loft Kjøkken: design ideer ved Snaidero – anews24.info

loft Kjøkken: design ideer ved Snaidero

Interiør designer kjøkken loft

Loftet plass på kjøkkenet er en kompleks og noen ganger vanskelig å arrangere. Det er derfor Snaidero ønsket å lansere disse 3 forslag. Kitchens loft er vanligvis helt åpne områder må oppfylle flere krav.


De fleste huseiere og leietakere vil de skal være godt organisert og praktisk, men også at deres design er tilpasset og avstemt med atmosfæren i resten av leiligheten. Alt dette er ikke alltid lett å oppnå, gitt de begrensninger av den indre overflaten til å danne og de individuelle behovene til hver beboer. Her er 3 kjøkken loft designet av designere av Snaidero italiensk produsent som har imponert oss med sin design.

industri-stil loft kjøkken

kjøkken loft deco moderne design

Vår tur starter med et interiør av industrielle stilen. er godt kjent: de siste årene, industriell stil erobret mange loft eiere. Dette er også tilfelle for denne overnatting. For å være i harmoni med sin utforming, kjøkkenet utsmykket med metallflater og lett tre. De er ledsaget av lysene inspirert av atmosfæren fra de gamle fabrikker og murvegger og betong. Den gamle møbler av hjørnet av komplett måltid perfekt denne kunstneriske mat.

moderne design loft kjøkken

Legg inn din annonse loft kjøkken

Vår andre bilde tatt moderne interiør. Ved første øyekast er det ikke så langt fra den industrielle stilen dekorasjon vi nettopp har sett i bildet ovenfor. Men dette er bare små detaljer som gjør hele forskjellen. Her blir gamle møbler erstattet av bord og stoler med en mer moderne og sofistikert luft. Disse møblene kommunisere med resten av innredningen i stedet for ut i fokus. Inventar og overflater er også mye mindre dristig: faktisk, de nesten gir en feminin touch til denne vakre kjøkken.

loft kjøkken med urban innredning

deco loft moderne kjøkken

Det ender med en hundre prosent urban kjøkken, med en bar og et par innslag av sterke farger. Denne plassen er dynamisk og åpent for påvirkning av mange forskjellige stilarter. Disse er symbolisert ved et sett med tilbehør: suspendert armaturer i gull, en vegg dekorasjon som minner oss om retro tapeter og små gjenstander fra ulike land i verden. Bemerkelsesverdig nyskapende, kan disse tre områdene tjene som inspirasjon for de som vurderer å installere et kjøkken i en åpen boliger. Her nå alle detaljene i bilder:

loft utformingen av Snaidero Kitchen

Bilder loft kjøkken

Bilde av loft kjøkkenet ved Snaidero

deco idé om loft kjøkken

Moderne kjøkken og loft innredning

Bilde deco loft kjøkken

Loft design med moderne kjøkken

loft kjøkken design

Ideen deco loft med industriell cuisne tilbehør

idee dekorasjon loft industriell stil kjøkken

loft design kjøkken bilde

moderne loft kjøkken

Kjøkken design med loft

Oppsett Deco Loft kjøkken

Layout loft kjøkken

kjøkken møbler arrangement

Deco loft kjøkkenvegg

deco-stil loft kjøkken

loft dekorere moderne kjøkken

Oppsett moderne deco loft kjøkken

loft innredning med moderne kjøkken

Oppsett deco interiør loft moderne kjøkken

deco-interiør kjøkken loft moderne stil

deco-stil loft kjøkken

loft industriell kjøkken dekorasjon

kjøkken loft industriell stil dekorasjon

Inndeling kjøkken moderne lofts

deco-interiør loft kjøkken

Oppsett hems kjøkken

Bilder og design: Snaidero


Like this post? Please share to your friends: