Kvinnen Halloween kostyme 2017 – våre beste ideer!

Halloween kostyme ideer 2017 kvinne-kostyme-party-oktober

31 oktober er en dag som flere og flere mennesker ser frem til hvert år. Ble populære først i USA, Europa i dag er i så mye å fryde seg.


Barn og voksne forbereder på forhånd for den store dagen ved å satse på en fin dekorasjon i ånden av ferien. Og med denne datoen nærmer seg, den redaksjonelle 'av Designmag utarbeidet en egen bildemappen for deg med Halloween kostyme ideer kone 2017. Oppdag våre forslag, tips og opplæringsprogrammer og begynne å forberede seg nå.

Halloween kostyme 2017 kostyme-makeup kvinne-maleri-blod

Du er invitert til en Halloween fest, og du ikke vet hvordan de skal kle seg? Har du ingen bekymringer!

Vi vil hjelpe deg i ditt valg av Halloween kostyme kvinne i 2017.

Her finner du massevis av ideer, men fremfor alt, viser vi deg hvordan du kan lage din egen drakt. Du vil kanskje vite det, men du kan lage en vakker antrekk å bruke massevis av enkle materialer du finner rundt deg. Slik som toalettpapir, klebebånd, maling, etc.

Du holdt hvite frakk kjemi leksjoner på skolen? Dette er tiden for gjenbruk sykepleier eller en forsker skrekkfilm. Pass på hva du holdt med bunnen av skapet, noen ganger kan du finne skatter. Du har sannsynligvis glemt en gammel drakt som du kan bruke. Så selv om du ikke har mye tid, frykt ikke! Du kan lage en stor Halloween kostyme kvinne i 2017 på et blunk!

anstand-rød-skummelt-idee

La oss starte med en av de klassiske dame Halloween kostyme 2017 kostyme djevelen er blant favorittene.

Hva er viktige elementer for en djevel kostyme?

Det første trinnet i en djevel kostyme er å finne en rød kjole eller skjørt farge. Hvis du i tillegg har den sorte mønstre, er det enda bedre! For en mer utførlig drakt, er den rød kappe viktig. Og for dette, bare finne den røde klut som du kan henge på ryggen.

idee-forkledning-djevelhorn

Ingen e djevel uten horn, hale og høygaffel! Du kan få dem i noen kostyme butikk eller produsere selv, hvis du ønsker å spare penger. For horn, bruke diadem som du kan lime papp trekanter. Og for resten, ved hjelp av stoff, garn og andre materialer som vil hjelpe deg å få de ønskede former.

Den siste detalj mangler for å fullføre djevelen drakt er makeup. Ikke gå glipp sjekke ut vår artikkel om Halloween makeup kvinne.

cat-black-idé-tuti

Du foretrekker en komfortabel og enkel Halloween kostyme kvinner 2017?

Katten drakt er nok for deg. Enkel å tilberede, søt og sexy, mange kvinner foretrekker. Det viktigste her er klær og sminke.

For å starte, må du svarte klær. Du velger den stilen som passer deg: tilfeldig eller sexy. Det ville være best å velge klær tett til kroppen, i samarbeid med sko eller sorte støvler. De to mest karakteristiske deler av den svarte katten er ører og hale. For sistnevnte, foreslår vi at du henter en gammel svart tights og fyll den med bomull. Til slutt, henge den på rett sted. Hvis du ønsker å legge til et snev mer feminin og sexy, kan du alltids legge til et svart bånd på slutten av halen. Hvis du ikke ønsker å kjøpe en øre for katten drakt, kan du gjøre dem med en tiara, som lusa djevelen drakt.

Og til slutt, for sminke opt for ren svart. Stol på vel uttalt konturer, uten å glemme de værhår og nese.

kostyme Gothic-idee-fete

Blant favoritt Halloween kostyme, finner vi også zombier og spøkelser. Og for dette, anbefaler vi å gjenbruke glemt klærne du har tenkt å kaste. Så du kan male dem og rive dem på vilje. Bore hull av begjær, legge falske blod eller gjørme og voila! Tenk tousle håret for en skremmende utseende. Pass på å bruke stylingprodukter for straffeutmålingen. Når det gjelder fargen på huden din, klart da så det blir blekere.

skummelt spøkelse-hvitt-idee

Hvis dette året du har valgt å kle seg ut som et spøkelse, og de hvite klærne vil gjøre. Sats på løse klær og en blek hudfarge.

makeup-reqliste-horror-Snow White

Den realistiske makeup har blitt veldig moderne. I denne Halloween 2017, mange kvinner foretrekker å kle seg ut som en favoritt eventyret karakter med noen skumle grunner: arr, blod og sår.

maling-body-tiger-drakt

Her er en Halloween kostyme ide kvinne i 2017 veldig enkelt. Tigeren drakt er utbredt for sin enkle utførelse. Og ikke bare! Det er i topp 5 favoritt kostyme blant kvinner for hennes sexy look. Igjen må vi fokusere på sminke, tiger ører, hale og kroppskunst i nyanser av oransje, brunt og svart benk.

heks-kostyme-makeup-idee

Heks kostyme er også svært ettertraktet. Også egnet for jenter og kvinner, er det viktig ting du trenger er en heks lue. Når du fikk kopiene, bruk fantasien. Kan dette være en interessant makeup eller kjøpe deg en lang nese heks i kostyme butikker? Se selv!

Hvordan lage falske blod?

princess dukke-blod-skremmende

En av de viktigste elementene for en skremmende Halloween kostyme er blodet. Og for dette, har vi forberedt for deg en spesiell oppskrift:

I et glass, bland honning med rød mat fargestoff. I en annen, bland gul og blå farge for å få en grønnaktig farge. Til slutt legger den ene til den andre og se overraskende resultat! Nå er du nesten klar for din zombie kostyme, spøkelse, voodoo doll eller annen skremmende karakter.

kostyme make-up-skjelett-idé

Den makeup er like viktig som Halloween kostyme. Så hold se våre bilder av forkledninger til 31. oktober like nedenfor.

edward hand-sølv-forkledning

fashion-skjelett-drakt make-up

Kvinnen malefique-tutorial-idee

idee-forkledning-kanin-ører

idee-forkledning-skummelt-doll

idee-desguisement-svart svane-

idee-desuisement-makeup-fete

kanin-rosa-skummelt-idee

dukke-skremmende-makeup-idee

dukke-voodoo-idee-forkledning

prisonniere-idee-forkledning-skremmende

hekse skremmende mysterium-idee