Den indre utforming med store potteplanter – anews24.info

Den indre utforming med store potteplanter

vakker plante foran peisen

Naturelskere og interiørdesign, denne artikkelen er for deg. Hvis du ikke har en hage, men fortsatt drømme om å ha den grønne hjem, vurdere designe din store potteplanter hjemme.

Interiør med praktisk tømmer prydet med et stort anlegg

dekorasjon'intérieur avec belle plante tombante sur commode

Små planter er lett å integrere i naturen; de kan plasseres over hele huset. For det som er av store planter, men alternativene er ikke så mange. Så hvordan finner du den perfekte beliggenheten for din store planter?

En elegant soverom der to store planter stå innredning

hjørne rom har et stort anlegg

La oss starte med stuen. Det vanligste stedet å plassere et stort anlegg er selvfølgelig, på hjørnet av et rom. Hvis et vindu er tett, slik tilfellet er i eksempelet ovenfor, vil plantene gjør godt i naturlig lys. Du kan melde deg på en vakker palmetre som vil gi hjemmet ditt en enestående eksotisk side!

Stor leseområde dominert av et stort anlegg bak stolen

hjørne lesing stort anlegg

En bregne er også et godt valg for området av planter som synes å skille seg ut i et rom uten å dominere den. Tenk også på plass bak stolen når det gjelder for eksempel en lesehjørne.

Vakkert interiør fylte pep og planter av alle slag

dekorasjon av'interieur tout en verdure

Hvis du er ute etter å fylle plassen på en hylle eller bokhylle, ville noen planter være en god løsning. Hvorfor ikke velge en vakker måne blomst for litt sødme?

Innendørs planter skiller seg ut fra den hvite innredningen

dekorasjon av'interieur ultra moderne blanc

Hvis du liker interiørdesign arty, ikke nøl med å våge å henge planter fra taket på soverommet. Du kan beundre dem en gang sov og denne metoden kan du legge til grøntområder til interiøret uten å miste plassen.

Vakker bokhylle sådd med planter av alle størrelser

stort anlegg på bokhylle

Det er også mulig å velge glassterrarier som kan live opp din innredning. Ordne forkant av jordløse planter som Tillandsia som ikke krever mye omsorg, men som gir rommet en bohemsk luft.

Dette badet er besjelet av en stor potteplante plassert på en krakk

plante'intérieur dans salle de bain

Badet er et annet sted for ikke å bli oversett. Som du ser i eksempelet ovenfor, er alt du trenger en krakk og en plante av ditt valg. Du kan gjøre en del to hit og sette anlegget på et bord som også tjener for lagring.

bøhmiske indre oversådd med grønne her og der

planter himling spor

Hvis du har stor takhøyde, nyte denne fordelen. Utover de hengende planter, kan du også investere i Pothos eller i en klatreplante som vil rulle langs veggen.

Stilig interiør der en vakker potteplante er ute

tipp-tipp-vase-point of-sight

Uansett hva planter du velger, tror blomsterpotte. Legg merke til blomsterpotte i eksempelet ovenfor. Han bringer, om ikke mer karakter til rommet, minst like langt som selve anlegget. Valget er derfor nødvendig - beholderen er like viktig som hva den inneholder.

Superb grønt hjørne i nærheten av vinduet

vakker plante i nærheten av vinduet

For å oppsummere, kan interiøret nytte enormt store potteplanter.


Til tross for sin store størrelse, kan de bli funnet i alle rom i huset. Og hvis du mangler plass, ikke glem tak!

Interiør av moderne og barokk

vakker dekorasjon'intérieur style baroque


Like this post? Please share to your friends: