Общая категория

Kle en vegg 30 inspirerende ideer og originalt å oppdage

kjole utforming veggdekorasjon idé grå stol suspendert armatur stue lagring trehyller

Ønsker du å oppdatere interiøret på soverommet en original og personlig måte? Hvorfor ikke kle en vegg stein, murstein, betong, tre eller stoff?


Tekstur er et element som vil gjøre veggene elegant dekorativt objekt ved å skape kontraster i materialer, lys og skygge. Dessuten er dette en veldig kreativ måte å bringe en moderne atmosfære i rommet ditt. Generelt vil belegget av en vegg ikke koste deg dyrt, men det avhenger av materialet som velges. Så tør snu teksturer og glatte vegger! Legg til mer bevegelse i din egen stue, spisestue eller soverom med disse 30 ideer hvordan å kle opp en vegg med teksturer og forskjellige materialer ...

Kle en vegg 30 elegante ideer kle veggarmatur matter opphengs interiør sofa Tabel lav glassstolputer

Når vi tenker på å dekorere veggene i stuen vår, våre spisestuen eller soverommet vårt, vi ofte har en tendens til å vurdere bare to løsninger: maling eller tapet. Heldigvis er valget mye bredere. Det er et svært bredt spekter av muligheter for alle teksturer og mest originale materialer og design som hverandre. Å kle opp en vegg, er det mulig å velge en trevegg, tøy, betong, murstein, stein, glass og andre. Alle materialer kan vidunderlig kledd veggene i rommet for å gjøre det til en unik sjarm. Fra moderne til retro, la fantasien!

Kle opp en vegg med et moderne interiør 3Dinnendørs lounge kle en vegg effekt 3D konstruksjons beige matte sofa stol svart skinnstol skjerm lagring hyller

Hva er stemningen du ønsker å gi rommet ditt? Det indre er en av de viktigste elementer for å skape den ønskede atmosfære. De farger, materialer, teksturer er svært viktig fordi veggen kan absorbere eller retur av naturlig lys. For å finne den stilen som passer deg best, inviterer vi deg til å oppdage vårt utvalg av eksempler. Rask oversikt:

moderne stue med tre vegger og 3D-effekt av Red Visual Hjem

Bakgrunnen veggen deco salon idé tregulv vegg belegg

Deco svart og elegant veggkle opp en vegg design svart stue møbler TV idé ligaen design lenestol suspensjon

elegant stue med tre forskjellige vegger

gulv vegg deco teppe garderoben ideen deco svart stol bord vegg hvitt sofaputer suspendert armatur

For en rik farge harmoni, teksturer og former! Fargepaletten består av grå, mørk grå, svart og hvitt. Disse nøytrale farger pryder vegger, møbler, tilbehør og dekor. Tre ord for å beskrive atmosfæren av interiøret: harmoni, ro, eleganse. Hans modernitet er tidløs.

Kle en vegg for en tur til fremtidenInteriøret moderne stue vegg belegg elegant skandinavisk design

Følgende Utstillingen tar oss med inn i fremtiden. Med sine geometriske linjer, ovaler og raffinerte teksturer, er bare helt fantastisk og ultramoderne dette interiøret.

En kjole geometriske figurer veggenhvite geometriske design tv-stativet veggen idé grå sofa lenestol Design trebord

Ved første ser vi bare veggen hvit aksent med svart mønster. Ser vi på lengre tid, griper vårt øye nederst til venstre lenestoler. Geometrien møter to elementer av utrolig diskret måte. Resultatet er fabelaktig.

Vegg med original belysning

Moderne design rom interiør idé matte av sofa'angle fauteuil table basse

Bor i en stor leilighet svært tid investering i design og senere i vedlikehold. Faktisk er den lille stua sett lettere å konvertere, fordi du må betale for mindre som mulig møbler. Det er også lettere å vedlikeholde. Til slutt, er det ikke nødvendig å tilbringe timer rengjøring eller å ringe til en overflate tekniker. Samtidig, som bor i en stor plass gir mye bevegelsesfrihet. Det indre avbildet nedenfor er den perfekte illustrasjon av et stort mellomrom utstyrt med smak. Teksturerte vegg av den integrerte belysning. Det består av geometriske former, som ligner på den store sorte armatur. Disse to elementene gjør alt dette veldig dynamisk levende.

elegant vegg stue veggkledning lagring idé grå sofaputer tv-stativet design idé armaturdesign

Sykling er veldig fransk, veldig stilig og bra for helsen. Den teksturerte veggen i stua nedenfor viser ikke bare den moderne sykkel, men alt inni. Det skaper hele atmosfæren i denne modernitet.

i tre og betong raffinert Lounge: yin og yang av moderne designKle en vegg 30 inspirerende ideer og originalt å oppdage

Betong er ikke lenger forbeholdt lenge industrien. Det er fastmontert i interiør og moderne eksteriør. Betongen dekker vegger, gulv, tak. Det er også i form av møbler og dekorative tilbehør. Inviter konkrete hjemme betyr innbydende tre også. Begge materialene har blitt uatskillelige. Den ene er varm og naturlig, den andre mineralske og industrielt. Yin og yang av moderne design.

grønn vegg Vegg design preget gray white stue sofaputer utvikling grått teppe gulv lampe suspendert Deco planter

Det er umulig å ikke nevne den grønne veggen. Naturlig, estetiske og kostnads ​​- det er ikke en del av en bestemt interiørstil. Samtidig er det en del av all innenlands og alle stilarter. Å ha en grønn vegg i ett rom av huset hans er magisk.

interiørdesign stue vegg flis idé tv stå designer-kaffebord idé lagring vegg tre hyller

Stue med grå strukturvegg
innendørs lounge kjole moderne design vegg, hvite sofaputer dekorere ideer

Kle en flis veggModerne interiør stue vegg murstein stein sofa lounge utformingen tre salongbord

Soverom med murvegg
kle en murvegg rom idé

I industrielle interiør, murstein kler ofte veggene. Flere og flere mennesker velger å installere en murvegg som aksent vegg. Den finner sin plass overalt: i stua, soverommet, spisestuen, barnets soverom.

Lesehjørne med hvit murvegg kle en hvit murvegg

stue interiør med murveggvegg hyller lounge sofa lagring murstein trebord

Ovennevnte Stuen har et vakkert sett med farger og teksturer. Murveggen er kombinert med en jord kledd i rust tre. Teppet med etniske motiver var perfekt matchet stolen egg blå og hjørnesofa. Med blanding av alle dens elementer, interiøret ser moderne, vennlig og trendy.

elegant hvit og grå stuekjole designer sofaputer grå marmorveggdekorasjon idé vegg komposisjon rammer

Kle alle marmorvegger krever en betydelig investering. Det er mulig å kle en av marmor vegger og tenke hans evige skjønnhet. Du vil ikke engang trenger vegg dekor. Det finnes også varianter av imitasjon: sement fliser, gulvfliser og andre. En av de største produsentene av imitasjon marmor løsninger er det franske selskapet Atlas Concorde.

Stone Wall teksturervegg flis design idé kle en steinmur stue sofa pute gray white marmor veggbelegg tabellen

teksturerte trevegg med tredimensjonal virkningkle hvite møbeldesign trevegg idé tv lenestol salongbord tregulv utformingKle en sofa salong utforming trevegg belegg vegg idé tv stå bakkeninteriørdesign stue sofa d'angle noir coussins déco cadre mur marbre meuble gain de place salon faux plafondveggpaneler idé gul ​​sofa tv oppbevaringsskap svart stol

ultra moderne salong med utsiktkle opp en vegg idé lounge sofa stol designe dekorativ vegg dekker veggen

kle en svart murstein vegg fliser vegg idé hengearmaturdesign sofaputer gulvmatter tre stol moderne design lene kledd lagring utforming steinvegghyller lounge stol puter plassbesparende idé stue gardiner Veggbelegg konsept stue sofaputer hvite trevegg sammensetning mørk grå matte rammer av tre salongbord kle opp en steinmur deco salong armatur suspensjon matte hvit sofa pute utforme ideer Interiøret stue vegg preget hvit lakkert tre møbeldesign hyller grå utforming sofaputer

murveggindustriell idé interiør murvegg tre hyller møbler lagring sofa svart moderne design idé stolputer

Original innvendige veggbekledning utforming sofaen d'angle gris coussins fauteuil tableau Ideen om stue sofa'angle design table basse design moderne idéesInteriøret stue vegg murstein rammer veggen art deco vegg av sofa'angle gris table bois basse


About the author

admin