75 ideer til høsten borddekorasjoner for en hyggelig måltid – anews24.info

75 ideer til høsten borddekorasjoner for en hyggelig måltid

Detaljert Borddekorasjon

Høsten er her, og hvis du planlegger en familie middag i helgen, eller en kveld med venner, et fall bord dekorasjon og en svært hyggelig miljø er en må-ha.


Vi ønsker å presentere noen fantastiske eksempler som ser så vakker at dine gjester er blåst bort. Ta gresskar, løv, grønnsaker, frukt og greiner til å pynte bordet, legge en duk og friske fargede håndklær. Du kan velge mellom en mer tradisjonell tabell servert med Kina og i oransje og røde farger, eller gjøre en endring og bruke olive green, hvit eller lilla og dekorer med naturlige blader, nøtter eller pærer. Ta en titt nedenfor for noen imponerende ideer for center og vakre bord innstillinger. Inviter dine venner til å overraske dem!

Høsten bringer tabell dekorasjon ideer

Autumn green hvit tabellen

Duker oransje, rød, mørk gul eller grønn, som symboliserer høsten løvverk er et meget godt valg for et slikt bord dekorasjon. På duker dekorative elementer skiller seg ut mer. Pene høstløvet, epler, kan sesongens frukt eller sopp være stensilert på duker. En blomst med høstfarger, kunstige eller "hjemmelaget" til å stå godt i fravær av vann, kan dras der. Pen høst blader i form og varierte farger, presset og tørket, kan være anordnet på duker. Dryss blader, røde bær eller oransje, sopp, nøtter, eikenøtter og kastanjer på bordet og effekten av ditt fall borddekorasjon vil bli uforglemmelig.

Tabell dekorasjon: Bruk høstfarger

Runner blomster

Å dekorere bordet sentrum, vil sesong gresskar fremstå som en interessant objekt. Du kan grave i en lanterne som omfatter lys eller bruke den som en vase. Fjern innsiden av gresskar og har det en bukett med blomster eller greiner. Pynt kanten med skum og her er en fin midtpunktet. Grenene, blader, raffia hyssing og naturlige materialer beslaglagt fra bordet for å utarbeide en tabell dekorasjon i fargene til høsten. En slags ånd kommer til bordet tid for en middag for to, og som tar deg til kanten av skogen.

Acorns er en flott dekorasjon

Lysestake søt høst tabellen

Å gi lindring til bord dekorasjon, kan du bruke glass bells å vise frem dine dekor elementer. Dette skaper en konstruksjon ved hjelp av en logg som base og ved å tilveiebringe en plante eller frukt under klokken.

blad formet plater for bordet ditt

Plater feuiles skjema

Epler, høst dronninger, kan tjene som bordkort. Noen små vaser fylt med røde blomster kan plasseres i en firkant i midten av bordet og vil skape en flott tabell dekorasjon.

Grenene også finne en plass på bordet

Pumpkins grener dekorasjon

Gresskar er hovedaktøren i høst dekorasjon

Bord fullt høsten gresskar

Gresskar er en av de viktigste elementene for et fall dekorasjon. Dette er ikke bare en frukt av sesongen, men også oransje farge, typisk for denne tiden av året. Gresskar kommer i forskjellige former, størrelser og farger som gir deg et bredt utvalg for ditt servise, fordi du kan innlemme alle slag. Foruten gresskar er i seg selv veldig enkelt å dekorere. Som for Halloween fest, kan du trekke på denne frukten slik at den er i samsvar med tabellen.

Husk krystallglass

Dekorasjon inspirerende tabellen

Krystallglass er et tegn på renhet og eleganse. De går til alle typer servise å ta et sted, men spesielt viktig for dekorasjon høsten. Dette bringer med seg mye friskhet til det hele.

Stearinlys ta en varm atmosfære

Gresskar på trebord

Når lys, c-er et vesentlig element for hver tabell. Det bringer lys og varme til måltidet.

sesongens blomster for table runner

Fall Table Runner

Blomster er en klassisk, presentere på nesten alle bord. Og det er en god grunn for det. Dette bringer mye friskhet og det er alltid hyggelig. For tabellen innredning, velge blomster av høstsesongen i nyanser av oransje, gul og brun, som det asiatiske lilje, dahlia, oransje gerbera, ryllik og uten mangler klassisk rosa.

Grønn kan også være en høstfarge

Grønn, rødbrun og hvit pynt

Og ikke gå glipp av å legge til grønn til bord dekorasjon, fordi det er et symbol på natur, slutten av sommeren og tidlig høst.

Gresskar slå inn sopp

Sammensetning tabellen mignone

Her er en fin forslag for fall tabellen innredning, du kan lage selv. Det ville være nok til å grave noen små gresskar, fyll i litt vann og sett noen sesongens blomster. Denne originale dekorasjonen er ideell for center og vil bløffe mer enn én.

Epler og blomster høst dekorasjon

friskt eple dekorasjon

En av de vakreste dekorasjoner som eksisterer er innredning blandet med blomster og frukter. For en opprinnelige tabellen midtpunktet, alternative par sesonger blomster med frukt, som epler, pærer og kveder. For enda mer originalitet, kan du også legge kongler.

Gresskar kan brukes som lysestaker

Gresskar som lysestake

Som vi allerede har nevnt, kan du lage noen form for dekorasjon fra en enkelt gresskar. I dette tilfellet, som på bildet ovenfor, denne frukten har blitt nøye uthult å sette et stearinlys. Gresskar vil beskytte varmen tabellen.

Gresskar som dekorasjon og terrin

hvite gresskar bord dekorasjon

En av de beste supper som eksisterer i løpet av denne tiden av året er gresskar suppe. Vi foreslår å servere den i et stort gresskar, og du kan også bløffe dine gjester.

Løperen som gresskar

Bord dekorert høst

For store spisebord, kan du lage en veldig fin løper du bare kan dekorere noen små gresskar og blomster nettopp plukket.

Gullet er en høst farge også

Tabell inviterte falle

Foruten høst blomster er perfekt og ikke dyrt dekorasjon for borddekorasjon. Du kan enkelt velge og legge dem overalt eller integrere dem i en stor vase. I tillegg, hvis du er heldig å ha en skorstein, anbefaler vi at du slår den på fordi det vil legge varme til måltidet.

Legg lys for et varmt lys

Liten lykt med stearinlys

mimosa blomster er perfekt til pynt

Gul grønne blomster bordet

Kongler gå bra med gresskar

Ganske små gresskar

75 ideer til høsten borddekorasjoner for en hyggelig måltid

Utenfor trebord dekorert

Plate vakkert dekorert

String hvitt håndkle

Pumpkins som sti bordet

Shade blader

Høst bord dekorert

Dekorasjon flott tabell

Pumpkins på hverandre

Plater blomst ornamenter

Runner blader

Pumpkins på bordet

Grønn oransje høstfarger

Små hvite gresskar

Høst bord dekorasjon

Detaljert tabell dekorasjon

høst farge krystallglass

Dekorasjon trestammer

Runner gresskar

beige håndklær dekorasjon blader

Høstsuppe gresskar dekorasjon

Tabell oransje blader

Omsorgen for'automne

Pumpkins alle farger

Lykter bord dekorasjon gresskar

Utenfor dekorerte bord høst

Store gresskar tabellen

Høsten blå dress rødbrun

brun høst dekorasjon Detaljer

Simple Fall Table

Dekorasjon gresskar stearinlys

Fall fargen lilla

Plater pyntet grener

gule blomster Duk

tørt blad bord dekorasjon

oransje grønn gresskar dekorasjon

Tabell dekorasjon flerfarget

Big gresskar dekorasjon

Dekorasjon oransje calendula

Konglen bord dekorasjon

Høst bord dekorasjon

Blomster og lys for tabellen

Blomster og bord gresskar

høstløvet dekorasjon

Oransje blomster høst dekorasjon

Gold bord dekorasjon

Gul forlater bordet dekorasjon

Red forlater bordet dekorasjon

Tabell dekorasjon eple blomster

Tabell dekorasjon lys


Like this post? Please share to your friends: