Dekorative blue room Duck for en rolig og behagelig interiør – anews24.info

Dekorative blue room Duck for en rolig og behagelig interiør

deco påfugl blå vegg maling ideer

Lyst på en deco blue room and? Hvordan introdusere en av de mest trendy blå nyanser denne sesongen, blå duck i sine regler for moderne soverommet?


Svarene er å bli oppdaget, illustrert med et galleri av over 25 bilder av interiør inspirert av fargen på himmelen og havet.

Dekorative blue room Duck: inspirerende ideer for innvendig toppen

Deco blågrønn interiør idé

Årets flaggskip farge 2017 og jo mer sannsynlig er det utvilsomt det blå. Teal, påfugl blå eller olje: tre nyanser invaderte innvendige vegger og moderne boliger for å gjøre dem friske, naturlig og terapeutisk. I denne publikasjonen vil vi se blå i alle dens varianter og alle stater. Deretter vil vi oppdage fargene som kombinerer best med påfugl blå, påfugl blå, asurblå, bensin blå, lys blå ...

Inviter blå i sitt interiør er innbydende ro

deco blue room and idé trapp moderne gul ottomanske idé

Idea blå fargetoner pleier å male veggene i moderne rommet

Deco idé blue room and maleri veggen hvit tre stol Deco

Den blå Duck, halvveis mellom blå og grønn, og tar sitt navn fra den fjærdrakt av noen andearter liker også blå påfugl. Disse fargene er veldig lett å forveksle, men ekspertene, disse er svært forskjellige toner.

Teal, påfugl blå, bensin blå, lys blå ...

blå nyanse ideen DIY deco interiør rom dekor blå trend ideer

Blå regnes som en kjølig tone og intens på samme tid. Forbundet med havet og himmelen, er det ikke overraskende at denne fargen, så snart den er til stede, gjør frisk og ren ethvert interiør. Den blå, liker også grønn, hjelper konsentrasjon, men også for meditasjon og avslapning. For dette, farger, som blå og grønn, blir ofte valgt for belegg på vegger og gulv av soverom for voksne og barn.

Olje Blå: En annen trendy farge denne sesongen

deco blue room and idé

blå maling interiør vegg dekor idé vase plante ideer

Blå er veldig populært i interiør og kombinerer vakkert med grå, gul, hvit, lys rosa, svart og andre nyanser av blått og grønt. Når den er til stede, aktiveres den på innsiden.

Ideen blå farge å male veggene i moderne rommet

Ideen blå deco sal veggmaleri trend dekorere plass

Hva blåfargen valgt for sitt interiør, det avhenger av din personlige smak og lysstyrken på plass i spørsmålet. Hvis rommet er stort, øst eller vestvendte, og har en høy dose av solskinn hver dag, så du har råd til å velge en mørkere nyanse av blått. Enhver mørk farge brukes med måte: man kan male en av veggene, installere noen møbler eller noen pyntegjenstander. Regelen er å aldri legge for mye fordi du kan lage din helt mørkt og uvennlig inne. Hvis rommet ditt er ikke lyse og mangel på plass, er vårt råd å ha preferanser for lysere nyanser av blått for å visuelt åpen og bringe mer lys til rommet ditt.

Ideen blå nyanse å kle veggene i moderne interiør

blå trend innen moderne idé deco salongputer anlegg teleskopord

Be blå i dets indre, er å skape en atmosfære av ro. Det er flere måter å integrere det inn i et skuespill: kle opp veggene, satt på gulvet, installere Securities og dekorative tilbehør, legger slør eller gardiner. Velg hvilke av disse alternativene vil avhenge av størrelsen på rommet og lysstyrke. For et område som mangler lys, er vårt råd å velge nyanser av lys blå.

