Veggdekorasjon i jern og stål for rustikk stil – anews24.info

Veggdekorasjon i jern og stål for rustikk stil

vegg dekor jern vegg dekor idé oppføring

lyst på en Wall jern dekorasjon for hjemmet eller utenfor hjemmet? Hvis svaret er ja, så vi inviterer deg til å oppdage vårt utvalg av 48 ideer til vegg dekorasjon bilder i jern og andre metaller original.


Velg den du liker best og passer best til stilen din stue.

Veggdekorasjon jern: tre piler veggdekorasjon jern metall veggen deco-interiør oppføring idé

Visste du at fra antikken til renessansen, syv metaller ble anerkjent (gull, sølv, kobber, kvikksølv, jern, tinn, bly) og assosiert med de syv "planeter" observerbare for det blotte øye (Sun, månen, Venus, Merkur, Mars, Jupiter, Saturn)?

Ideen vegg dekor jern for oppføringvegg dekor jern inngangen dekorasjon idé tremøbler

Gull er forbundet med solen, Venus kobber, sølv til månen, kvikksølv, også kjent som kvikksølv, kvikksølv, jern til Mars, Jupiter tinn, bly til Saturn. Hvert element er av metall og, i sin tur, sammen med en astrologiske tegn.

jern treet for å dekorere den innvendige vegg

vegg dekor jern vegg dekor tre idé

I denne publikasjonen, vil vi spesielt interessert i tre av disse metaller som veggdekorasjon: jern, kobber og jern legering - stål.

Ideen opprinnelige jern veggdekorasjon som viser en fugl bur

vegg dekor idé jernbur fugler originalt interiør

Jern, stål og kobber er ofte forbundet med interiør og industriell og rust utvendig. Hvis du ønsker å integrere en av disse stilene i din hjem interiør eller eksteriør, metall vegg dekor så er en flott måte å starte den. I dag presenterer vi et bredt spekter av metall dekorasjon ideer som kan tilpasse seg et bredt spekter av interiørstiler.

Ideen originale innredning å gjøre seg med hestesko
metall vegg dekor til å lage din egen idé hestesko diy

På den tiden, hestesko, som navnet antyder, ble produsert i jern. Moderne hestesko er vanligvis laget av stål. Sistnevnte er faktisk en legering av jern og karbon. Hesteskoen er ansett som et objekt som har de egenskaper heldig. Visste du hvorfor?

Kjerner produsert i hestesko

Deco idé jern indre kjerne jern vegg dekor

Hesteskoen er ansett som et objekt som bærer lykke og hell i århundrer. Opprinnelsen til denne troen er flere. Noen sier at hestesko presser djevelen, mens andre påpeker at på den tiden metall koste ganske dyrt. Finn en tapt hestesko ment da en liten metallmasse som kunne bringe penger.

Hesteskoformet hjerte hestesko idé deco hjertet heldig Deco Wall

I dag eksisterer denne troen fortsatt i den kollektive bevissthet, og mange mennesker dekorere veggene i sine hjem med hestesko som lykke og lykke symbol. Sies å bringe lykke til hesteskoen må plasseres med svamper opp. På denne måten samler det lykke og ikke la ham slippe unna.

Hjerte laget av to hestesko for en romantisk pyntdekorative jern vegg hest idé veggdekorasjon metall

Vi elsker tanken på veggdekorasjon laget av syv gamle hestesko under. Det er også mulig å realisere seg selv. For cons, hjertet hestesko, avbildet ovenfor, krever intervensjon av en profesjonell.

Blomst laget av hestesko, foto Endless Acres PhotographyVeggdekorasjon metall idé

Lyst på en deco inspirert eksotiske øyer hvor det er alltid varmt og sola skinner? Disse palmer, laget av smijern, da trolig vil glede deg og passer svært godt inn i innredningen av hjemmet ditt:

Veggdekorasjon å kjøpe online: jern palmerveggmaleri dekorasjon idé palmer

Hva mer feminine enn sommerfugler? Metal sommerfugler, som presenteres nedenfor, er en perfekt veggdekorasjon idé for soverommet, jentas rom eller stue. De er tilgjengelige i tre farger: gul, rød og blå.

veggdekorasjon ideen med sommerfugler laget av metalldekorative idé metall veggen sommerfugl dekorasjon vegg Metal

Tre laget av jern til å dekorere kjøkkenet, spisestuen eller stue
Deco Wall deco Tre jern metall veggen idé

Geometri og abstraksjon: to stikkord for å gjøre en innenfor eller utenfor en moderne idé. Nedenfor har vi valgt ut to forslag til veggdekorasjon med metallramme, laget abstrakte og geometriske figurer for å installere stuen, i spisestuen eller i inngangen:

Veggdekorasjon i geometrisk og abstrakt metallDeco metall veggen idé interiør dekorere veggen plass

abstrakt jern veggdekorasjon sammensatt av forskjellige geometriske formervegg dekor jern vegg dekor abstrakt idé

Hvorfor velge en veggdekorasjon i jern, kobber eller stål? Denne typen veggdekorasjon er ikke bare lett å installere, men også svært holdbare og vil vare i svært lang tid. Den lage din egen kan være vanskelig, men det kommer an på hva du har gjort. For mer komplekse vegg komposisjoner, trenger du en profesjonell handyman eller det enkleste er å kjøpe dekorere butikken eller et spesialisert nettsted.

Wall kunst med jern hesterconcept art deco vegg veggdekorasjon i original jern

Det blir ofte sagt, den mest trend i det siste Innredningen er en som er både attraktivt og praktisk. Denne vakre metallramme gjør det mulig å plassere ti små stearinlys og nyte en innredning og mykt lys på en gang:

Ideen metall dekorative vegg sconces med integrert
Ideen metall dekorative vegg skanse stearinlys deco plass idé

Lyst på en stilig dekorasjon for oppføring, stue, spisestue eller soverom? Nedenfor finner du to veggmalerier av metall, en abstrakt form og den andre i form av blomster, som er veldig stilig.

To ideer av veggdekorasjon i kobber og stål elegant og femininelegant veggdekorasjon idé DIY plass deco veggen

Veggdekorasjon feminine utseende blomst form av metallDeco feminine idé interiør deco blomst vegg

Hesteskoen er også svært enkelt å dekorere med små hull. Nedenfor ser du en hestesko dekorert med røde perler og metall og tynt tau:

Horseshoe dekorert med små røde perlerVeggdekorasjon i jern og stål for rustikk stil

Ide av dekorative komposisjoner med hesteskoopprinnelige ideen veggdekorasjon hestesko idé DIY dekorere plass

Leter du etter en idé veggdekorasjon for kjøkkenet eller spisestuen? Hvis du liker kaffe, eller du bare ønsker å dekorere kjøkkenet vegg eller spisestue på en original måte, ideen om Deco presenteres nedenfor vil utvilsomt glede deg:

Og her er en idé deco kjøkken for de som elsker kaffe ...veggdekorasjon idé dekorere veggen plass metall veggen idé

Som vi allerede har nevnt, er metall en soliditet forbundet materiale. Det er imidlertid mulig å lage veggmalerier dekorative stykker som har styrken av metall og som er "myke". Som disse metall blomster dekorert med perler:

Veggdekorasjon i feminin og elegant jernWall deco idé dekorere blomster metall veggen

Den rustne jern har en veldig original rustikt utseende og ideelt sett integreres med industrielle interiør og kampanje stil. Kombinert med tre, er dens rustikk skjønnhet forsterkes enda mer.

Duck laget av rustne jern for industriell og rustikk innredning
rustent jern veggdekorasjon idé opprinnelige diy

Veggmaleri nedenfor er ikke bare veldig søt med sine små kaniner rusten jern, men også installerer to potter med blomster på veggen, terracotta helst for å fullføre den rustikke utseendet på veggdekorasjon:

Ideen om veggdekorasjon i praktiske og estetiske jernrustent jern deco idé innendørs kanin jern metall vegg dekor

Dette treet ble laget av rustne jern. Vi elsker det abstrakte og diskret utseende. Vi ser vel for å integrere en salong interiør, moderne spisestue eller soverom. Det er svært enkelt å installere vegg og veldig lett. Du finner den til salgs på Internett.

Veggdekorasjon med tre rustent jern
jern tre dekorasjon rustent metall vegg dekor idé

Liker musikk? Her er en veggdekorasjon idé inspirert av noter, perfekt for de som elsker vakre melodier:

jern vegg dekor inspirert av musikalske toner
vegg dekor metall vegg dekor idé moderne plass

Du har sannsynligvis allerede vet: drømmen betyr "drømmen" på engelsk. Hvis du er drømmende og romantiske ånd, og er tospråklig på engelsk, vegg dekor, vist nedenfor, er for deg! Vi kan se denne typen dekorasjon hengende over headboard på soverommet eller på toppen av skrivebordet.

