Gjestebok opprinnelige bryllup i 30 kule ideer for å tilpasse!

bok'or mariage original diy-idees-inspiration

Bryllupet gjestebok er en bok eller annet medium som tillater oss å holde en souvenir fra hans tid som bryllupsgjester signaturer, meldinger de ønsker å forlate oss, fingeravtrykk eller bilder.


I de senere årene, er det flere og flere originale ideer for presentasjon av dette objektet som følger nesten alle bryllup. Flere og flere par er å ty til interessant media, til bøker for å gjøre selv, eller til og med digitale løsninger. Vi har samlet en rekke

30 ideer til originale bryllup gjestebok

at hvert par kan gjøre for hennes spesielle dag. Hvis du ikke ønsker å ta vare på dette aspektet med å planlegge bryllupet ditt, spør en av dine slektninger eller dine vitner for å velge det beste alternativet. Custom bryllup gjestebok håndlaget, via akselen fotavtrykk og videomeldinger for iPad, ingenting er for god for en dag med uforglemmelig bryllup!

bok'or mariage original album-photo-invites-diy-idees

En tilpasset bryllup gjestebok kan ta form av en bok i seg selv, men kan også forekomme som et bord eller en annen form for støtte. Wood, et objekt som er spesielt yours, tappet på småstein ... Mulighetene er virkelig synes uendelige! Hvordan avgjøre som vil være mest egnet for deg? Vårt råd: tenke på hvordan du ønsker å beholde den opprinnelige bryllup gjestebok. Vil du utsette på veggen i ditt hjem? Eller vil du holde det på nettet? Dette vil gi deg en innledende idé for den støtte som du vil favorisere. Så det hele avhenger av dine ønsker og temaet for festen!

DIY bryllup gjestebok opprinnelige papir med konvolutter

bok'or mariage original album-mariage-enveloppes-photo-messages-livre-d-or

Å lage din egen originale og personlig bryllup gjestebok kan representere en morsom håndverket aktivitet prosjektet. For å utføre kutting eller av vitner, er etableringen av en slik bok eller bryllup album å lime flere små konvolutter på hver side. Tillate en-nok for alle gjester. De kan deretter registrere sine navn og ønsker på papirlapper, for å skli inn i konvolutter.

Gjestebok bryllup tilpasset utskrift papir

bok'or mariage original cartes-a-imprimer-exemple

DIY prosjekter neste bokpapir gull bryllup, er det også en mer moderne og praktisk løsning. Dette er utskrift kort eller ark ferdig utfylt for å tilby gjestene. De består av ulike felt: navn, side (bruden eller fremtidige ektemann), ønsker, rådgivning ... Kortene av denne typen kan bli funnet på nettet; men det kan også lage sine egne maler.

Book-invitasjoner-wedding-original-melding-ferdigfylt

Hvis du bestemmer deg for å velge denne typen originale bryllup gjestebok, så planlegg hvordan du vil samle biter av papir. En postkasse, en liten boks, en provisorisk kiste ... Du må finne det beste elementet!

Original Wedding gjestebok å seg med gjestene portretter

DIY-bok-gull-bryllup-tema-Vintage Photo

For å holde minnet om alle de tilstedeværende på bryllupsfesten, vi velger en gjestebok opprinnelige bryllup album stil. Jeg organisere et bryllup med vintage-stil, det skaffer en umiddelbar kamera. Vi ber hver gjest til å ta bilder og holde seg til innsiden av albumet. Han kan skrive sitt navn under bildet eller dedisere en melding til gift.

bok'or mariage original papier-silhouettes-modele

Den personlig bryllup album med bilder av hver gjest er også tilgjengelig i versjon skjæring silhuett. Dette er et originalt prosjekt som vil kreve litt mer tid, spesielt hvis det er et stort arrangement med mange gjester. Fordi, som du gjettet, ville det kuttet ut silhuetten av hver person før du limer på en side av albumet. Det vil da bli invitert til å identifisere sine bilder og la et notat foran dem!

Book-gull-bryllup-Original-idea-carcitures

Når du har en venn begavet i maleri, er det underforstått i framstillingen av sitt utkast personlig bryllup gjestebok! Han ble bedt om å lage bilder som vil erstatte bildene av gjestene. De vil da ha det gøy å oppdage sine portretter, mens du skriver sine meldinger!

Hvordan selv bryllup gjestebok med papirlapper

make-a-bok-gull-bryllup-tilpasset papir

Lyst på en mer original idé? Prøv en tilpasset bryllup album med små biter av papir. Skjær i et tilstrekkelig antall i en romantisk form som kjerner, f.eks. Du kan selv gjøre en ganske interessant bilde!

Book-gull-bryllup-papir-a-gjør-det-selv

Oppgi skapningen i bryllupet spillested eller partiet området slik at alle kan sette sitt navn og tanker til paret. Etter festen, vil denne tabellen bli en attraktiv veggdekorasjon for hjemmet ditt.

Lag en egendefinert bryllup gjestebok inspirert av temaet for festen

Book-gull-bryllup-fall-tilpasse-ideer

Papir er et allsidig materiale som kan brukes til å lage et bryllup album inspirert av temaet for innredningen. For et bryllup med fall innredning, vil det kutte papirlapper i form av høstløvet.

Bok-bryllup-gjester-original-origami

Og for en romantisk fest, vil vi bygge videre på origami eller et annet tilpasset form. Gjestene vil stå fritt til å velge et stykke papir for å skrive noen gjennomtenkte ord.

Book-gull-bryllup-romantiske ideen DIY-flaske-Message

Her igjen, er det viktig å gi en beholder for oppbevaring av små papirer signert. En ganske tom flaske eller en vakker karaffel er perfekt for anledningen!

Bestill opprinnelige bryllup formet flaske champagne

make-a-bok-of'or-mariage-personnalise-idees

Etter papirprosjekter, la opprinnelige bryllup gjestebok ideer mer uvanlige medier. Blant disse er det en flaske champagne. festlig objekt par excellence, gir flasken oss litt plass for signaturen til hver av våre bryllup gjester.

idee pund gull-bryllup-flaske vin champagne

Og siden dette området er ikke alltid nok, så tenke på å få papir kartonger. Sett dem ved siden av flasken for å samle inn ønskene til ønsket om å skrive en melding litt lenger.

Personlig bryllup gjestebok på originale media

Bok-eller-meldingene-wedding-original-vindu

Som vi sa, den opprinnelige media er nå en del av den populære valg for å lage personlig bryllup bok gull. Disse støtter varierer avhengig av parets ønsker, men også bryllupet dekor tema. Glass er et interessant alternativ som kan fokusere på en retro eller romantisk bryllup dekor. Den bruker da et gammelt vindu skjerm i et hjørne av partiet området.

pound-for-gull-bryllup-verden-original-idé

Bryllupet tema dekor turen er supplert med en globus eller et kart. Disse objektene blir deretter dekorert av gjestene med sine signaturer, men også med reiseforslag og funn for det unge paret.

bok'or mariage original vyniles-a-signer-idee

For å holde en souvenir av alle vintage bryllupsgjester, kan man også bruke en original bryllup gjestebok formet vinyl. I de senere årene, er vinyler stadig mer brukt for veggdekorasjon av huset. Samle navnene på dine venner og kjære på underlag av denne typen, og bruke den til å dekorere veggene dine!

bok'or mariage original assiettes-deco-murale

En annen interessant mulighet er inspirert av den dekorative vegg med plater. Plukk opp flere plater i lyse farger og penn relevant for størrelsen. Inviter dine gjester til å skrive sine navn og meldinger for deg å dekorere veggene i kjøkkenet eller spisestuen!

Book idé eller originale bryllup, personlige naturlige materialer

Book-gull-bryllup-on-the-beach-idea-steiner-boks-

Den naturlige Innredningen er en bærekraftig utvikling som inspirerte etableringen av originale bryllup gjestebøker med økologiske materialer. Småsteinene er bare ett eksempel på denne typen materialer. Kjøpt eller samles ved sjøen, blir det presentert i en boks eller i en kurv. De invitert til bryllupsfesten hver velge en rullestein og merk noen ord på den.

ide-bok bryllup-gjestene-brev-wood

De tre stedene er et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle bryllupet gjestebok. Deres form avhenger igjen, bryllupet innredning og paret ønsker. Noen gift foretrekker bokstaver skåret tre; andre velger en panelbord, rett og slett.

DIY bok-gull-bryllup-tre-en-gjør-det-selv

Støtter av tre opprinnelige bryllup gjesteboka er ofte malt, noen ganger igjen i sin naturlige farge. Maleriet er vanligvis hvit eller skifer å bedre markere meldinger av gjester.

Gjest bøker Wedding formet originale gjenstander

Album-wedding-original-gitar-tre-idee

Mange par en lidenskapelig sport, musikk og kunst, eller en spesiell aktivitet bestemmer deg for å velge et objekt som symboliserer deres lidenskap. Dermed ser vi gitarer, surfebrett eller skate og lignende gjenstander bli til støtte for signaturer bryllup album.

bok'or mariage original idee-planche-surf-bois

Oppgavene og tre kreasjoner bli tilpasset bryllup album

Album-bok bryllup-gull-puzzle-tre innlegg

Oppgavene og tilpassede tre planker er en variant av den grønne bryllup gjestebok. Deres særegenhet? De er designet for å være en dekorativ veggobjekt i seg selv.

Book-gull-bryllup-tre-original-ide-kortet

Gjestene noterte navnene deres og meldinger på biter av puslespillet eller et styre spesielt innredet. Det kan kuttes for å angi stedet for ekteskap, navn på gjester, hjemlandet ...

Book-gull-bryllup-scrabble-brikker-tre

Gjestebok opprinnelige bryllup i en videomelding

bok'or mariage original appli-ipad-videos

De som ønsker å holde en souvenir av deres ekteskap uten å beholde flere gjenstander utnytte videomeldinger løsninger. Disse er registrert av gjestene på bryllupet dag eller noen gang før. I dag er det enda programmer som gjør organisering av disse meldingene!

Paper gull bryllup personlig bryllup fingeravtrykk formet treet

tree-bryllup-bok-eller-table-idee

Siste interessant alternativ, er ekteskapet fotavtrykk skaftet for å samle inn fingeravtrykk av hans gjester formet trekrone. Paret står fritt til å trekke seg hva slags tre til å kjøpe eller laste ned en gratis på nettet.

Tre-en-bryllup-skuffen utskrift