Deco jul

Deco blågrønn, påfugl blå eller blågrønn?

Deco blågrønn deco idé interiør farge trend

lyst på en deco blå duck ? Hva denne fargen er virkelig, og hvorfor det er så trendy? Vet du hva som er blågrønn og blå påfugl?


Finne svarene på disse spørsmålene, illustrert med et imponerende galleri av interiør dekorere ideer i blått og alle dens nyanser.

Deco blågrønn, påfugl blå og blågrønn i 43 ideer

deco blå hodegavl duck idé lampe kammer tremøbler foten

Som allerede sagt, er den blå fargen trend 2017! Uansett om det er blå duck, blågrønn, påfugl blå eller turkis, fargen elskede er tilbake i år. Han er invitert i våre moderne interiør og eksteriør å gjøre dem friske og beroligende.

Dekorative blå Duck for en forfriskende touch til stuen

blågrønn sofa lounge idé parkett blå hvit innredning blomsterbukett

Etter mer enn et tiår dominert av ren design, grå og lyse farger, fargene begynner å dukke opp igjen levende og bosette permanent på veggene i alle rom i huset: stue, spisestue, kjøkkenet, soverommet, barnerommet, på badet.

industriell design møbler med vegg malt asurblå og skinnstol

asurblå skinn lenestol Industrial ligaen gulvmatter idé

Knyttet til sjø og sol, blå er en av de mest populære fargene i interiørdesign og innen mote. Det er rett og slett tidløs! I år tør vi å blande ulike nyanser av blått for en eklektisk side og kalles påfugl blå påfugl blå og blågrønn. Vet du hva som er opprinnelsen og hvor de-er navngitt?

Soverom trend med vegg malt blå olje

fargen blå rommet lampe idé gange deco anlegg

Den blå duck er en veldig intens farge. Dette nyanse er faktisk også som Peacock blå, petroleum og blå turkis, mellomliggende mellom blå og grønn. I likhet med påfugl blå, er hans navn inspirert av fjærdrakten av vingene til noen arter av ender. Noen ganger kan det bli funnet under navnet grønn duck. Det er vanskelig å si hva som er den reelle forskjellen mellom de to. Sistnevnte er trolig en grønnere idé! Ikke glem at belysning, innendørs og fotografering, er også avgjørende for fargeoppfattelse: de kan noen ganger virke lysere eller mørkere avhengig av lyset.

vakkert interiør med autentiske møbler og vegger malt blå duck

blå malt vegg duck idé interiør moderne trend

En annen populær farge i nyere tid, den blå olje. Avledet fra Art Deco-perioden og innen mote i 50-årene, er denne karakteren høyt ansett av mange interiørarkitekter og moderne motedesignere. Igjen, det er ikke lett å beskrive med nøyaktighet fordi det noen ganger viser lysere eller mørkere avhengig av lyset. Navnet på denne skyggen er ganske overraskende, ettersom olje er svart. Ifølge nettportal alle farger * og avisens ordboken * The Parisian, bensin blå er en skygge midt mellom blå, grønn og grå. Til slutt, har du sannsynligvis allerede vet, avhenger fargesyn på vår oppfatning.

Stue med blå vegger og innredning olje sammensetning av originale rammer

Deco veggen blå vegg idé sofaputer nattbordet sitte rammer av tre blomster

olje blå tremøbler satt opp mot en malt vegg i klart blått

blå tremøbler tremøbler olje inngangen veggdekorasjon idé

Hva påfugl blå? Peacock blå er en nyanse av blått og grønt spektrum. Det er svært lik anda blå og blågrønn. Noen ganger er det vanskelig å skille mellom disse tre fargene. Navnet er inspirert av fjærdrakten av fuglen - påfuglen. Dette konseptet vises for første gang, også innen mote i midten av det 19. århundre. Det er svært nær en annen nyanse av blått heter Capri.

Stue med vegg malt stål blå og marineblå sofa

sofa speil marineblå teppe gulv blomster stålvegg

Moderne interiør med kobolt malt vegg og sofa i samme farge

Deco sofaen trend belysning idé grå matte salongbord vegg dekor

Du har sikkert allerede funnet ut, er fellestrekk mellom påfugl blå, bensin blå og blågrønn er at disse tre fargene er en mellomting mellom blå og grønn. Det finnes en rekke nyanser av blått, mettet eller klar og desaturert eller mørkere. Valget er gjort i henhold til våre preferanser og ønsker, men det meste av atmosfæren vi ønsker å skape i det aktuelle rommet. I et soverom, vil den velge beroligende nyanser av blått, som kobolt blå eller midnatt blå. Påfuglen blå og blågrønn vil også være et godt alternativ.

Interiøret industriell salon stil kledd i ulike nyanser av blått

Deco Blue Room idé armatur blå sofa blå tre hylle

Se på denne magiske interiør utformet med ulike nyanser av blått av Emiliano Salci dekoratør Diamore Studio, og aksent med en stol som har sete er gul, designet av skaperen Pierre Coslin:

utmerket indre som blander blå Peacock blå og gul olje

Moderne blå interiør idé påfugl blå lenestol interiørdesign trend

Den blå kornblomst blå kornblomst nær, en klarere idé som blå Turquin, er en vakker farge for arbeidsområdet. Med grått utseende, hjelper det konsentrasjon mens resterende frisk og energisk.

moderne arbeidsplass med tak og vegger kornblomst blå

Ideen blå tre skrivebord arbeidsplass blå vegg blått teppe stol maleri

Egg stol av Arne Jacobsen er et ikon av dansk og skandinavisk design. Denne gangen hullet han sin plass i denne elegante interiøret og handlinger aksent blå, ledsaget av en liten ottomanske av samme farge, ideelt å hvile føttene foran peisen etter en lang dag ...

lyse hvite stue og åpen med Egg stol og ottomanske i blå duck

Deco blågrønn stol ottomanske idé interiør peis

De blå passer svært godt på soverommet, forbundet med havet og himmelen, det stimulerer refleksjon og meditasjon. Ifølge forskriftene av Feng Shui, er blå en farge på vannet element som bringer ro, renhet og overflod. Det er perfekt for et av rommene i huset dedikert til konsentrasjonen og kreativiteten: hjemmekontor, studio, soverom, barnerom, lekerom.

Soverom med vegg påfugl blå, brun hodegjerde, lampe og vintage nattbordet

soverommet vegg påfugl blå deco møbler nattbordet

Hvis du vil invitere en av disse tre nyanser trend (blå duck, petroleum blå eller påfugl blå) i et av rommene i hjemmet ditt, er det viktig å vite hvordan man skal gifte seg med dem for å bedre fremheve. Faktisk er det nesten de samme regler som for enhver annen nyanse av blått.

Den blå er invitert inn på kjøkkenet for å lage en dynamisk side

blå trend kjøkken veggmaleri idé deco trebord tre krakk

De blå parene godt med nesten hvilken som helst farge. For ytterligere å fremheve og markere, selv når vi velger hvitt, gult og grått.

Se på denne vakre interiøret med sin blå sofa og fabelaktig veggdekorasjon

interiørdesign idé deco vegg deco vegg blå sofa blått teppe gulv rammer

I kombinasjon med den røde, levende farger og varm base, vil det virke veldig hyggelig, men det blir lagt vekt på det først. Den blå fargen er ansett som kaldt.

elegante salongen interiør som kombinerer rødt og blått

design idé interiør røde lenestol gulvmatter lav trebord armatur suspensjon

For en elegant og sofistikert side, vil vi velge blått på veggene og er gift med eller mørk rustikke tremøbler. For gulv, vil den velge betonggulv eller parkett grått og brunt.

Stue med vegg malt i matchende pastell blå møbler og innredning

Ideen veggen maling blå rommet sofaputer armatur suspensjon

Hvis du vil legge til bare ett element i blått, møbler eller dekorative, i stua lenestol, ottomaner, tepper og gardiner er en av de enkleste alternativene, men også veldig praktisk. Å ha et ekstra sete er alltid bra når du har gjester hjemme.

Inviter den blå i rommet ditt som fløyel gardiner: det er chic!

interiør idé Modern plass tendens deco blå gardiner

Den blå går veldig bra med fargen av naturlig tre, mørk eller lys. Se inni denne veggen med tre kledd aksent, lakkert tregulv og innredet med blå lenestol Maya. Gulvmatte Aztec i blått, hvitt og brunt er en flott dekorativt tillegg:

Salong med aksent vegg og tregulv og Maya blå stol

blå interiøret ideen levende parkett tre aksent veggmatter

veldig originalt design plass designet i ulike nyanser av blått og grått

Ideen interiør stein benk trend blå beanbag puter ligaen

Blå lenestol i et interiør industriell stil med polert betong gulv og hvit murvegg

Ideen interiør lenestol blå vegg hvit murstein gulv polert betong trend

Gifte flere nyanser av blått i et rom, er det mulig! Her er beviset - dette indre rom som kombinerer bensin blå, den blå Prousse, ultramarin blå og påfugl blå:

salon interiør som kombinerer flere nyanser av blått, beige og grått

Interiøret stue sofa vase blomst bukett idé aksent vegg blomsterbukett

Blå er også invitert i spisesalen i form av veggmaleri. Bordoverflaten, også er lyseblått, og stolen-type stol. Alle disse nyanser av blått kombinerer vakkert med parkett, tremøbler og hvit vintage taket.

