potteplanter: dekorasjon med naturlig skum – anews24.info

potteplanter: dekorasjon med naturlig skum

grønn mose terrarium planter

Den naturlige skum tilhører familien av planter som kan dyrkes lett i våre hjem. Her er beviset på bilder! Naturlig skum er en del av familien Bryophyta.


Dette er en familie av landplanter som ikke er utstyrt med et karsystem i streng forstand. I dag vil vi bevise for deg at denne type skum kan være høyere inne i ditt hjem ... og det kan godt tjene deg som et dekorativt objekt. Glad i å vite mer? Hold lesing!

Den naturlige skum: dekorative anlegg for innendørs

mose planter interiør

Den australske selskapet Botanica viser oss hvordan du slår en lite attraktiv plante som naturlig skum et spennende objekt som kan passe inn i interiøret i et hjem eller en arbeidsplass. For å gjøre dette, har team av australske designere selv innførte et nytt begrep: moussarium! Dette er et ord konstruert fra alle skinn, navnet på skummet på den ene siden, og på den terrarium, på den andre. Berf den mossarium er et isolert miljø, som er utformet for å huse et eller flere arter av de grønne planter.

bord dekorasjon idé med naturlig mose

Deco tabell plante dekorativt skum

Den vakre oppfinnelse kalt "Sanctuary", kunne lett pynte bordet i spisestuen, den ene siden av sengen, og hvorfor ikke, din skrivebord. Det er ment for alle dem som ikke ønsker det, av en eller annen grunn, til å vie mye tid til potteplanter. I tillegg, i henhold til sine skapere, det moussarium kan bli til et originalt alternativ til klassisk blomsterbukett.

Dekorasjon med skum: hvordan Sanctuare Botanica

mose terrarium dekorasjon

Sanctuary er utviklet for å bevare et miljø som gjør at skummet for å utvikle seg. Uansett klimaet i ditt område, kan du bruke denne terrarium uten problemer. Selve objektet er laget med stor oppmerksomhet på detaljer. Teamet av oppfinnere Botanica tenkt å realisere en sann økosystem der vannet sirkulerer akkurat som i naturen. På samme måte kan man innføre en naturlig luftstrøm i miljøet mossarium lett å dreie lokket.

moderne interiør med naturlig mose

terrarium bord dekorasjon idé

Opprette Botanica imponerte oss med en gang. Det er preget av sin minimalistiske design som er enkelt å registrere seg på alle typer plass. Utseendet på denne mossarium forbli den samme fra ett hus til et annet. Men dens innhold, vil det være ganske annerledes. For til hver eier av Sanctuary til å velge sin egen sammensetning av naturlige mose å vokse det! Her er noen flere bilder av dette objektet utforming:

Dekorere med en potteplante og skum

hjem dekorasjon naturlig mose planter

Potteplante og dekorasjon til skum
skum innvendige planter

Deco design objekt ved Botanica

Interiør designobjekt

Botanica utforming objekt for å lage terrarium med mose

innredningsgjenstander

Ideen hjem innredning med skum

Deco naturlig mose huset

produksjonsanlegget dekorasjon naturlige skum

dekorasjon blomst arrangere planter


Like this post? Please share to your friends: