Lighting

Belysning for showet: fine ideer 27 fantastiske bilder

lysarmatur-rom-ideer

Stuen og spisestuen er kanskje de viktigste rommene i huset, for det er lite som du går om dine forpliktelser. Så installere en belysning feilfri, er avgjørende hvis du ønsker å skape et rom fullt av bekvemmeligheter for å tilbringe tid med familien, eller med dine venner.


Enten du ønsker å slappe av, lese en bok eller se en film på nettet, bør belysningen i rommet ditt ikke bli oversett.

opprinnelige belysning for stuen

moderne stue belysning

en belysning sterkere, eller lavere, er for deg å velge hva som passer deg best. Du har så mange alternativer. For eksempel, hvis du foretrekker å ha en mindre lampe på kveldene, gå for innfelte spotlights i taket; hvis du trenger en sterkere lys, taklampe et veldig godt alternativ. Kombiner de to alternativene for optimal komfort! Multipliser lyskilder for å sikre en belysning avhengig av humøret.

Belysning med innfelte spotlights

moderne stue belysning idé

Se på bildet ovenfor! Taket i dette rommet er pyntet med et feilfritt! Du har en hoved ligaen i midten av taket, og flere innfelte spotlights i taket selv. Hvis du ønsker å fremheve TV, eller bøkene dine, for eksempel, gjør det ved hjelp av regulerbare spotlights. Trekk utenfor allfarvei og også velge farger annet lys.

Pynte veggen i stua med vakker belysning!

belysning lounge-sofa-idee

Nedenfor finner du flere bilde ideerbelysning samt noen nyttige tips. Benytt anledningen til å finne den beste løsningen for ditt hjem.

moderne møbeldesign ide med belysningInteriør-belysning-levende ideer

På soverommet, hadde vi ikke trenger mye lys. Rom dedikert til hvile og avslapning, selv seng lys nok til å lyse opp rommet. I stuen er det annerledes. Stuen er en plass til flere funksjoner og aktiviteter. Noen ganger kan du slappe av med en film eller en god bok, spille videospill, og vi ønsker velkommen venner i kveld. Hver av sine aktiviteter gjelder for belysning nivå. Her er grunnen til at vi må være spesielt forsiktig når du velger lysarmatur for stuen hans.

belysning integrert levende design idéstue møbeldesign belysning ideer

Tenk belyse plass rundt TV-områdeInteriøret moderne salong spotbelysning

Justerbare spotlights for å markere møblene i stua

rom-belysning-original-ide-veggfestet

For avslapping, du trenger ikke sterk belysning. Endelig er sterk belysning bare trengte på kjøkkenet, for eksempel. Når du kutter grønnsaker og matlaging, er det viktig å ha et godt opplyst arbeidsplan. I stuen er det bare sjelden trenger sterkt lys.

rosa belysning. Hvorfor ikke?

rom-belysning-original-ide-led-belysning rosa

Belyse plass med rosa eller blått lys? Hvorfor ikke, det er veldig original og det er sannsynlig å skrive ut dine gjester. Du kan ganske enkelt plassere den på et sted i din egen stue eller en krans med lys rosa eller blått lys og slå på bare når du er vert for en fest, for eksempel.

blå rombelysning

rom-belysning-original-ide-led-belysning-blå farge

LED-lysene er veldig trendy i det siste. Deres lys er lett gjenkjennelig: blå, litt kaldt, moderne. Det er også et økonomisk alternativ for energi.

Påpek hvert hjørne av stua l`aide d`un vakker LED belysning!

Belysning rom-ide-original-tak-farge-blå

Interiøret nedenfor har en falsk tak der vi ser installerte spotlights og en stor lysekrone. Grunnen for det sistnevnte var samsvarer med den for foten lampe som er plassert ved siden av sofaen.

Gulvlampe Floral

rom-belysning-original-ide-indirekte armatur-spots innfelt

Lighting har en stor innflytelse på stemningen i et rom generelt. Selv designermøbler trenger riktig lys for å bli markert.

stue belysning som qu'accent i innredningen

rom-belysning-original-ide-indirekte armatur

Hvis du liker å se filmer eller spille dataspill, tenke på å belyse rommet over TV-en. Her er hvordan det ble gjort i denne moderne interiør:

Belysning rom-ide-originallampen-bane innfelt spotlights-sofa bord

Hva eklektisk interiør! Ingenting å si for belysning:

Belysning rom-idea-originale lampe bakken innfelt tak flekker

Skorsteinen er en praktisk måte å belyse og varme opp rommet samtidig. Hvis du har muligheten til å installere en i stua, takk. Du vil bli veldig fornøyd med resultatet, spesielt om vinteren.

Belysning rom-ide-originallampen bakken innfelt spotlights lampe kjelleren

Som du kan se, den åpne interiøret under er perfekt opplyst. Arbeidsplanen og semi-sentrale øya har et mykt lys og sterk på en gang.

Belysning rom-idea-originale lampe-bane innfelt flekker

Falske taket er en god idé hvis hjemmet har et høyt tak. Det kan også tjene til å installere spotlights!

Belysning rom-ide-original lampe kjeller tak

Hvorfor ikke matche fargen på lys enn sofaen? Dette interiøret er veldig rolig. Den Lemony grønne sofaen og lampe er stor. Det er også den Pantone farge trend 2017.

Belysning rom-ide-originallampen-kjelleren tak ligaen

Spisestuen er ofte en del av stuen eller på kjøkkenet. Dette området trenger en fin belysning og litt sterk. Å være Zen under måltidet er svært viktig for vår trivsel i hverdagen. Det indre nedenfor har vært avhengig av en dobbeltfunksjon løsning. Gulvet lampen lyser opp spisebord og stue på en gang. Det leder etter hans ønsker!

rom-belysning-original idé-pære lampe første etasje spisestue

Du foretrekker mørke toner? Se på moderne stue som ble tent magisk og mystisk måte:

Belysning rom-ide-originallampen bakke be-lampe

Vi elsker denne stål lampe design og sjeselong svart:

Belysning rom-ide-originallampen bakken stol alle bekvemmeligheter

Hvordan tenne et rom uten lys? Vel, synes dette spørsmålet du kan være rart, men faktisk for noen, er det ikke overraskende! For å belyse et område uten å installere inventar, det bare må favorisere den hvite (eller gul, hvis du ønsker det). Hvitt reflekterer lyset og gjør ethvert rom mer lyst og rolig.

Belysning rom-ide-originallampen bakken gul sofa

Interiørdesign svært enkle og elegante møbler samtidig. Belysningen design er svært interessant, lett å flytte og udiskutabelt - moderne.

rom-belysning-original-ide-be-lampe ligaen tak

Belysning rom-ide-originallampen-be-stol-table-night

Belysning rom-ide-original-lampe i taket sofa alle bekvemmeligheter

Oransje, gul, lys grønn og noen hvite element - dette interiøret er svært livlig atmosfære:

Belysning rom-ide-original-farge-gul gulvlampe

Den tosidige peis er ideell for de som liker praktiske løsninger. Nyt varmen ikke er i en av dine brikker, men i to av brikkene dine samtidig. Brannen gir også av et mykt lys, kokong og ganske deilig.

rom-belysning-original-ide-vegg sconces

tynnveggete - living opprinnelige ideen lampe bane sofa bord-lav

tenne levende opprinnelige ideen-spots-innfelt tak-lampe-indirekte vakker

tenne levende opprinnelige ideen-spots innfelt-belysning-ledede blått

Belysning rom-idea-originale-spots innfelt-belysning-Wall

rom-belysning-original-ide innfelt flekker


About the author

admin