blomst tatovering – 10 ideer for opprinnelige tatovering og mening – anews24.info

blomst tatovering – 10 ideer for opprinnelige tatovering og mening

blomst tatovering kvinne back-grunnlag-betydningen

Trenger du en blomst tatovering idé? Denne publikasjonen gir et utvalg bilder av kvinne og mann tatovering inspirert av skjønnheten av blomster og planter. Liten eller stor, blomst tatoveringer har en uimotståelig sjarm og en interessant symbolikk.


Se våre forslag og oppdage blomst tatovering som betyr bak hver av dem!

Blomsten tatovering er veldig populært i det siste blant kvinner og menn.

I vestlig kultur, er blomstene tradisjonelt forbundet med kvinnelighet. Av denne grunn, disse motivene er en del av et utvalg kvinne tatovering prioritet. Men skjønnhet og mystiske sjarm blomster tiltrekker seg flere og flere menn. Disse tatoveringer er tegnet på forskjellige kroppsdeler (arm, håndledd, rygg, ben, føtter, nakke ...) i henhold til deres størrelse og preferansene til brukeren.

Lotusblomsten tatovering symboliserer intelligens, visdom og åndelighet

tatovering lotus-blomst-tatovering-idé-kone

Den lotus er en plante som er typisk for mange østlige kulturer. Det er blant de mest populære tatovering ideer menn og kvinner og har en spesiell betydning i den hinduistiske religion og buddhisme. I den første religion, er det forbundet med det guddommelige skjønnhet og renhet. De åpne lotusblader symboliserer her åpenhet og åndelig oppvåkning. I buddhismen er lotusblomsten tatovering forstått som symboliserer fysisk og åndelig renhet. I denne religionen er lotus ofte representert med åtte kronblad; de utpeke som åttedelt veien som fører til nirvanas.

blomst tatovering som betyr lotus-idee

I tillegg blomst tatovering kvinne eller mann har en mening som varierer farger. Betydningen av de ulike vanligste fargene:

  • farge blå er assosiert med ideen om ånden over materien;
  • den lilla er en nyanse som symboliserer mystiske tilnærming til ånde;
  • nyansene av rosa representerer den buddhistiske religion og visdom;
  • den rød forstås som et symbol av følelser og liden.

Cherry Blossom tatovering representerer liv og skjønnhet

Cherry tattoo-kvinne-tatto-japansk blomst

De ulike typer av kirsebær blomstre tatovering inspirert kultur og japanske tatoveringer. Det gjenspeiler skjørhet, men også skjønnhet og passasjersiden. Fra et filosofisk standpunkt, symboliserer Cherry Blossom tatoveringen liv og konstant overgang knyttet til den.

Krysantemum tatovering representerer fullkommenhet og kongeverdighet

tattoo-krysantemum-kvinne-arm-idee

Som kirsebær blomstre, er krysantemum tatovering knyttet til Østen, og spesielt i Kina og Japan. I Kina, krysantemum blomst tatoveringer representerer taoisme; de blir sett på som bilder av enkelhet og perfeksjon, men også av glede og lang levetid.

blomst tatovering chrystantheme-betyr-modell

I Japan, er dette anlegget regnes som kongelig. Det er forbundet til den imperial tronen og logo av keiser, en krysantemum til 16 kronblader, kalt Kiku. Av denne grunn er krysantemum blomst tatovering forstått av den japanske som illustrasjon av perfeksjon og guddommelighet.

Den rosa blomst tatovering er et symbol på kjærlighet, femininitet og skjørhet

tattoo-kvinne-blomst-rosa arm-betydningen

Den rosa blomst tatoveringer er noen av de typiske elementer av amerikansk kultur. De regnes som symboliserer kjærlighet og skjønnhet. Bildet av rose kan også ha flere tolkninger.

blomst tatovering rosa lene kvinne-modeller

Blant dem finner vi evig kjærlighet, femininitet og skjørhet. Tornene av en rose tatovering legge ekstra symbolikk; de indikerer beskyttelse, lidelse og tap av noen eller noe som er kjært for oss.

Den peon blomst tatovering - dronningen av blomster

liten tatovering-color peon-kone

For japanerne er peon dronningen av blomster. Som et resultat, er den japanske peon tatovering et symbol på eleganse og rikdom. Nysgjerrig enten det er for oss, i japansk kultur, peon regnes som et mønster av mannlige kroppskunst. Nærmere bestemt er det en tilfeldig holdning.

peon blomst tatovering-tattoo-væpnet kvinne

I det siste, den japanske tatovering kunstnere var vant til å representere peon i nyanser av rødt. I dag ser vi varianter av denne blomsten tatovering kvinne eller mann i flere farger.

Orkide blomst tatovering har en mening på styrken avgrensning

tatoveringer-orichidee-kvinne-hånd-forekomst

Som mange andre tatoveringer av blomster, har orkide en skjult mening i kinesisk kultur. I tillegg har denne planten var et viktig symbol for aztekerne, folk i Sør-Amerika er kjent for sin rike historiske og kulturelle arv. I Kina er orkide tatovering menes velstand, fruktbarhet og raffinement. Blant aztekerne, blomsten gang symboliserte kraft og styrke.

tattoo-kvinne-arm-blomst-orkide

Foruten å være vakker, kommer orkide tatovering i mange forskjellige varianter. Med mer enn 25.000 typer blomster av denne arten, vil du helt sikkert være i stand til å velge en som passer din perfekte tatovering idé!

Betydning tatovering lilje - dyd og perfeksjon

tattoo-kvinne-idee-fleur-de-lys

Med blomst lilje tatovering, går vi tilbake til Europa, og mer spesifikt, til opprinnelsen til kulturen i dette kontinentet. Bildet av lilje blomst er symbolsk knyttet til Hera, kona til Zevs og dronningen av gudene i gresk mytologi.

tattoo flower-lilje-kvinne-skulder

Tatoveringen som betyr lilje er derfor forbundet med guddommelighet, feminine men også til kraft og fullkommenhet. Forresten, kan denne tatoveringen også symboliserer medfølelse og intelligens.

Det betyr Dogwood blomst tatovering - vekkelse og fornyelse

modell-blomst-tatovering-fot-cornouillet

Floral tatovering idé stammer i stor grad fra den kristne religion. Ifølge legenden, dette anlegget var en gang et tre som ønsket å bruke for korsfestelsen av Jesus. Akselen ha lidd seg fra denne avgjørelsen, ble det forvandlet til en liten plante, slik at det aldri blir forbundet med grusomhet. Som et resultat, Dogwood floral tatovering i dag symboliserer gjenfødelse og ungdom.

Ideen floral poppy tatovering - død og fred

ideer-tattoo-valmue-blomst-kone

Betydningen av valmue tatoveringer er også knyttet til de mytologiske grekerne og romerne. I denne sammenheng ble anlegget betraktet som et symbol på søvn og død. Senere, valmue tatoveringer fått en annen betydning: at av fred.

liten tatovering-kvinne-skulder-valmue-betydningen

Det er denne siste betydningen synes å være den mest vanlig i disse dager.

Betydning tatovering hibiscus flower - vennlighet og royalty

tattoo-blomster-hibiscus-skulder-kone

Andre tatovering alternativ for japansk inspirasjon: hibiscus. I Orienten, er denne blomsten sett på som et symbol på kjærlighet. Sammen med dette, har det en interessant mening i Hawaii. Her viser hun tilhører kongefamilien og har assosiasjoner knyttet til kongelige og makt.

ide-liten-tatovering-kvinne-blomst-hibiscus hånd


Like this post? Please share to your friends: