Deco inspirasjon for en vellykket hagefest – anews24.info

Deco inspirasjon for en vellykket hagefest

vakker provençalsk stil terrasse

den hagefest er en så utbredt konsept som vi hadde empreinter uttrykk engelsk. Ja, det er en fest i hagen en god idé å komme sammen i løpet av en sommer kveld eller en solrik lunsj.


En hagefest starter med en travel bord

deco bordpastellfarger

Ingrediensene for en vellykket hagefest er enkel: du trenger en hage eller uteplass, oppskrifter å prøve for menyen din, venner og en god atmosfære. Vi lar nå du ta vare på venner og inntekter, og vi fokuserer på atmosfære med et utvalg Deco ideer for å inspirere deg.

Uansett tema, godteri, frukt og desserter er et must

Tabell Deco behandler

Det er godt kjent, hagefest dreier ofte rundt en buffet. Din første mål er derfor til bordet ditt til din smak. Hvis du har valgt et tema, vil din oppgave være enklere. Temaer kan variere fra "Spring tema" til "shabby chic eller retro", gjennom "Flowers".

Hagefest i et telt, lyse farger er i agendaen

lyse farger

Ikke glem hagen partys for barn som ofte vil inspirert av en tegneserie som Frozen eller superhelter som Spiderman. Føl deg fri til å spørre barnet å velge tema.

Floral dekorasjon på et bord dedikert til bursdagen av et barn

dekorere ideer for et barn fødselsdag

Når temaet, enten for voksne eller barn, vil du sette opp din innredning. Du kan også få kreative i å velge dine oppskrifter, snacks og bord tilbehør.

Tabell opptatt, massevis av blomster og hengende lanterner: en sann fiesta!

hagefest med festbord

Hvis du venter mange gjester, kan du spre din buffet på flere bord i stedet for å sitte alle på én lange diners. Vurder å bruke mark steder å organisere dine gjester og sette små skifer foran hver forrett å skjerpe munnen til dine gjester.

Flere nyanser av blått kombinere i denne tabellen innredning

hagefest fargerik krans

Du kan også organisere en grill for grilling, men få tenker på å legge litt ut fra resten av hagen for å hindre lukt dominerer plassen. Mens det kan være for varmt, eller hvis værmeldingen er litt pessimites, planlegge en fest telt for å huse buffet og dine gjester.

Gammel sykkel resirkulert hage dekor full av blomster

Original deco på en sykkel

Husk å gi gjestene muligheten til å sitte på benker, stoler, hagestoler, etc.

Lanterner og fairy lys hengende fra grenene til en magisk atmosfære

dekorasjoner på'arbre

Blomster og lanterner er også to tilbehør som kan finnes sikkert i alle hagefest. Blomster gi hagen din en uovertruffen festlig og sommerlig side mens lyktene garantere en romantisk atmosfære.

Hage intim fest opplyst med juletrebelysning og en rekke lanterner

Deco terrasse juletrebelysning

Ovennevnte domstol drøm og en har inntrykk spesielt juletrebelysning på veggen, kombinert med lanterner punktere landskapet.

Deco bord med stor bukett midt

mens deco blomster

Her er det blomstene som dominerer både i sentrum tabell som vegger. Hvite roser er et klassisk valg. De utstråler en elegant og sofistikert side som gifter seg med en innstilling florerer hvit og grønn.

Japanske lykter massevis og høstfarger

Japanske lykter på trær

Japanske lykter er også en god idé for en hagefest. Billig og enkelt å installere, bare henge flere på grenene på et tre og la den magiske spredning.

Vakker hage avbrutt av mange lanterner, qu'accrochées både bakke palmer

Små lanterner bakken

For en mer bohemaktig atmosfære, velger en fargerik palett. For en enkel og elegant stil, bo i pastellfarger.

Hagefest rundt et tre

hagefest rundt'un arbre

Husk papir kranser! Lett å lage selv, vil de gi pep til hagen din. Du kan også tilpasse i henhold til temaet og anledning.

Tabourest av at det tilsynelatende sopp

hagefest med sopp som avføring

Hvis du vil, Det handler også mulig å investere i små tilbehør og hagemøbler som avføring moro ovenfor, perfekt for å sette i en sirkel rundt et tre. De kan være alle raseri!

Hagefest for barn med langbord under et telt

hagefest for barn

Hvis du er vert for en hagefest barn, er gøy stikkordet. Tenk lyse farger, spill og ikke glem å beskytte barn mot solen. For å gjøre dette, er et telt en god idé.

Hvithet skiller seg ut fra den grønne hagen

hagefest edru i hvitt

Vaser DIY henger fra grenene på et tre for en bohem utseende

DIY ideer hengende flasker

Hvis du liker DIY, hvorfor ikke henge noen flasker du har dekorert på forhånd? Innredningen vil ikke forlate deg likegyldig gjester.

Idylliske omgivelser krydres av lanterner og vakre farger

Bryllupsfeiring med lanterner

imponerende tabell Deco tverr med en rik bue juletrebelysning

vakker tabell under buen

Vi elsker eventyret atmosfæren i hagefest ovenfor. Buen over bordet er virkelig oppsiktsvekkende, og kombinert med de mange små lanterner spredt på bordet, stemningen venter på deg!

Deco minner tahitisk skjørt palmefibre

Deco bord med palmefibre tahitisk stil

Her minner tabellen innredning tahitisk skjørt og eksotiske stilen er umiddelbart til stede. Merk også den ananas stablet over hverandre for å danne to minipalmetrær.

Hagefest under barokk tema

retro tema med barokk lysekrone

Nedenfor lanterner som linje oppkjørselen devinr forlate atmosfæren i hageselskapet. Vi ser allerede på slutten av banen som åpner ut mot en hage hvor det er en romantisk atmosfære.

Et mangfold av lykter trekke banen for denne vikling innkjørsel

en avenue foret med lanterner


Like this post? Please share to your friends: