vinyl-idee-indre-levende-lagringsplass

Hvis din jord og plass tillater det, det er en annen enda mer minimalistisk enn den forrige løsningen: sette vinyl gulvet! Ingen investering og din alltid vakkert vises samling ...

Butikken på bakken? Hvorfor ikke! idee-spiller-vinyl-teppe-bakke-etnisk-Deco-ide-vegg dekorasjon

Enkel idé for oppbevaring av vinylsamlingen og dine turntablesrange-vinyl-Deco-ide-indre-spiller-vinyl-planter

For å opprette en kokong og intim plass, pynte litt plass rundt vinyl kabinett med grønne potteplanter i potter og pyntegjenstander.

Ideen Wood Møbler for lagring av vinylsamlingen, dreieskiven og øretelefonerinterieur-moderne-Deco-platina-vinyl-speil-round

Ideen platina LP-plater og lagring Crosley vintage look range-platina-vinyl ide teppe-sol-Deco-anlegg

Hvis du ikke ønsker å ha i samlingen din alltid utsatt, og du ønsker å beskytte den mot støv, er det mange oppbevaringsmøbler løsninger som lukker. Ettersom denne trekiste med skyvedør:

Ideen tre dresser med dør montert ved inngangen eller i stua møbeltre-lagrings-bryst-veggen ide murstein matte-sol-white

Praktisk idé vinyl lagring, ideell for stuen Lagring-vinyl-Deco-vegg-teppe rom-idee

Lagre din samling av vinyl gulv er ikke nødvendigvis den beste ideen. De åpne bokser og enkle laget av tre, slik som det som er tilstede i det indre det er vist nedenfor, er en økonomisk og meget estetisk ideell:

Crosley ide platina og vinyl lagring med enkel utforming trekasser

range-vinyl-idee-indre-plante-bøker-lagrings

Crosley Platespiller svart installert på en enkel design lagring bibliotekrange-vinyl-hyller-idee-bibliotek-lagringsanlegg

Alt gamle tremøbler, du ikke lenger bruker, kan bli forvandlet til en overførbar løsning praktisk oppbevaring for din platespiller og vinyl samling. Nedenfor ser vi et tre skrivebord med sin circuitous funksjon: det fungerer som vinyl kabinett!

Ideen lagring og platina LPer: skrivebord med sin circuitous funksjon

Lagring timber lagring platina Kontor ideer

Hvilke møbler å velge avhenger av stilen på interiøret. Siden vinyl er noe som er forbundet med vintage mote, foretrakk å bo i samme tema og velge en rustikk tremøbler og alderen metall.

Ideen platina skap og vinyler for en retro moderne stilmøbler rangerer idé matte gulv puter plante ideer deco panel

Til slutt, hvis du liker vinyler, har du sannsynligvis sette pris på alt litt og autentisk på den tiden. Vårt råd er derfor å utforme plass rundt vinyl lagringsenhet valgt i samme vintage stil og installere dekorative gjenstander av samme tema.

rust tre kabinett utformet for lagring av platina og vinyl

Storage-vinyl-idee-møbler-tre-ranger

Ideen vinyl lagring med metallhyller elegant og enkel utformingRange vinyl metall sokkel ide teppe jord vinyl-leser

Ide vinyl kabinett: hylle retro kobber og dreieskive CrosleyLagring vinyl moderne idé interiør spiller vinyl murvegg ideen sette gulvmatter

Og for å få litt friskhet til atmosfæren av vinyl plass, anbefaler vi deg å pynte med pottepotteplanter. De kan også hjelpe deg bedre konsentrere seg når du lytter til favorittsangene dine ...

lyse innvendig med benk som tjener som vinyl kabinett Range vinyl ide interiør plante vegg idé

En annen veldig god idé for dette rommet er installasjon av en myk matte på gulvet og noen mønstrede puter slik at du kan sitte komfortabelt når du nyte unik samling av lyder.

ser vintage tre dresser og platina Crosley pastell gulLagring vinyl ide indre tre dresser praktisk oppbevaring

Aero 51 audio Symbol møbler er spesielt utviklet for å lagre vinyl. Det er helt lukket og derfor ideelt for å beskytte dine verdifulle svart støv kaker.

tremøbler idé å lagre alt installert i stuen eller oppføringRange vinyl moderne interiør idé veggpanel anlegg

Bokser, kuber, hyller, bibliotek, praktisk lukket eller åpen, kontor: alle disse møbler kan bruke til å lagre din vinylsamling i skjønnhet og vel holde. Eksisterende løsninger er mange og valget er gjort avhengig av tilgjengelig plass, budsjettet og dine egne ønsker. Til slutt, vet du best til ditt vinylkolleksjon, størrelse og behov. Hvorfor ikke lage din bevegelige lagringsløsning vinyler selv?


About the author

admin