Romantisk dekorasjon ideelt å plassere på toppen av headboard
Deco idé Deco jern vegg dekor opprinnelige buy metall

Fisk metall for å dekorere kjøkkenveggenDeco metall veggen fiskefôr idé

Blomsten er laget av jern eller annet metall er trolig en uvanlig og originalt veggdekorasjon. Blomsten, vanligvis assosiert med mykheten og feminine, er nedenfor som gjøres med et materiale, kombinert med den styrke og maskuline av metall. Hva poetisk dekorasjon ...

hvitlakkert metall blomst å dekorere soverommet eller stuaHvitt metall blomst idé blomst dekorere opprinnelige Wall

Iron Blomster jobbet stilt i gull rammerFlower Deco idé Deco sette originale vegg dekor idé plass

Dette metallet frakk rack er vår tredje forslaget praktisk og attraktiv veggdekorasjon. Vi anbefaler deg å installere den i ungdoms rom, din sønn eller datter, for eksempel:

Deco idé praktisk for ungdoms rom: original metall klesstativ
ungdoms rom dekor vegg dekor idé teleskopord

Den dekorative panel, nedenfor, ble laget av smijern. Det er en stor bygning og veldig sterk. Vi ser installert over sofa lounge eller praktisk til inngangen eller i spisestuen.

Veggdekorasjon smijern for interiør
Deco smijern ramme veggen veggen i stua deco idé jern

Hvem liker ikke vin? Hvis du ønsker å bevise din lidenskap for drikke av kjærlighet, hvorfor ikke installere veggen i stua, spisestue eller kjøkken, denne vakre sammensetning:

Og en idé vegg deco smijern for dem som elsker vin ...Wall Deco idé Deco vin Veggmaleri idé

Solen er et symbol på varme og liv. du kan finne to forslag vegg deco Søn nedenfor, begge laget av rustne jern:

Sun abstrakt rustne metall Deco vegg solskinn jern idé

Dekorative Sun rustent jern for en rustikk og unik vegg dekorDeco veggen rustent jern vegg dekor idé solen

En robust og frisk dekorasjon på en gang, er det fullt mulig. Beviset, denne blomsten laget av metall med alderen utseende, blått og gult, og innredet i midten med en perle:

metall blomst med rusted effekt Deco Wall Deco Wall søn blomst idé

Veggdekorasjon i smijern abstrakt
smijern veggdekorasjon idé deco plass

Lyst på en veggdekorasjon i smijern klassisk utseende? Deretter se på denne foreslåtte veggdekorasjon blomst formet av Zingz og Tingz:

Ideen veggdekorasjon i smijern og Buddha-figur Deco idé smijern veggen dekorere opprinnelige Wall

Treet, i mellomtiden, er et symbol på liv og fruktbarhet. Jern, samt stål og kobber, er ideelle materialer for å gjenskape formen på noen form for dekorative og sjaktveggen. Nedenfor finner du to forslag til vegg dekor i tre form av jern:

Veggdekorasjon rustent jern aksel tre dekorasjon rustent jern veggen dekorere idé plass idé

Tre trær smijern og tre for å dekorere den innvendige
tre vegg dekor idé dekorere veggen idé

Kunstneren Mike Edelman foreslår en original tolkning av dekorative vegg kunst metall. Nedenfor finner du to av hans verker:

Kunst og utsmykning: et kunstverk laget av metall med skaperen Mike Edelmankunst-metall-mikrofon-Edelman-utforming

metall kunst laget av skaperen Mike EdelmanWall art deco-metall-mike-Edelman-utforming

Å ha bilder av sin familie, sine venner og sin elskede på veggen er fin og varme oss fra innsiden. Hvis du er ute etter en fotoramme for å henge din egen, her er en idé vegg ramme laget av metall og veldig sterk:

Ramme laget av metall for å dekorere og integrere sine favorittbilder
metall bilderammen idé deco vegg deco metall veggen idé

Lyktene har en retro ser veldig original og lage en veggdekorasjon svært attraktivt og praktisk, spesielt når de var laget av jern eller alderen metall! Disse lyktene er ikke bare perfekt for å dekorere veggen din, men også å belyse glatte rommet ditt eller terrasse.

retro stil metall lykt å dekorere og belyse
Deco idé Deco metall lanterne plass idé

Metal lanterner hengende vintage looklykt deco idé innvendig vegg deco veggplass

Månen er et symbol på kjærlighet og romantikk, så det er en perfekt dekorasjon for soverommet. Vi elsker dette elegante sammensetningen av metall, malt og lakkert:

Dekorere veggen soverom soverom med kunst
veggdekorasjon idé DIY dekorere metall veggen idé

Dekorere interiøret er en hyggelig og morsom aktivitet. Det er mange metall vegg dekor ideer til å gjøre det selv eller kjøp, original billig. Hvis vår bildegalleri du likte, og det er et metall veggdekorasjon som interesserer deg, ta gjerne kontakt med oss ​​slik at vi kan hjelpe deg og veilede deg hvor du finner den.

Veggdekorasjon inspirert fra Toscana i Italiaopprinnelige ideen jern metall vegg dekor

Å oppdage enda mer dekorere ideer jern og smijern, følg linken.


Like this post? Please share to your friends: