Halloween Makeup barn – ideer for små monstre – anews24.info

Halloween Makeup barn – ideer for små monstre

Halloween makeup ideer barn

Den spektakulære skumle siden av Halloween tiltrekker seg mange barn, og de ønsker å kle og sminke for å imponere og skremme sine venner. Selvfølgelig, er valget av kostymer imponerende, men å perfeksjonere sitt utseende barnet ditt trenger en god Halloween makeup barn følgende med hans forkledning.


Med litt fantasi kan du hjelpe små til å lykkes en titt "skummelt". I denne artikkelen vil du finne mange tips og ideer om hvordan å gjøre opp din lille monster for partiet. her er andre interessante ideer for en Halloween makeup barn interessante bilder:

Halloween Makeup interessant barn

Halloween zombie makeup barn

La oss starte med en av de mest kjente folk på Halloween - Dracula. Det er ikke vanskelig å slå barnet ditt til en vampyr. Start med å dekke ansiktet med rent grå makeup base med en fuktig svamp. Bland en mørkere grå med noen svarte og gjort mørkere oppgaver under øynene, på sidene av nesen, kinn og hake.

Halloween Makeup barn: Dracula

Halloween makeup barn Dracula

Deretter legger detaljene med en pensel ved hjelp av første hvit maling og etter svart maling. Tegn små linjer fra hjørnene av øynene til toppen av kinnene under øynene og fra nesen til den øvre delen av kinnene.

Lille jenta opp som en zombie

Halloween zombie makeup jente barn

Med hvit maling laget vampyrtenner på hver side av munnen, og deretter legge til svarte linjer. Ved hjelp av svart, fremheve øyenbrynene. Og den siste finpussen - med rød maling laget en linje under hvert øye, trekke underleppen og dråper "blod" ved siden av hver tann.

Halloween Makeup barn "klovn" for liten jente

Halloween klovn makeup jente barn

Nå er turn etter noe litt mer gay - den gresskar. Gjør et gresskar ansikt er en perfekt idé for de små. Begynne med å påføre, ved hjelp av en fuktig svamp, en orange basislag over hele ansiktet, og etterlater et rent område på den øvre side av fronten. Deretter, med den mørke grå maling og børste, tegning stammen av gresskar på det rene området av pannen, og legger bølgete linjer som blader. Ved hjelp av svart maling og en pensel, gjøre linjer over hele ansiktet for å etterligne huden av gresskar.

Halloween Makeup Boy

halloween makeup hulk barn

Hvis barnet ditt er en fan av Spiderman, så vil det definitivt elske ideen om å ha en spindelvev på ansiktet hans. For å gjøre dette, bruk en pensel og svart maling. For å opprette et edderkoppnett, må man for å tegne linjer som krysser formet stjerne på en kinn og deretter koble de to kurvene innenfor hvert segment. På det andre kinnet kan du tegne en edderkopp. Lag en sirkel som vil fungere som kroppen av edderkoppen og en mindre sirkel for hodet. Legg fire føttene på hver side av kroppen og to antenner på hodet. Sett sølv maling på lerretet som en siste finishen.

Lille jenta opp som katt

Halloween makeup katt barn

Små jenter elsker å kle seg ut som dyr. Å være kledd i sort kattunge er en fin idé for Halloween fest. For å kjøre katten utseende, må det være sorte klær for en liten jente. Det er best å fokusere på klær frou-frou, fjær og andre interessante teksturer. Da er det på tide å forberede ansiktet. For at bare ta den svarte kroppen maling og tegne en liten svart nese og værhår. Hvis du vil, kan du også lage en svart neglelakk. Og til slutt ikke glem ører og hale. Disse kan være laget av tråd belagt med mørkt stoff.

Halloween makeup idé for barn gutt

Halloween makeup gutt barn

En annen populær idé blant barn på Halloween skjelett utseende. For å lykkes, må du dekke alle barnets ansikt med hvit maling og deretter markere hennes øyne, nese og munn med svart maling. Bruk av svart eyelineur å trekke tenner og skjelett neseborene. For å fullføre utseendet, sette en hvit lue på barnet ditt.

skremmende makeup jente

Halloween makeup jente barn

Her er en ny idé - gjør en skremmende dukke Chucky dukke stil.

Side klær du velger er stor og bare være kreativ. Velg kjedelig klær eller farger, brede, lange ermer. Eller gamle klær som du kan rive i bunnen. For hår, igjen valget er enorme. dyner hår, fletter, festet eller en parykk å sette på, er valget bra. Til slutt, er det bare å trekke i ansiktet med blyanter og innrettet til å danne noen arr.

Søt liten tiger

Halloween makeup tiger jente barn

Og for de små som er redd, ikke trenger å være skummelt!

Faktisk, små barn er ofte redd, så noen ganger er det bare å piske dem en søt drakt, som en tiger, katt, bjørn eller andre favoritt dyr. For å gjøre dette, bare ta med kroppsmaling og blyanter, male bunnen av ansiktet til ønsket farge. Til slutt, tegne egenskaper som karakteriserer dyret ønsket.

Øyne over her og der borte med barnet Halloween makeup

Halloween makeup idé barn

En idé at barn er virkelig morsomt å tegne ansikt deler på uventede steder. Ta eksempelet på dette bildet. Tegn øyne på et uvanlig sted, vil leppene i pannen og ørene på ansiktet og kostyme være utenom det vanlige og inn i Halloween ånd.

Halloween makeup idé jente barn

Sirkler under øynene er fortsatt veldig redd. For dette, trenger du bare å bære en blyant og røde eller lilla og veldig runde øyne.

Halloween vampyr makeup jente barn

Dressing vampyr er en klassiker, og det tar ikke mye tid. Øye, kjøpte litt leppestift og vampyrtenner butikken - voila!

Opprinnelige ideen for jenter Halloween Makeup

Barnas Halloween makeup idé datter

Halloween makeup jente barn butterfly

Halloween makeup gutt barn

Halloween baby boy katt makeup

Halloween jente makeup idé

Barnas Halloween joker makeup

Halloween makeup barn butterfly

Halloween makeup pirat barn

Halloween makeup barn prinsesse

Halloween makeup jente barn

Halloween makeup jente barn interessant idé

Halloween makeup jente barn svart hvit idé

Halloween oransje makeup jente barn

Halloween makeup opprinnelige jente barn

Halloween makeup jente barn tiger

Halloween makeup idé barn

Halloween makeup jente barn idee

Halloween makeup idé opprinnelige jente barn

halloween makeup barnet opprinnelige ideen

Halloween makeup moderne barn

Halloween makeup pirat barn

halloween makeup barn prinsesse

Halloween makeup barn Sourciere

Halloween edderkopp makeup barn

Halloween skjelett makeup barn

Halloween makeup barnet opprinnelige ideen

kostyme-dress og maske-idee

ide-maling-ansikt-diy

spiderman-rød-maling-blyant


Like this post? Please share to your friends: