Det moderne kjøkkenet Arrital: 13 blendende design – anews24.info

Det moderne kjøkkenet Arrital: 13 blendende design

kjøkken-design-moderne hjem Arrital

"Jeg har veldig enkel smak, men jeg er fornøyd bare ikke den beste" - dette er mottoet for kunden, som for eksempel det italienske kjøkken design studio Arrital forestille seg.


Hvis du kjenner igjen, se på disse 13 kjøkkenmodeller og bli inspirert. Arrital bygget sine kjøkken med en generell idé - deler og moduler er utviklet i dialog med store flater. Den utpeke opprettholder en balanse mellom innovative materialer og ende opp noen ganger overraskende. den moderne kjøkken av Arrital er produktet av instinkt til designeren som stadig søker nyhet og original, de nye trendene som tilbyr både eleganse og glede, funksjonalitet og ergonomi. Geometrien av dette kjøkken har buktede linjer som rette linjer og bestemt. Hun Bland forsiktig lakkert skarpe lys og farger. Skjemaene endres fra en modell til en annen som endrer utforming av volum og utforming plass. Kjøkkenet blir en enestående plass som har en sterk personlighet, i stand til å tilfredsstille de estetiske behovene til de mest pretensiøs. Modellene har et bredt spekter av designvalg, farger, ble målstreken, materialer og tilbehør som tillater folk å tilpasse sine nye moderne kjøkken.

Den moderne kjøkken Ak_04

Den AK_04 Kjøkkenet er moderne og minimalistisk stil. Det bringer fleksibilitet, teknologi og nye materialer. vesentlig element - dørene er lette ekstrudert aluminium, både harde og svært sent. Her favoriserer utpeke rette linjer, lys og blendende tak malt hvitt.

Det moderne kjøkkenet Arrital favoriserer plass

AK04 Arrital moderne design kjøkken

Dørene er laget av ekstrudert aluminium

AK04 moderne kjøkken Arrital dører

Kjøkkenet Ak_03

Dette kjøkkenet konstruksjonen fokuserer på tre, hvitlakkert og PVC. Kokesonen er adskilt fra benkeplass. En liten bar danner sink side. Lamper og skrå seter er futuristisk design. Det direkte tilbake lyset utenfra.

lys beige og hvite farger av lys

AK03 moderne kjøkken Arrital buede linjer

Buede linjer og vinkler

AK03 moderne kjøkken PVC Arrital

Kjøkkenet Ak_02

Et moderne kjøkken med strukturerte og fleksible moduler for mer plass. Delene kan beveges. Den røde knappen på stolen og oransje plaststoler dekket nøkkelen design.

Glass og stål

ak02 moderne kjøkken Arrital

Sink og kjøkken med original design

ak02 moderne Arrital kjøkkenvask

Kjøkkenet Ak_01

Dynamisk kjøkken med uformell atmosfære med tre og laminerte flater. Perfekt for å integrere inn i et hus rent design. Den utpeke ny leke plass som ikke bør rotete. Både enkle og kunstneriske stoler legge letthet.

AK01-cuisne-moderne-Arrital

separate steke og benkeplass

AK01 cuisne moderne kjøkken Arrital

Kjøkkenet Etherna

Et kjøkken med PVC gulv og porselen steintøy dører. Med materialer av høy kvalitet, er belegget svært motstandsdyktig mot støt. Her en sentral øy med matlaging plass og utvidelse av ekstrautstyr og dekorasjon.

En modell med sentrum øya

Etherna moderne kjøkken design

Oppbevaringsrom og separate ovner for baking plass

Etherna moderne design kjøkken

Kjøkkenet Karisma

Et kjøkken med polert og satin effekt. Utformingen satse på eleganse, edru farger og glitrende refleksjoner. De polerte overflater og sorte skinnende kontrast med lyse hvitt tak og lys tregulv.

Karisma - alt i hvitt og svart

Karisma kjøkken design Arrital

lyse tregulv

Karisma wood kjøkken design

The Village Kitchen

Dette kjøkkenet estetiserer de oppbevaringsrom og bestiller litt som på landsbygda. koordinerte tilbehør, farger kirsebær med små innslag, askegrå farge med etset effekt. en atmosfære av intimitet man føler i veien for å bestille matlaging plass, arbeidsplan og liten bar ved siden av å holde følge under kjøkkenarbeid.

Arrital kampanje revisits stilen

Designer kjøkken Arrital Village

mange skap

Village Arrital kjøkkenskap

Kjøkkenet Yoshi

Det moderne kjøkkenet Yoshi vekker eksotiske opplevelser takket være de lyse materialer og ultra moderne linjer. Døren er dekket med termos-isolasjon. Spiseområdet er en del av hele gjennom vinduene vegger. En imponerende avtrekksskap inspirerer industridesign atmosfære.

En viktig industriell design med denne ventilasjon hytta

YOSHY designer kjøkken Arrital

Rett og glatt

kjøkken design Yoshi Arrital straight

Kjøkkenet Dogma

Dogma er en overveiende tre kjøkken og falmet gul. Massivt tre er mørk, svarte gjør sideskap en interessant kontrast. På siden av arbeidsplanen, den hvite veggen og de integrerte lys, men lyser opp plassen.

Den mørke heltre for et moderne og funksjonelt kjøkken

Dogma Arrital moderne kjøkkenskap

En falmet gul bakgrunn

Dogma moderne kjøkken design

Kitchen Area

For dette kjøkkenet farger og mykt lys dominerer. Eik kontrast med den hvite belegg. Ovnene er borte fra ovnsrommet som er forlenget fra arbeidsbordet. Convivial plass i sentrum.

Arrital modell moderne retter område

Sink og arbeidsområde

Arrital Områdekart Moderne kjøkken arbeid

La Onda kjøkken

Onda er en dominerende tre kjøkken lakkert eik og minimalistisk design. Her er fokuset på lysene. De henger lamper er futuristisk design og gi noen kurver til et sett av kloke edru farger.

Moderne og futuristisk design

Onda moderne design kjøkken Arrital

Rundhet lys i motsetning til rette linjer

Onda kjøkken moderne ståldesign

Cooking Lys

Dette er en plante i lys polering, med akryl farger og speiling. den dominerende fargen er rød, som invaderer plassen. Den polerte skap gjenspeiler resten av rommet. Arbeidsområde, koking og lagringsplass er gruppert sammen.

Lakkert og skinnende rød

Lys kjøkken design Arrital rød

praktiske ordninger

Lys kjøkken Arrital rød lakkert

Kjøkkenet Naike

Et kjøkken for de som liker å føle seg rom til å bruke dyrebare øyeblikkene. Den selskapelig plass mot arbeidsplass. Fargene er myke - beige, hvitt og grått. De dekorative elementer utenfor integreres gjennom det gjennomsiktige vinduet.

En modell av klar og brukervennlig kjøkken

Naike Arrital-kjøkken-design-moderne

Naike moderne design kjøkken Arrital


Like this post? Please share to your friends: