Moucharabieh – alt på kunstverk og trendy dekor – anews24.info

Moucharabieh – alt på kunstverk og trendy dekor

Inne Moucharabieh majestetiske luksushotell

Gitterverk er en slags gjerde fra islamsk arkitektur foring vinduene med maskevidde, for det meste tre, men også i betong, komplekse geometriske former, som benyttes for ventilasjon i rom eller våte områder.


Maskene, så å si, eller rettere hull - ovalt eller firkantet - formet som stjerner, halvmåner eller pastiller, blir dermed akselerere vinden passerer dem, og på denne måten det avfukte plass.

Moucharabieh i utsmykningen av en stor orientalsk salong

Moucharabieh stor orientalsk stue dekorasjon

Selv om opprinnelsen til ordet og den primære funksjon av flettverket er ganske prosaisk, forblir dens utseende og vil forbli for oss alle, mystisk, elegant og magisk. Ordet betyr Moucharabieh hvor du kan drikke vannet og den første funksjonen av denne type skjerm var å plassere og holde vannet i skyggen hvis ikke kaldt, minst kostnad.

Moucharabieh i en design rom Oriental og elegant

Moucharabieh rom elegant orientalsk design

Funksjonen av flettverket er flere. Den brukes til ventilasjon, som vi allerede har nevnt. I mellomtiden tok vi muligheten til å stjele person - som står bak det eller gjør det - tilfeldig eller nysgjerrige øyne av folk utenfor. Det tjener også for å redusere lysstyrken direkte inn gjennom vinduet og beskytte den tunge varmen fra den sterke solen. Det fungerer bra, uten denne tjenesten oppfattes som mindre viktig å se fint.

Inne i en stilig orientalsk restaurant

Moucharabieh elegant interiør orientalsk restaurant

Den flettverket så fascinert at han raskt integrert i interiørdesign: i panel på glasset og som et ornament på møbler. Det er til og med plansjer som følger bildet viser ornament karakteristisk for arkitekturen av Orienten. Ta en titt også se på teppet, trenger du ikke kjenner omrisset av en typisk orientalsk design?

hvit flettverket i fullstendig luksusleilighet

hvit flettverket komplett luksusleilighet

De østlige deler Moucharabieh kan, alene, ramme vinduer uten glass de buede overskredet knust, den typiske orientalsk arkitektur.

Interiør orientalsk design i grønne og lakse farger og tre

Moucharabieh østlige interiøret huset grønt tre laks

Strekker seg fra India til Spania, dette hjelper dekorativt element mennesker og embellishes innsiden og utsiden av hjemmene sine eller hoteller der de bor.

luksuriøs lobby: storhet og skjønnhet

Moucharabieh luksuriøse storhet skjønnhet lobby

Den typiske ornament i spørsmålet her, bringer en eksotisk touch til ulike møbler og pyntegjenstander. I en leilighet innredet i en minimalistisk stil, denne orientalske utsmykningen gjenoppliver flere steder og møbler.

Utsmykkede møbler Moucharabieh i stue med utsikt over byen

Moucharabieh møbler city view stue skap

Denne tabellen er en ekte kunstverk. I et moderne og noen ganger banale møbler, kan et kunstverk på denne måten endre den totale utseendet på stedet og selv hans stil. En liten Moucharabieh objekt kan hjelpe forvandle stedet til et originalt orientalsk design i stedet.

Salongbord Moucharabieh måte: et kunstverk

Moucharabieh salongbord arbeid'art

Vurdere disse dekorative kunstgjenstander, for eksempel. Hvis du innlemme dem i en møblert plass i en vanlig måte, de kunne - på eller ikke - ta med, i tillegg til sine utrolige orientalsk stil skygge tastene på hele plassen og engasjere brønnen til et spill av skygger og lys.

Orientalske lamper og lanterner

moucharabiehs orientalske lanterner lyselementer

Den neste kabinett vil ikke invitere i noen form for stil, design eller interiør. Dette er faktisk en master - arbeid. Det er åpenbart at den teknikken som brukes trearbeid, minner om utviklings moucharabiehs, er mer enn kontroll. Det er mestret til perfeksjon fordi det resulterer i en svært raffinert realisering av tre.

majestetisk og edelt møbler

moucharabiehs-elements-møbler-majestic-dyre

Disse skodder i tradisjonell Øst utvilsomt representerer en av de ornamenter for vinduer, korridorer og balkonger, den peneste som kan finnes i verden. Denne matematiske perfeksjon som representerer ulike geometriske former eller spiral rader symmetrisk alltid fascinert.

Tradisjonell Moucharabieh for ventilasjon og beskyttelse til bygninger

Moucharabieh serverer tradisjonell bygning ventilasjon beskyttelse

En annen type matematisk sammensetning - denne gang pastiller, anordnet i parallelle rektangler og kvadrater - såkalt spiraler Ulams. Den dekker helt vakuum arc skredet litt ødelagt, vår oppmerksomhet og fører til vår beundring.

tradisjonelle tre flettverket firkantet spiral

Moucharabieh tradisjonelt torg spiral tre

Køyes diamanter som ser ut som kuber hvis vi endrer synspunkt oppfatning utgjør eksempel design. Dette komplekset design sikrer bedre beskyttelse av steder mot varme og fuktighet.

