inne

Dressing Dybde: praktisk guide og grunnleggende tips

skapet dressing utforminger

For enkelt å arrangere lagringsplass for klærne dine, kan du stole på våre råd om dressing dybde og størrelse på møbler. Den perfekte garderoben er mye mer enn et sett med skap og hyller der du kan lagre alle elementene i hennes garderobe: det er også og fremfor alt en del av huset hvor vi identifiserer lett alt du trenger for å forberede i fred og uten stress.


Hver person har en smak og ulike behov. Å være komfortabel, bør bandasjen svare dem på best mulig måte. Føler meg så fri til å tolke disse grunnleggende tips for å gjelde for interiøret.

Dressing Dybde å vite det grunnleggende

dybde moderne dressing

Ifølge eksperter, bør minimumsstørrelsen på et lukket dressing være 3,5 til 4 kvadratmeter: Dette er plassen for å reservere for oppbevaringsmøbler. For å endre selv innenfor små rom, det fortsatt bør legge til 2 kvadratmeter. Side dybden av møbler, anbefaler vi minimum 60 cm, siden bredden er nødvendig for utvikling av garderober varierer typer klær. For eksempel, en kjole på en kleshenger suspendert oppta ca 40 cm. Klærne foldet og anordnet i hauger på den annen side - omtrent ti centimeter mer, eller 50 cm. Også, hvis du ønsker å installere møbler med dører, er det nødvendig å fortsatt teller om lag ti centimeter bred, noe som gir ca 60 cm totalt. Side høyde, må bestilles omtrent en kvadratmeter for skjorter og topper som LRS opptar mindre plass og 1,60 cm for jakker og kjoler som krever mer.

Dressing Dybde romme plass behov

dybde, dressing

Ikke glem at for å skape en komfortabel og praktisk garderobe, er det også svært viktig å tenke på størrelse og type klær som dominerer garderoben. Basert på disse kriterier, kan det være nødvendig å øke dybden av skap eller antall lagring av en bestemt type (for eksempel sko, vesker, bånd, etc.). Dette er de grunnleggende tips om størrelsen på dressing og dens lagring. Til deg å imøtekomme ditt hjem, med inspirasjon fra disse eksemplene:

Dybde perfekt dressing enkle skap by Design

dybde utforming dressing

Garment liten lagringsplass modell og dybde dressing

dressing plan

Eksempel rom suite med dressing

soverom bad og garderobe

tilpassede møbler for lagring og dressing dybde

Lagring og hylle dressing

Eksempel dressing lagrings

hylle dressing møbler

Skap og dressing

Skap dressing

dressing og klær skapet Dybde

dressing og skap dybde for klær

dybde dressing møbler

dressing klær kabinett dybde

dybde skap dressing og egeres

tips dybde skap bandasje utforminger

Lagring tips dressing planer

modeller dressing Plan'aménagement

Lagring tips dressing modeller

Eksempler på moderne dressing

ideer om'aménagement de dressing

dressing skap skapet idé

Moderne garderobe planer

Lagring tips Council dressing

Utforminger skoskap dressing

Oppsett garderober og garderobeskap

Lagring av råd'armoire dressing


About the author

admin