inne

De interne komponentene: er det noe for enhver smak!

minimalis folding skodder

Nylig har vi introdusere deg til et utvalg av utvendige persienner. I dag er begynnelsen av interiør skodder du kan installere i alle rom for å legge tegnet eller helt endre hans humør.


Lofts bilder.

Interiør skodder naturlig tre for en koselig atmosfære

innvendige vinduslemmer

De innvendige skodder er en flott måte å kle opp vinduene. Det er, selvfølgelig, gardiner eller persienner men skodder har enda en fordel: de kan skjule din interiør og bedre lydisolering.

Barnerom med interiør skodder gå med veggdekorasjon

gul grønn interiør skodder som samsvarer med veggdekorasjon

De kommer i en rekke materialer, forskjellige farger og stiler. Det er noe for enhver smak, fra rustikk, moderne og minimalistisk, vil du være sikker på å finne din lykke blant våre eksempler i dag.

De blå skodder skille seg ut i dette badet verdig en kanten hjem

blå skodder hvit baderoms

Vi liker badet under og med god grunn, er dette en veldig subtil kombinasjon av rustikk og moderne. Det er som virkelig i en dam et sted i Italia, med forvitret trepersienner som minner oss en innstilling rett fra Venezia.

forvitret tre skodder for et utseende som er både rustikk og romantisk

rustfargede skodder

Nedenfor klaffene er også partisjon kontor. Ja, det er ingen vinduer som de kan kle seg som her, er to komponenter forvandlet til dører å skille soverommet fra badet. Perfekt for å skape litt privatliv uten å velge for en solid dør!

Skodder tjene som skillevegg mellom soverommet og bad

skodder som en innvendig skillevegg

Her er et eksempel på minimalistisk interiør der interne skodder gå med geometriske flislegging. Lakserosa pastell er en farge som kan brukes til å myke opp innredningen.

minimalistisk stil interiør med interiør skodder rosa laks

Interiør skodder rosa laks

Oppdag nå vår favoritt: klaffene kuttet i form av en flaske vin! skreddersydd til en restaurant i Praha, disse tre skodder er genial, ultra-moderne og de roterer for å la lyset. Deres estetiske siden beviser også godt lukket i åpen stilling.

Interiør skodder som minner om formen på en flaske vin for restauranten Red Pif¹

opprinnelige innvendige skodder genial

Når man snakker om skodder, vi ofte forestille bladene, men her er et eksempel som opts i stedet for faste paneler, perfekt for mørkere rom. Tre er også det for å mildne veggene rå betongbelegg.

minimalistisk stil trepersienner

supre minimalis trepersienner

Vi liker kontrasten som vises i kroppen av vannet nedenfor. De sorte innvendige skodder, kombinert med den østlige suspensjonen stå på en hvit bakgrunn. En svart og hvitt bryllup par excellence!

Svart Shutters kontrast med de hvite veggene

moderne svart skodder

Stykket ovenfor utstråler en moderne utseende med et snev av rustikk som finnes i tabellen og takbjelker. De grå skodder er en del av denne eklektiske innredning hvor bleke nyanser synes å dominere.

Moderne stue med grå skodder

grå interiør skodder

Her er et eksempel som står i kontrast til den forrige: de mørke fargene er kjennetegnet. Bare noen få spor la dagens lys, men vi elsker interessant atmosfære i rommet, mellom gotisk og moderne.

Spill av lys i en mørk, men sofistikerte interiøret

folding skodder mørk indre

Her er en innsidejobb hvor moderne stil er udiskutabel. Designer vegg sconces, en trapp som ser ut til å flyte og dekorative skodder som filter dagslys. En dekorasjon anordnet med finesse og smak for materialer.

Kombinert med vegg sconces, skodder gi karakter til denne ultra-moderne interiør

Design skodder legge karakter

Inne vi finner skiller seg ut for sin svingbare klaffer valnøtt. Skodder aktuelle fungere som dynamisk partisjon mellom soverom og stue.

Svingbare flaps valnøtt skille soverommet fra salon²

svingbare klaffer mellom soverom og stue

De kan sees selv fra utsiden og dermed antar formen på rommet gjennom de store vinduene.

Vi kan også se disse semi-åpne områder av hagen

innvendige forhåndsvisning svingbare klaffer

Nå her er en smart idé for et barnerom av barndom. Med disse doble ruter, kan du lukke bunnen for å hindre at barn faller og la lyset forlater toppen åpent. Vi hadde fortalt deg, det er veldig genialt!

Barnerom med minimalistiske skodder kan lukkes i to

barnerom med minimalistiske skodder

Du kan bruke skodder å skape kontrast i rommet som i posten nedenfor ...

sorte skodder for en så elegant og moderne

retro interiør sorte skodder

Eller du kan velge komponenter som blander inn i innredningen som i det følgende utstillingen. I begge tilfeller er det en deco beslutning som kan endre atmosfæren i rommet.

Fargen på skodder ble valgt slik at de passer i

hvite skodder blande i innredning

Ovennevnte soverom utstråler luksus og overflod av blått er for mange. De varierte nyanser av blått og enige kombineres for å skape en atmosfære som gjør barokken.

blå skodder i et soverom barokk

blå skodder barokk dekor

Trepersienner er mer tradisjonelle, men bare velge en modell som glir å modern litt ideen. Nedenfor skodder skyv avhengig av behovene til innbyggerne.

Skyve skodder, perfekt for filtrering av sollys på kontoret

skyvevinduslemmer

Vi konkluderer med et eksempel på interiør skodder Atypisk som ligner små vinduer. Deres minimalistisk utseende og hvit farge som de er en del av innredningen.

Atypiske skodder avbryte dette kontoret Amsterdam³

Atypiske små fliker

Bilde av Raoul Kramer

Når du ser nærmere, ser vi at hver komponent er sprukket flere steder for å tillate en aksel av lys inn på kontoret, selv når klaffene er lukket.

Og her er en detalj skodder som har spor å filtrere lys

skodder med slisser

Bilde av Raoul Kramer

¹ http://www.afarch.cz/

² http://www.saota.com/ og http://www.okha.com/

³ http://www.boreudler.com/prod/index.php


About the author

admin