Moucharabieh tradisjonell orientalsk tre hvis funksjon er ventilasjon

Moucharabieh tradisjonelle orientalske fan tre

Formen på buen på den østlige og Moucharabieh type ornament som fyller halve originale møbler plassert for å skille stuen fra spisestuen, alene bestemme stilen på huset som vises i bildet som er deg presenteres nedenfor. Det er det samme for buer gjør kommunikasjonen av de forskjellige biter og et par andre litt orientalsk stil, på en ødelagt bue, ser vi et sett med lys og skygge som det var snakk litt høyere.

tre orientalske element troner i stua

Moucharabieh orientalsk tre sitteplasser element

Den østlige mesh er det maskevalgmuligheter. Men ingenting hindrer å innføre "kubisme" og modernismen i perfeksjon av tradisjonell kunst. I stedet for å velge tradisjonelle matematiske tall for sitt vindu mesh, kan arkitekten deg "mesh" annerledes, på en helt revolusjonerende måte. Dermed kan ulike former erstatte flere kjente former.

Beskyttelse vegg vinduer fra direkte lys

hvite gitterverk vinduer frontveggen beskytter mot direkte lys

I stedet for å plassere gitre eller skodder ornamenter, kan du følge en mer moderne løsning - solskjermene for biler type klistremerker. Med et rammeverk form for tegning eller andre mer vestlig stil, kan du lage en estetisk preg uten behov for en arkitekt eller snekker tre for det.

Parisisk leilighet med ytre veggen windows

Moucharabieh moderne Paris leilighet til salgs

En sammensetning av den type, for eksempel som er presentert nedenfor, sikkert krever en jernramme. I dag, selvfølgelig, skjæring ennå ikke lenger laget for hånd. Maskinene kommer til å erstatte geni og menneskelig fingerferdighet.

hvit flettverket og tre rammer inne i en leilighet som ligger på terrassen

hvit tre flettverket framing interiør terrasse

Hvit og tre flettverket på terrassen med utsikt

hvit tre flettverket på terrassen med utsikt

Her er hvordan du tar en bygning på en original måte å beskytte mot direkte lys og varme.

moderne arkitektoniske arbeidet med moderne Moucharabieh

Moucharabieh moderne arkitektonisk arbeid bygningen

Denne beskyttelsen klassiske orientalske pyntegjenstander kan være laget av metall eller betong. Dermed gi deg en ung og moderne utseende til bygningen.

moderne arkitektoniske bygge Moucharabieh ornamenter

Moucharabieh ornament moderne arkitektonisk bygning

For å gi et moderne utseende samtidig understreker de arkitektoniske verdier, her er hva estetiske og beskyttende løsninger kan hjelpe deg.

Moucharabieh moderne ornamenter Building: samtidsarkitektur

Moucharabieh ornament moderne arkitektur bygning

I dette tilfelle, som i de følgende to eksempler, denne beskyttelse gjør det mulig å plassere korridorene utenfor den lukkede del av bygningen.

Eastern utforming Building Coating

Moucharabieh belegning orientalsk design bygning

Eastern utforming Building Coating

Moucharabieh belegning orientalsk design bygning

Moderne Moucharabieh: vestlig arkitektur

moderne europeisk arkitektur Moucharabieh

Nettingen kan finne et sted inne i bygningen samtidig tjener som en barriere korridorer, naturlig ventilasjonssystem eller bare dekorasjon.

hvite latticework inne i en stor moderne bygning

Moucharabieh hvite store moderne bygg

For å redusere gjenskinn fra selvlysende lys på kontoret, kan du velge en beskyttende metall flettverket med ornamenter. På denne måten vil den praksis gifte seg med eksotisk.

Moucharabieh moderne black metal i kontorer

metall moderne kontorer Moucharabieh

Et rutenett - minner om flettverket fjern og nær den norske ekspresjonistiske Munch - bringer mye stil og modernitet i rommet design.

Moderne black metal inne i en leilighet

moderne black metal flettverket i leiligheten

Moucharabiehs mer moderne og vanlig tre kan gjøre triks for å skille mens pynte overgangen mellom tilstøtende rom.

Moderne Moucharabieh separering av inngang og innsiden

Moucharabieh separering av moderne innvendig adgang

Hvis interiøret er mer tradisjonelle, selv klassisk orientalsk, eller det motsatte - svært moderne europeisk kunst, fra tradisjonelle moucharabiehs kan gå bra med interiør.

Ventilasjon i rommet: et minimalistisk interiør, men veldig kunstnerisk

Moucharabieh ventilasjon Arty minimalis innvendig plass

Du å dekorere hjemmet eller restaurant, kan dette attraktive og praktisk orientalsk preg alltid ha en plass et sted. Her, for eksempel i denne lille Oriental restaurant i fargene Levanten, er det tre skjermen veldig passende.

gul tre skjermen i en moderne restaurant med Allure&Wood trellises skaperen på mesure¹

Moderne Restaurant gul tre flettverket

Som beskyttende vinduer på skyvedører i tre og glass, gjør Moucharabieh stil enhet du i tillegg til å jevnlig ta en titt på de små. Samtidig sikrer det personvernet og sikkerheten til barna i rubrikken for dem. Til slutt gir det en utmerket løsning på interiør utfordringer.

Moucharabieh tre skyvedører og marmor gulv

Moucharabieh tre skyvedører marmorgulv

Du vil se at type gitterverk skjermer som vi vil presentere som eksempler ikke bare bringe en originalitet og et snev av kunst. De har også gi dynamikk til interiør som kan være nødvendig for et sterilt moderne innredning.

moucharabiehs elementer: skjermer i hvite rom

elementer flettverket skjermer hvite salonger

Så en tre skjermen, trekantet mesh, diamantformet og tre trapezoids, embellishes og rister stivhet av sted. I tillegg er det moderne og munter til tross for kaldt, mørk farge.

moderne, grå Design skjermen i en minimalistisk stil lounge

Moucharabieh tre stue moderne designpanel

I følgende eksempel, joyous skjermen bare bidrar til dynamikken i stedet innredet i ulike materialer og otiginaux. En peis ornamentert, dominert av en gammel speil, sammen med en japansk stil møbler. En glassvegg tusen moderne fasett og en skjerm masketypen Moucharabieh reflektere og reflekterer innfallende lys. En tabellstil av Edouard Léon Cortès presentere regnværs parisiske boulevarder bringer med silkeputer, imponerende fargetast.

hvit stue og tre og skjerm Moucharabieh

hvit tre levende flettverket skjermen

Et annet tre skjermen og glass som øker innenlandsk hovedsakelig hvit.

moderne hvit tre skjermen skiller salongen fra kjøkkenet

Moderne hvitt tre flettverket som skiller stue

Dette kjøkkenet i marineblått og hvitt har en diskret og moderne skjerm slags flettverket. Dette skjuler smart måltid forberedelse prosess for de som allerede har slått seg ned i spisesalen.

Moderne blå skjerm i moderne retter

blå moderne moderne retter Moucharabieh

Modernitet kan registrere lett i tradisjonell orientalsk dekor og selv slå den kjedelige utseende. Tradisjonen kan ha en ny visjon gjennom moderne moucharabiehs detaljer.

moucharabiehs moderne elementer: farge glass og tre skjermer

Moderne tre gitterverk-elementer farger glass skjermer

Vi skal vise fornøyd med at glass skjerm til baderoms moucharabiehs moderne elementer.

Moderne bad og glass flettverket

rom Moucharabieh moderne glass bad

Det var vår samling av skjermer. La oss gå tilbake til eksempler på tradisjonelle flettverket type eller moderne ornamenter pynte interiøret i våre hjem eller bringe stil til gjenstander og møbler de følger.

Treverk dominant hvit hodegavl: en ekte kunstverk

Moucharabieh hvitt treverk dominerende hodegavl

Uten treverket for headboard, det er ikke noe fancy. Med master - arbeid som dominerer, har sengen en kongelig utseende. Som for bildet av badet, fliser ligne Moucharabieh modernisert. Det som gjenstår sammenlignbare i begge bildene er utseendet stilig steder.

Moucharabieh tradisjonelle elementer i et soverom og et bad

tradisjonelle gitterverk elementer bad rom

Du kan godt legge et rammeverk på vinduene, men innsiden. På denne måten vil du ikke trenger gardiner. Ingen behov blendingsgardiner som gjør hele dammen for lys. enkle, gode og diskret gardiner bare å kle den delen med ornamenter, ofte til stede i tegningen, går i de fleste tilfeller helt med tallene skåret inn i treverk.

Inngangsporten til et tomt område og tre orientalske ornamenter av Allure&Wood trellises skaperen på mesure²

Moucharabieh hvit tredør inngang stue

Her er en doblet dør av en moderne ytre enhet. Det er sant at ornamenter er så moderne det er vanskelig å trekke en parallell med flettverket. Imidlertid representasjon av treets grener sammenfiltrede over hverandre er lik de som allerede er kjent. De minner liksom Oriental skjønnhet og så tegne geometriske figurer

Moucharabieh som moderne valg for inngangsdør av Allure&Wood trellises skaperen på mesure³

Moderne dørlås Moucharabieh

Den moderne Moucharabieh kan tjene som rekkverk.

Moderne Rekkverk hvitt tre

Moucharabieh hvitt tre rekkverk

Bannister og hvite rekkverk og tre

Moucharabieh hvitt tre rekkverk gelender

Endelig kan den brukes som tak. I dette tilfellet har vi å gjøre med en veldig moderne Moucharabieh siden utskårne former er, for første gang, sirkler. Men selv den tradisjonelle og moderne flettverket, er preget av geometriske figurer med minst tre vinkler. Silhuetten av den østlige buen er alltid litt ødelagt.

Hvitt metall tak i et moderne kontorbygg

Moucharabieh hvitt metall kontor taket

¹ www.allureetbois.com

² www.allureetbois.com

³ www.allureetbois.com


Like this post? Please share to your friends: