kjøkken

industriell stil kjøkken: ekte skjønnhet

sentrale øya industriell stil kjøkken

Hvis du setter opp eller dekorere kjøkkenet ditt, er 2015 definitivt den perfekte tiden til å gå for en industriell stil. Sjekk ut dette utvalget av eksempler på industriell stil kjøkken å bli inspirert av skjønnheten i denne stilen ble en stor trend.


Du vil oppdage mange måter å gjenskape det i kjøkkenet. Den robuste materialer er et sentralt element i denne stilen. Mer materiale er naturlig og rå, desto mer forunderlig skjønnhet er til stede. Hvis du liker loppemarkeder bra og du ofte finne deg selv på jakt etter autentiske elementer du tar glede i å legge til din innredning, har du sannsynligvis vet at markedet byr på mange muligheter.

industriell stil kjøkken design anheng lys

industriell stil kjøkken inventar suspendert

Hvis det er en praktisk, elegant og tilpasset begrenset budsjett, er dette utvilsomt den industrielle stilen. Definert ved jevn anvendelse av robuste materialer, slik som betong, stål og tre. Denne stilen er lett integreres i en moderne leilighet, loft, hus eller villa. Faktisk, på den tiden den industrielle stilen var ikke engang definert som en stil - var det typisk dekor for fabrikker og varehus.

Tiden gikk og folk begynte å sette pris på mer og mer enkelhet, "naturlighet" og mangel på pretensjon. Det var ingen reell forskning tilsiktet stil. Han skapte Som møblene vi hadde tilgjengelig. Overflatene hadde en rent bruksfunksjon. I hjertet av denne scenen var berging. Plutselig har industriell design blitt en reell trend og flere oppholdsrom har bevisst vedtatt denne design stil.

industriell stil kjøkken med original innredning

stål industriell stil kjøkken

I første omgang tilpasset begrenset budsjett, nå dyrere hus og leiligheter velger for industriell design. Suksessen må ydmyke materialer og det faktum at det er nøkkelen. Ofte elementer og inngang på møbler er unike og full av karakter. Hvis du liker originalitet, antikviteter og retro look, kan du eksperimentere og lage din egen industrielle universet på kjøkkenet. Dette er en av de viktigste delene som avslører skjønnheten i sin enkelhet. Den gamle møbler formidler en unik historie og autentisitet. Denne stilen var lenge forbeholdt kunstnere som ønsket å dekorere og forbedre utseendet på sine workshops med lite penger.

Industriell stil kjøkken med svart interiør og treelementer

kjøkken-industriell-design-moderne-interiør

Du kan pusse opp kjøkkenet i det hele tatt, som vil be deg om en større investering i form av tid og penger. Du kan også arbeide basert på eksisterende elementer av kjøkkenmøbler. Først må en liste over elementer som allerede finnes i kjøkkenet og tror at du må erstatte. Det er viktig å velge et tema å harmonisere alle dine interiør.

Kjøkken industriell stil stål og stein

Kjøkkenet stål industritre stil

Alle designere er steinhard i moderne design biten er best. For å gi et element til sin rettmessige plass, må det være i stand til å bli utviklet. Videre, i industriell design er enkelhet og naturlige skjønnheten av materialer som er dominerende. Hvis du har installert en fin rustikk trebord, er det unødvendig å dekke dekorative elementer eller en duk. Den industrielle stilen er minimalistisk. I virkeligheten, industridesign tilbyr mange valg av materiale og farge. Du kan melde deg av metall, svart jern, sink, stål, den rustne utseende jern, rå tre, murstein og stein. Hvis du har et kjøkken i spisestuen eller stuen, integrere valg basert på disse. Kombiner alt med eksisterende møbler.

interessant design kjøkken Industrialmetall kjøkkenbordet utforming loft industrielle stilen michele marcon Snaidero

Det er takket være industriell utforming som betong fylles i interiør. Long reservert for utendørs strukturer, er det i dag mye verdsatt for sin ubearbeidet utseende. En annen alltid tilstedeværende element i den industrielle-stil plass er murvegg. Hans historie er lik som betong. Brick, som ble alltid reservert for de ytre veggene av bygninger, er nå veldig til stede i moderne interiør. Det er forbundet ikke bare med industriell stil, men også minimalistisk, skandinavisk, italiensk og rustikk. De dekorative murstein kjoler, dekorerer og forbedrer møbler fra scratch.

åpen og moderne industrielle plassDesign-kjøkken-stil-industrielle

Den industrielle stilen er ofte kombinert med rustikk stil. Kjøkkenet under er en god illustrasjon på dette harmonisk kombinasjon. rust tre, metall, synlige rør, store lys - alle elementene er til stede. Atmosfæren er moderne og varm.

Industritre kjøkken øy idékjøkken-style-industrielle

Den industrielle stilen er bohem. Long var interiøret stil verksteder av kunstnere som ønsket å utvikle dem med få ressurser. I dag, mer og mer, og kombinerer denne stilen luksusleiligheter og loft.

betong tak og murveggkjøkken-style-industriell-design-sofa

Belysningen av alle rom bør være forsiktig, spesielt på kjøkkenet. Det siste omfatter flere aktive områder: arbeidsplan, matlaging punktet, innsjø, spisestue. Å lage mat, forberede, servere og spise komfortabelt, installerer det aktuelle inventar. Over kjøkkenet øya, kan du installere metall inventar. For området forberedelse og matlaging, kan man velge en lampe Holophane kraftig og gamle utseende. Belysningen over spisebordet trenger ikke å være veldig sterk.

Bilde industriell kjøkken med tremøbler

industriell stil kjøkken senter øy kjøkken hylle tre tepper

Den møbler til kjøkken industrielle stilen er metall eller tre. Dens utseende er vintage i Recycling tankene. Det gir vei til metall, jern, rust og rustikke tre.

industriell kjøkken med murvegg

kjøkken lampe svart hvit design industriell stil suspendert Oliver konstruksjonsskader

Industri oppholdsrom er vanligvis åpne. Når vi avgjort ned for å leve til fabrikker og varehus, var det ingen vegger skiller rommene. Etter hvert innså vi at denne typen åpenhet gir bedre bruk av sin plass. Det ser større, lyst og lett å leve. I dag, åpne områder kombinere med moderne interiørdesign. Faktisk ble denne trenden arvet industriell design.

Ideen designer kjøkken med sentrum øy

moderne kjøkken belysning design industriell stil suspendert sentrale øya

deretter design sin industrielle kjøkkenet sammen med salong og spisestue. Når skreddersy den industrielle stilen for sitt kjøkken, er det umulig å ikke også innlemme i sin spisestue og salong. Opp et rom i denne utformingen betyr å imøtekomme all sin stue. Betong, tegl, jern og rustikk tre er materialer med sterk karakter.

industriell kjøkken design med betongvegger

Sentrale industriell kjøkken øy stil hvitt teppe lagring

industriell kjøkken stil med murvegger ved design Maxa

moderne industrielle kjøkken design stil sentrale øya avtrekksvifte

Kan vi ha en industriell kjøkken uten å ta sine vegger, tak eller et betonggulv? Svaret er ja! Det er en lang tid som industriell design er ikke lenger forbeholdt loft og kunstnerverksteder. Hvis du bor i en leilighet eller moderne hjem, er det enkle løsninger for å imøtekomme industriell stil i kjøkkenet. Installer en vegg imitasjon mur eller betong, ordne med vintage look Recycling møbler, velge metall belysningsløsninger, jern og rust ferdig. Eksperiment!

Industriell stil: murvegger, tre og stål kjøkken design design industriell hengende lampe tabellen trestol utforming

Sort interiør med lyse tremøblerindustrielle kjøkken armatur suspendert sentrale blokken suspendert utforming

Hva farger for den industrielle kjøkkenet? Denne utformingen begrenser ikke valg av farger. Man kan velge lyse farger, mørke eller lyse. I de fleste tilfeller, innenlands industriell stil foretrekker mørkere nyanser, noen ganger lilla.

industriell stil kjøkken med lilla møblerindustrielle kjøkken sentrale øya violet hood

Kombinere to interiørstiler er vanligvis en god idé. Ofte ser vi brudgommen industrielle stilen skandinavisk stil. Resultatet er en industriell intern og raffinert på en gang. Dette er tilfellet for alle hvite kjøkkenet nedenfor med sin vintage metall og tre øya. Godt gjort!

Bilde i industriell stil kjøkken med sentrum øya og vintage stoler kjøkken moderne industriell stil kjøkken design senter øy

Kjøkken med øy og hvite møbler senter øy kjøkken lampe skinnstol stol trebord

Svarte interiør og murvegger i et moderne hus av Bayon Design Studio kjøkken senter øy svart tre krakk vask design anheng lys moderne design

Ovennevnte Kjøkkenet er en del av en leilighet som er kalt "The Loft". Ligger Clock Tower i San Francisco, det ble designet av designstudioet Bayon. Kjøkkenet har blitt flyttet til det første nivået foran lageret og vinduer i hele murvegg. Skapene er tilpasset stålfelg med antikke aksenter som finnes i en lokal restverdi verftet. To ord for å beskrive dette levende plass design: industri og raffinert.

hvit innvendig kjøkken med sentrum øya og vintage tre avføringhvitt interiør tre kjøkken sentrale øya moderne idé hvite tregulv utforming stol

Synke i industriell stil design OMG prosjekter moderne kjøkken design layout sentrale øya vasken

industriell stil i svart og hvitt svart hvit svart industriell kjøkkenbordet anheng armaturdesign

opprinnelige suspendert armaturDeco moderne sentralt kjøkken øy anheng lys hvit design

opprinnelige inventar i industriell stil moderne kjøkken senter øy tre armaturdesign røde hyller

Lite kjøkken med sentrum øy på hjul

kjøkken design moderne design tre lampe sentrale øya

Rustikk tre kjøkken layout design hengende lampe tre kjøkkentre kjøkken øy med industrielle stilenstryle industriell kjøkken Wood Elements moderne kjøkken interiør sentrale øya hyller tre hvit stol Moderne industriell stil kjøkken krakk tregulv loftet sentrale øya moderne utvikling senter øy kjøkken stål kjøleskap hyller Blå moderne design kjøkken hyller lagring veggen kunst kjøkken moderne tre design tre ligaen suspedu sentrale øya moderne design sentrale øya pendlarmatur design idé møbler i rustfritt stål tre Industrial moderne kjøkken senter øy hengende lampe Moderne rød kjøkken kjøleskap planlegging industriell kjøkken design senter øy tre anheng lys rød trestol kjøleskap flislagt moderne industriell stil kjøkken design moderne kjøkken senter øy suspendert armaturdesign tre krakk moderne kjøkken senter øy moderne svart tre ligaen sentrale øya Deco kjøkken senter øy stol trebenk industriell kjøkken design hengelampe svart trebord kjøkken moderne industriell stil murstein møbler moderne kjøkken lysdesign trebord idé tregulv Moderne murstein kjøkkenhette utformingen blå tre vegghylle kjøkken med sentrum øya sort design i rustfritt stål moderne kjøkken hengende sort skinn avføring lysdesign hjem møbler kjøkken sentrale industridesign pendlarmatur øy belysning designer kjøkken sentrum øya avføring tre klosser Industritre kjøkken stil sentrale øya industritre kjøkken design Svart industriell stil kjøkken senter øy moderne kjøkken senter øy tre hvitt metall krakk flis design moderne kjøkken tre bord design pendlarmatur sentrale øya hylle innredning Industrial murstein tre kjøkken svart kjøkken design idé murvegg Moderne tre kjøkken sentrum øya design idé utvikle moderne lampe hengende kjøkken sentrum øya kjøleskap idé parkett Moderne hvit flislagt kjøkken planlegger industrielle kjøkken veggen henger ligaen murstein konstruksjon avtrekksvifte moderne industrielle kjøkken idé senter øy suspendert armaturdesign industriell stil kjøkken lampedesign svart skinnsofa suspendert industriell kjøkken design moderne vegg hengende lampe murstein kjøkken-style-orientalsk-tre-blue studio kjøkken trebord idé suspendert svart trestol designbelysning kjøkken moderne design industritre kjøkken dekorasjon idé blomster trebord stol kjøkken senter øy tre krakk lampe suspedu vintage kjøkken utvikle sentrale øya kjøkken tømmer nedhengt armatur tre stol kjøleskap Moderne industriell stil kjøkken trebord Kjøkkenet avtrekks idé tremøbler hette utforming kjøkken design moderne møbler av tre hyller Deco møbler Moderne kjøkken design anheng lys sokkel kjøkken trebord anheng armaturdesign kjøkken senter øy ideen avtrekksvifte trebord treblokk opphengt armatur sentrale kjøkken kjøkkenhette design idé moderne design krakk moderne idéutvikling sentrum øy kjøkken kjøkken sentral tregulv lampe holme industriell kjøkken med sentrum øya anheng lys grønn sentrale øya deco kjøkken opprinnelige suspendert armaturdesign murvegg sentral kjøkken innredning øya design idé anheng lys tre utvikle industriell stil kjøkken innredning idé moderne kjøkken lysdesign suspendert stål sentrale øya Central stål kjøkken øya utforming møbler moderne kjøkken tre hvite sentrale øya suspendert armatur utvikle industriell stil kjøkken anheng armaturdesign kjøkken design industriell stil pendlarmatur sentrale øya møbler kjøkken vegg murstein industridesign moderne interiør design kjøkken kjøkken layout idé trebord moderne kjøkken trebord stål kjøleskap sentrale øya kjøkken moderne studio industriell stil anheng lysindustrielle kjøkken moderne stil murvegg skapet


About the author

admin