Spisestue med vegg pastell blå, lys blå bordflaten og stol indigo

blå blå ide spisebord lampe tre stol tregulv belegg

Rom med vegg malt i to nyanser av blått og blått olje hodegavl

blå interiør idé soverom headboard veggfestet salongbord puter

Interiøret nedenfor har noe ekstraordinært og variert med sine fargede vegger, dens veggdekorasjon bilde skrives ut og blå asurblå bakken:

eklektisk og originalt interiør som blander flere farger som veggdekorasjon

Deco lounge stol farger har en tendens idé moderne stol pute blå gulvbelegg

Blå og brun: klassisk bryllup og svært vellykket i interiør og mote

blå vegg dekorasjon idé salong sofa trukket puter deco gulvlampe

Vi elsker denne innendørs salong som kombinerer flere nyanser av blått fremhevet av bakken i hvitt, grått belysning og dekorative detaljer i gult:

Wall pastell blå for å matche sofaen i midnatt blå og gule detaljer

interiør stue sofa lounge idé armatur interiør aksent puter

Hvis du har en innvendig slank og skandinavisk stil, male en vegg i bensin blå, påfugl blå eller blå anda er ikke nødvendigvis den beste ideen, fordi du kan miste sitt skandinaviske side. Til slutt, ikke glem at denne stilen av interiøret foretrekker lyse farger, spesielt for kledning vegger, gulv og tak. Likevel er det ikke forbudt å legge en trekiste av intens blå farge, som denne, laget av det svenske selskapet IKEA:

fargen blå pastell tre kommode laget for IKEA av Ivar

Tremøbler med antikke blå og hvite skuffer matche polert betongvegg

Ideen interiør tremøbler deco deco lysekrone fotografering moderne plass ideer

Interiøret i nedenfor er fabelaktig bilde av en enkel grunn: den blå stålvegg gjør at ekstraordinære design klokken for å virke enda mer ekstraordinær. Velspilt, Bensin Wand!

Wall stål blå farge med fantastisk klokke som representerer månen, designe Bensin Wand

interiør idé lenestol blå vegg klokke maleri trend

Å vise frem dine blå vegger, legge gule detaljer

Wall-blå-dark-interiør-design-moderne-ideer

lys og mørk grå bryllup, blå kobolt vegg, tregulv: elegant og trendy

blågrønn sofa lounge idé armatur suspensjon salongbord teppe

Vi elsker utseendet utvasket blå oljemaling denne veggen! Det er fantastisk matchet med lyse tregulv og hvitt anheng lys. Denne kombinasjonen er ideell for alle rom, soverom, stue, spisestue, bad. Klassisk og elegant, blå og hvite bryllupet er ofte forbundet med sjømenn på sjøen i sommer og ferie.

Soverom i hvitt med vegg malt blå olje, lyse tregulv

blågrønn moderne interiør idé anheng lys parkett

Ideen om farge på veggene på soverommet moderne beroligende atmosfære

maleri interiør vegg idé bordet moderne interiør trend

Hvorfor ikke fremheve en av veggene ved å male det blått og vise frem din veggdekorasjon? Dette vil oppdatere hjemmesiden din, og du vil ikke engang trenger mange måter å oppnå denne ideen.

Stue med vegg malt maismel blå som fremhever ledere

Ideen interiør skinn salong stol puter moderne tremøbler trend interiør idé

Vi har allerede nevnt - det blå, det er representasjon av himmelen og havet, tilsett litt grønne er da et opplagt valg å bringe et snev naturen i form av plante helst potten.

Interiør med vegger malt halvveis skygge mellom blå og grå

innendørs lounge stol bord veggdekorasjon idé trend matte

Ideen Paint, hodegjerde, puter og fot lampe, alt i blått for soverommet

blå interiør sengegavl ideen lampe fot tre møbelputer

For mer informasjon om fargene, deres betydning og ulike nyanser, besøk av alle farger.


About the author

admin