Hva blåfargen velge avhenger av størrelsen og lysstyrken på rommet og humøret

blå deco design idé interiør duckDeco-interiør rom dekor trend duck blå idé

svært ofte kombinerer blå til oransje. Den sistnevnte er en del av den kategori av varme, lyse farger. Det er et godt alternativ til rødt som har en svært imponerende karakter. Marry blå og rød er interessant, men ikke egnet for soverommet, for eksempel. Den røde, som blå er en farge som har en veldig sterk energi. Det vil ikke være galt å si at, satt i et rom, rød og blå er visuelle konkurranse.

lys blå er valgt for lite lys rom og små

Deco room blå vegg maling idé plass rosa sengegavlen veggarmatur

En annen måte å introdusere den blå på soverommet til spottpris er å sette blå ark. Putene er også et godt alternativ som vil koste deg svært lite. Den store fordelen med ark er at de tillater deg å endre farge hver uke! Føl deg fri til å variere nyanser av blått ark. En uke, prøv med ark blå duck, neste uke, med ark med mørk blå. Du kan også kombinere de blå ark med fargerike puter eller med geometriske mønstre.

Deco idé blue room and med ark og puter

deco blue room and idea puter

Blå er en universell farge. Den passer lett i alle rom i huset. Rom gutt eller jente, de blå draktene enhver smak. Babyen rommene er ofte utformet i blått og hvitt. Disse to fargene har betydelig beroligende effekt - en effekt som mange mødre. På soverommet voksen, kombinere blå til grå eller brun.

Dekorative blue room and og hvitt

deco blue room and idé lin puter

En deco blue room Duck flere grønne planter - en idé som vil gjøre ditt hjem utrolig naturlig og behagelig. Også som blå, grønn den naturlige fargen referanse. Når den er til stede, er det naturen tilbake til vår inne og gjør det mer rolig. Installer potteplanter på soverommet eller dine barn vil forbedre kvaliteten på søvnen din.

Dekorative blue room and for en rolig interiør

blå deco idé indre rom vegg blå maling

Hvis du elsker blå og alle dens nyanser, hvorfor ikke designe hele sitt stykke i denne fargen? Det virker som det er nesten umulig å legge for mye blått i et interiør. Nedenfor er to kammer interiør sett sover med blå vegger, sengetøy, gardiner og pyntegjenstander, også blå. Noen aksenter i brunt og grått ble lagt for en raffinert utseende.

To soverom i blått

Interiøret deco påfugl blå headboard idé

Lyse blå!

Deco ideen blue room interiør duck farge trend maleri vegg ideer

Soverom med vegg malt blå og polstret hodegjerde i mørk grå

Deco idé soverom sengegavl polstret lenestol blå soverommet vegg

Blå er ofte til stede i interiøret på moderne levesett. Den dekker veggene, flyttet han som fløyel sofa stol eller design, eller han inviterer i form av tepper. Hans tilstedeværelse er alltid velkommen. Interiøret moderne eller klassisk, skandinavisk industri, blå fargen passer alle designstiler.

Vegg malt blå, hvit sofa, anlegg dekorasjon og kontrasterende rosa tekanne

blå vegg maling idé garderoben veggen deco sofaputer tre salongbord

Interiøret omtalt på bildet under er et fantastisk eksempel på hvordan du kan kombinere flere nyanser av blått i et rom. Veggen og døren er malt i veldig mørk blå, er sofaen blå duck. Alle gift i hvitt tre og den friske grønne fargen på potteplante.

Innredningen blue room and inviterer også i den moderne salongen

blå sofa lounge stol deco idé lav plantebord stolputer

Marry blå og gull gir en veldig aristokratisk siden av rommet. Den blå har lenge vært ansett fargen på royalty og lilla. Dekorere veggene med abstrakte malerier i forgylte rammer for å gi en kunstnerisk utseende til din oppføring, stue eller spisestue.

Deco idé blå soverommet vegg andebryst med ramme på en asurblå malt vegg

veggmaleri idé soverom interiør rammer praktisk sammensetning tre

En av de mest populære kombinasjonene er blå og gul. Gul, symboliserer solen, er en varm farge, levende, dynamisk. Når den er til stede, lyser det rommet og bringer positiv energi. Imidlertid er gul en meget intens farge, og det er tilrådelig å bruke det i små doser. Giftet seg i blått, det er balansert og blir mindre intens, mens den blå for hans del, virker varmere og mykere. Her er grunnen til at mange mennesker elsker den blå og gule kombinasjon. Maling radiatoren er et godt alternativ cache radiator. I stedet for å gjemme den, fremheve deg! Her er en vakker moderne interiør med vegg malt i blått og gult malt radiator:

Dekorative blue room and som gifter seg vakkert med den gule, himmelen og solen

deco blå vegg idé førsteamanuensis blå gul deco stue sofa vegg idé

Innredningen tapet er en enkel måte å forbedre utformingen av rommet ditt. Alternative maling, er det et bredt utvalg av blå bakgrunn, med eller uten grunn. Prisene varierer bakgrunnsbilder. Du kan bestille online eller gå til en spesialitet butikken. Her er en stue som kombinerer blå tapetmønstre fjær og blå sofa:

Moderne stue med blå bakgrunn og sofa

bakgrunns interiør idé trendy lounge sofa

Som vi har nevnt, hvis du allerede har ordnet din egen stue, og du fortsatt ønsker å invitere den blå, er en av de enkleste måtene å gjøre dette for å installere gardiner eller gulvmatter blue and, blågrønn eller alle nyanser av blått som gjør at du vil ha. Den indre fremstilt nedenfor designet i lyse farger (hvit, beige, tre), for det viser seg mindre sterilt for konstruktørene tilsatt et blått gardiner og gulvmatter anda / pastell blå. Vi elsker den lille tre salongbord, og er lett gjenkjennelige vase av Muuto. Muuto er en møbelprodusent og skandinaviske dekorative gjenstander, en av de mest populære på markedet. De tilbyr en rekke gjenstander fra elegant og sofistikert design.

Utstillingen designet med lyse farger gardiner og tepper i blått duck

blå gardiner idé interiør stue sofa moderne murvegg

I motsetning til det mange tror, ​​noen plass designere mener at mørke farger er ideelt egnet til rom dedikert til hvile. På den ene siden er det sant at sistnevnte synes mindre lys, men trenger vi virkelig trenger lys når du sover? På den annen side, alle farger forplanter en annen energi. Skape en fredelig atmosfære på soverommet, er å velge beroligende farger. Mørke farger er ikke en del av denne kategorien. Her finner vi den lyse farger, nøytrale og noen toner av blått og grønt.

Ideen gardiner påfugl blå for en mer intim innendørs atmosfære

blå gardiner idé moderne interiør rom dekor

Som vi allerede har nevnt, for barnehagen eller ungdoms rom, vi valgte blått og hvitt. Jente eller gutt, er blå en beroligende nyanse som vil hjelpe barnet ditt få sove lett. Koble den med hvit og legge til noen gule knapper. Vi forbeholder lyse farger på gulv og blått for veggene. Se på denne vakre barnerommet med sin duck blå vegg:

Dekorative blue room Duck: Maling ideer

blue room maleri idé

Innføre blå i sitt interiør er en fin måte å få litt pizzazz 'til rommet hennes. Det virker som blå er tidløs. Det vil ikke være galt å si at det også er favoritt fargen på mange. Oppvåkning ro, er det forfriskende side rett og slett uimotståelig. Uansett om det er til stede i små eller store doser, er dens estetiske makt betydelig. For de som allerede har sin inne klar rom, anbefaler vi å installere noen blå dekorative gjenstander. Og for de som er for tiden designe sin plass, er det anbefalt maling, tapet og møbler.

Ideen soverom som kombinerer blått, gult og hvitt

room bed deco design idé blå gardiner åpen bad vegg

Blå blir drømmen: hva bedre da til soverommet? En studie av farge preferanser i den europeiske viste at blå er favoritt fargen på mer enn halvparten av Western. Den blå er invitert i alle rom i huset.

Salong med sofa i teal og grått teppe

deco blue room Duck

Siden blått er kjent som farge stimulus konsentrasjon, legges den i store doser i vårt kontor eller arbeidsområde.

Arbeidsplass med vegg malt blå

deco blue room Duck tre skrivebord

Interiøret retro blå

Deco Blue Room olje

Blå - fargen på himmelen og havet

Dekorative blue room Duck for en rolig og behagelig interiør


Like this post? Please share to your friends: