Cubbies og oppbevaringsbokser 50 kreative ideer – anews24.info

Cubbies og oppbevaringsbokser 50 kreative ideer

lommer ideer deco

den hanskerom holder nøkkelen til alle våre ulykker for oppbevaring hjemme. Dette er den enkleste og billigste løsningen for å holde vår ryddig og stilig interiør.


Du kan finne lommer i former, mønstre og størrelser for å følge med innredning. Bruk dem i gangen etter nøklene på kjøkkenet for oppbevaring av niceties i barnerommet eller i voksen plass til glass, vann briller, bøker, etc.

Lommer design og oppbevaringsbokser

opprinnelige tømmer lommene

Den oppbevaringsrom gjør alt du putter inn i den vakrere. Hvis du velger en fin oppbevaringsrom modell, selv de mest vanlige objekter - for eksempel gule lapper og binders som du lagrer det - ta til høyre bort gjenstander som er verdt å bli vist. Den generelle regelen er å velge en mer moderne design og vakuum-lommen hvis du teller alle lagrings enkle odds.

elegant Tidy for nattbordet

lommer elegant idea

Oppbevaringsrommet vil hjelpe deg å organisere lagring av interiøret. Noen billetter, en haug med nøkler, mobiltelefon og e-post som er lagt inn på et tomt område kan ikke se rotete. Men alle disse objektene som er lagt i en liten bolle eller tom-pocket opprette, umiddelbart føle at de er bare for dem. Bare se overalt rundt deg, og du vil umiddelbart vite hvilke steder du trenger minst ett oppbevaringsrom.

kreative lommer for innspill

lommer opprinnelige utforming

Den eneste positive aspektet ved røyking er det fokus på å skape vakre moderne askebegre. Askebeger er generelt firkantet form og keramikk. Dette gjør dem perfekt for oppbevaring av småting. Bruke dem som lommer, vil du umiddelbart trekke oppmerksomhet til seg selv og gjøre innredning av ditt mye mer originalt interiør.

Lommer med original innredning i svart og hvitt

deco lommer idea

Og noen ganger trenger vi bare å skjule noen objekter, for eksempel fjernkontroller, for eksempel. Dette er grunnen til de lukkede boksene er i stand til å spille rollen som store lommer. Uansett interiør stil, kan du enkelt finne oppbevaringsbokser som tilsvarer det. Oppbevaringsbokser kan være med eller uten arrangører inne. Velge dem i henhold til hva du ønsker å skjule det.

vevd oppbevaringsbokser for stuen

lommer oppbevaringsbokser

Hvis du er som oss, så er du alltid på utkikk etter unnskyldninger for å kjøpe vakre små boller som synes å være overalt, eller bruke dem som var en del av kinesiske retter eller de som er rent dekorative med en metallisk finish. Du kan, i dette tilfellet, godt bruke dem som oppbevaringsrom for småting du trenger å lagre.

opprinnelige utformingen av tre ryddig

konstruksjon tømmer lommene

Restauranter av fyrstikkesker, skjell, biter av dekorative bånd eller håndklær: er det ofte Gadgets vi elsker å samle. En oppbevaringsrom kan godt slå din dyrebare samling designobjekt på stuebordet i stuen, for eksempel. Så ikke nøl med å vise din lidenskap!

Ryddig for smykker oppbevarings

bijouix ideen lommer

Oppbevar smykker, slik at de er veldig godt organisert parfos beviser en ekte chalenge, men et oppbevaringsrom kan hjelpe. Gå for en god mal, velger noen mindre bokser bygget og holde det din lille øredobber eller din ringer, for eksempel. her er noen kreative ideer hvordan å bruke hanskerom i hjemmet:

oppbevaringsrom dekorative plate DIY

tom lomme plate DIY

Kurv av interessant design lagring forgylte

gylne kurv lommer

Tidy svart og hvit design

hvit sort opprinnelige oppbevaringsrom

Originalt design lagring idé

tom lomme Deco plater

tom lomme dekorative tallerkener

tom lomme utforming tre

tom lomme skinn elegant

vakuum deco skinn lomme

deco jule oddments

moderne elegante oddments

opprinnelige ideen oddments

oppbevaringsrom interessant kreativ

oppbevaringsrom interessant idé

vegg ide tre oppbevaringsrom

tom-pocket idé makeup

Moderne tom-pocket DIY

vegg tømmer-tom lomme

tom lomme vegg design

opprinnelige ideen oppbevaringsrom

tom-pocket moderne salong

oppbevaringsboks smykker

lommer dekorative skåler

lommer idé kjøkken

oppbevaringsskuff kjøkken

lommer skinn utforming

design idé lommer

lommer interessant idé

lommer oppføring speil

opprinnelige lommer idea

lommer idé Toalett

lommer glasskrukker

tom-pocket glass idé


Like this post? Please share to your friends: