landlig stil kjøkken: mer enn 50 ideer for en vellykket Deco

cuisine blå kampanje

I dag gjenoppdage vi landet kjøkken med vintage design, romantisk og elegant uten å forsømme siden. Her er 50 ideer for å hjelpe deg å lykkes i din dekor eller i det minste inspirere deg.


La oss starte vår tur, så å si! De to første retter presentert på bildene over og under er både et godt valg for de som liker den vennlige atmosfæren av landets hus og de rike dekorasjon tilbehør. Denne type arrangement for matlaging, til kjøkkenet nedenfor, også passer de som elsker shabby chic stil eller vintage-stil interiør. Hva er de viktigste funksjonene og hvordan du får en landlig stil kjøkken effekt hjemme?

Får en landlig stil kjøkken effekt

beige land kjøkken

Landet stil kjøkken design historisk går tilbake til de gamle husene med sine store kjøkken i heltre og stein. På grunn av den spesielle konstruksjonen av slike hus i det siste, deler av de gamle husene var ikke alltid godt informert. Dette har to implikasjoner for dekorere kjøkken i dag. Det ene er at vi gradvis begynte å bruke lysere farger til å dekorere dette rommet i huset. Den andre, innførte vi nye elementer som belyser videre dette stykket. Av denne grunn er det land kjøkken en blanding av heltre møbler med en vintage look og lyse farger som kan brukes på vegger, ved hjelp av maling eller tapet, eller på bakken bruke fliser eller ved å sette noen møbler. Med denne blandingen, er et kjøkken av karakter og vennlig atmosfære oppnådd.

Dekorere ideer for landet kjøkken

kjøkken-stil country-vintage

Wood er omtalt i dette kjøkkenet og finnes overalt: på land, i etterbehandling av møbler eller på vegger og takbjelker. Dette materialet er ofte ledsaget plater eller benkeplater laget av stein eller marmor. Veggfliser er, i mange tilfeller, i lyse farger på små fliser som minner oss om de gamle kjøkken.

Country stil kjøkken med åpne skap og hvite møbler

hvit land kjøkken idé

Side apparater, store elektriske ovner eller komfyrer retro følge denne type kjøkken innredning og storformat hoods, enten metall eller bygget til gamle, slik hetter peis. Skap vintage patina eller åpne hyller som å lagre plater også en del av utsmykningen av landet stil kjøkken. Disse er ofte arrangert i deler av en større størrelse, er det også noen fine spiseområde med trebord og stoler halm.

chic stil land kjøkken med Scavolini samling Belvedere

land kjøkken Scavollini

Ekstra fordel av kjøkkenet disse: det gir seg lett til blanding av stiler. Dermed kan det godt bruke noen objekter Resirkulering 'pusset opp for å utfylle sin dekorasjon og selv for å skape en interessant aksent i rommet. Hvis du ønsker å gi et mer moderne utseende til kjøkkenet, kan vi arrangere en øy der. Vi tilbyr noen ideer om holmer som er spesielt egnet for dekorasjon kampanjen og ofte har åpne hyller der du kan lagre små tilbehør. Det er disse små pyntegjenstander som gjør sjarmen av landet stil kjøkken, så ikke bekymre deg for å bruke så mange du vil!

Country stil kjøkken med tre benkeplater og stein drainer

Skandinaviske kjøkken benkeplater

Som for små tilbehør nøyaktig, kan vi bygge videre på vintage dekorasjoner som plater, kurver og tre stedene. Kampanjen designer kjøkken som utstillingsvindu alt håndlaget eller noe som er direkte relatert til arbeidet hjemme, som alle slags retter, kjøkkenhåndklær med mønstre vintage, blomster og til og med grønnsaker og frukt lagret på sine store tellere.

Country kjøkken med sentrum øya

mat Campaign hvite tremøbler

Før fokus på innredning, lagre alt du trenger på kjøkkenet som i et kjøkken som dette, som normalt finnes alt. I ekte country stil kjøkken, er eieren kokk av sted! Det er en ekte elsker av ekte mat, som av en svunnen tid! Med andre ord, denne personen vet om måltid forberedelse og kjenner alle hemmeligheter kulinariske kunster. Hun virkelig vet hvordan å lage mat og gjør alle nyte sin entrourage gastronomiske verk.

Country kjøkken i blått

Italiensk mat utvikling kampanje

Selvfølgelig, hvis kjøkkenet er lite og så hans kampanje stil er mindre oppulent, det gjør deg ikke mindre en kjenner av kokkekunst. Det er rett og slett lettere å nyte hennes kjøkken når rikere utstyr og apparater, hvis du snakker språket i dag.

Kjøkkenet deco himmel blå og hvit

trebord mat bakken kampanje ideer

En ultra moderne kjøkken har mange fordeler i form av gastronomiske kunst, men til tross for dette, mange foretrekker landet stil kjøkken. Dette betyr ikke at landet kjøkken ikke kan være en ultra moderne kjøkken på samme tid! For en Kjøkkenet er moderne, må det bare være utstyrt med alle husholdningsprodukter kan brukes. Men tilbake til kampanjen stil som hver kjøkkenet kan adoptere hvis hun foretrekker tre til plast og gamle ser moderne utseende. Hvordan forklare dette fenomenet? Det kan forklares med det faktum at det er stadig vanskeligere å stole på mat funnet i supermarkeder og flere og flere mennesker er å utvinne i hagen selv i byen - på taket på balkongen, terrassen, på gårdsplassen, etc. ikke å lide av manglende evne til å spise godt.

land kjøkken innredning med trebjelker

White Vintage kjøkken vegghyller

Faktisk, folk foretrekker å dyrke sine egne hager, spesielt for å være fullt klar over hva de finner på sine plater når de spiser. Spis bevisst, det er den viktigste grunnen til at folk ønsker å komme tilbake til tradisjonelle verdier av god mat og matlaging der. I innredning på kjøkkenet i en gammel stil, de husker disse verdiene daglig.

Dekorative hvite og tre kjøkken

Italiensk moderne kjøkken tre dekorasjon

Et land stil hjelper å huske de klassiske verdier godt kosthold daglig. Tenk! Et interiør av den gamle stilen presse deg jevnlig ta vare på hagen din hvor du plante dine egne avlinger og krydder. Ofte slik mat er allerede i landet, og stilen kommer naturlig, men hvis du velger denne stilen for byen din på kjøkkenet, bør du være veldig stolt!

Kjøkken kampanje med solide tremøbler og gult senter øy

tre kjøkkenbenken sentrale øya

Ikke sist, et kjøkken av denne rustikk og gamle er en vintage plass par excellence. Fordyp deg i vintage stil er stilig i disse dager! Drar fra et sted av slag kan gjøre deg hver suksess. Du kan lage mange nye kontakter! Ingenting av dette er å bli oversett!

land kjøkken møbler med blå vintage

kjøkkenbordet shabby chic møbler

Hvis du er en mann, utstyre kjøkkenet så garanterer et romantisk forhold med en fin jente for livet! Stol på oss! En investering i denne retningen fra deg presse deg videre inn i verden av stabile relasjoner!

landlig stil kjøkken layout med rødt møbler

Buffet kjøkkener farge

Finn flere chic land kjøkken design ideer med resten av bildene i galleriet nedenfor og bli inspirert dem!

landlig stil kjøkken design med svart og hvite møbler

améangement utformingen land kjøkken

land kjøkken innredning med mørke tremøbler og hvitt

style country kjøkken ideer'aménagement

landlig stil kjøkken med tremøbler

retro heltre møbler kjøkken

chic stil kjøkken kampanje med beige møbler og blå vegg

hvite møbler landet stil kjøkken

Ideen til land kjøkken med hvite møbler og åpen blokk

hvite kjøkken øyene for utvikling

land kjøkken innredning med beige møbler og sentrale øya

ideer sentrale øya land kjøkken

landlig stil kjøkken design med beige møbler av Casati

utforming dekorasjon landet stil kjøkken

land kjøkken innredning med tremøbler og metall komfyr

heltre møbler metall kjøkken

Hvit kjøkken i landlig stil med metall komfyr

metall komfyr vintage hvit pynt

landlig stil kjøkken med heltre øya vintage utforming

Treklosser for kjøkken møbler

Liten øy på rouelettes for land kjøkken

utformingen landlig stil retro kjøkken øy tre

Ideen øya retro tre og hvit land kjøkken

Ideen sentrale øya landet stil kjøkken

spekter Vintage sentrale øya

sentrale øya kjøkken tre dekorasjon

kjøkken design stil kampanje og tilbehør

hvitt kjøkken senter øy utvikling

synker ideer for stein kjøkken

Tre étageères for shabby chic kjøkken

svarte og hvite fliser kjøkken kampanje

tremøbler shabby chic kjøkken

industrielle kjøkken ideer'aménagement

kjøkkenvasker og dekorere kampanje

dekorative hvite tre feltkjøkken

hyller for oppbevaring tre kjøkken

farge heltre kjøkken bord

hvitt kjøkken rød pynt

hvite fliser kjøkken og tre

innredning ideer fornye gamle kjøkkenet

jern møbler smidd vintage kjøkken

åpen kjøkken retro dekorasjoner

Skandinaviske kjøkken Deco Vintage

Deco Vintage tregulv kjøkken

chic kampanje ideer for kjøkken åpne blokker

deco hvitt tre kjøkken og bar

chic kjøkken gulv kampanje

øy kjøkken moderne hvit veggbelegg

gamle kjøkken beige møbler Italia

hvit kjøkkenvasker møbler ideer

Deco tre kjøkken og mur

stilig metallic kjøkkenhetter kampanje

kjøkken rustikk shabby chic innredning

landlig stil kjøkken med stor kjøkkenøy for enkel

landlig stil kjøkken med øy spisebord

Romslig hvit landlig stil kjøkken tre farge fliser