For de helligdager, hvorfor ikke et juletre opprinnelige temaet

alternativ ventiltre på veggen

Mange av oss kjøper våre juletre den denier tid og ofte vår innredningen er litt improvisert. I familien, alle har sine preferanser og barn i mange tilfeller det siste ordet.


Likevel er vi alle enige om at juletreet er sentrum for attraksjon og ingenting pirrer så mange sinn. Og hvorfor ikke tenke litt videre og velge en dekorativ tema som behager alle? Selvfølgelig betyr dette bruker litt tid til forhandling - hva slags tre, naturlig eller kunstig, som dominerende farge, hva slags ornamenter, etc. Og så er budsjettet problemet ikke høy fordi noen temaer vi kan være dyrere enn andre. For eksempel, hvis du er inspirert av tegneseriefigurer, kan juletre dekorasjon kostnadene bli høyere, og mer tid er nødvendig for å finne. Men tross alt, hva en glede å beundre sin unike juletreet og preget av vår egen personlighet. Dette er ærlig et skudd. Se på disse bildene og sy ideer.

Ideer for juletre tema

fargerik designtreetBare julekuler i bunter av tre farger

Temaet tre baller
enkelt krans Accent

designe fir lys temaEn salong med to graner

Juletre dekorasjon rødt gullTre med hvitt og sølv aksent

noël sapin deco aksent sølv hvit Karnevalet tema Fir julen karneval utforming Gradient horisontale fargerJuletre utforming gradering av fargerTemaet for blå og hvite blomster

Juletre tema hvite blå blomster

kunstig tre i lillaJuletre arificiel lillaAC og minimalistiske gran Veden

original design juletre Fir Galvanisertgalvanisert metall juletre gult gull juletre Juletre frukt tema

Juletre hvit sølv design

Jule gull blå gran


Skrevet avEmily Friedman juledekorasjon