Halloween cocktail oppskrift uten alkohol: oppskrifter, tips og forberedelser – anews24.info

Halloween cocktail oppskrift uten alkohol: oppskrifter, tips og forberedelser

Halloween cocktail oppskrift uten drikke-svart-idee-alkohol cocktail

Hvis du er ute etter magiske drikker, polarmåke og skumle cocktails, bisarre, men deilige drinker, har du kommet til rett sted. Halloween nærmer seg, og med det, alle forberedelsene som går med det.


Vi velger innredning, kostyme, sminke, men å gå til de minste detaljer må også gi mat og drikke for å matche.

I denne artikkelen vil vi gi deg noen ideer og tips Halloween cocktail oppskrift uten alkohol smak for store og små.

Halloween cocktail oppskrift uten alkohol drink-skummelt-idee-skumle

Halloween cocktail oppskrift uten alkohol, det er mange. Men det er ikke alt! Her vil vi ikke bare gi deg noen ideer om cocktails, men også lære deg hvordan du kan dekorere og forvandle dem inn i ånden av Halloween. Mer Halloween cocktail er skummel, vil det være mer i tonen av kvelden.

drink-fun-egg-lollipop

All Halloween cocktail oppskrift uten alkohol bør være gnistrende eller kjedelig farger, sammen med falsk blod, flytende øyne, spøkelser og meitemark som vil gi trang til å flykte. Dersom barn er fans av magi heks, kan man forvandle hvert glass en magisk trylledrikk å ledsage kvelden i all sin prakt.

beger-glass idé Hydration

Men ikke miste mer tid.

La oss starte med denne Halloween cocktail oppskrift uten alkohol grønn og full av vitaminer. Å oppnå, må du:

  • to Granny Smith epler
  • en agurk
  • en kalk og eventuelt sukker

Vask, skrell og terninger agurk og epler. Da har dem gå til sentrifugen. Til slutt legger en halv lime og litt sukker eller honning. Serveres i begre til å tenke på maqiques potions heks og voila!

drikk egg-Litchi-oppskrift

Hvis du ønsker å gjøre din Halloween cocktail oppskrift uten alkohol med noe ekstra, foreslår vi å lage hjemmelagde flytende øyne. Til dette trenger du bare en boks med Litchi e noen svarte eller hvite druer. Ta litchi og skyv den en drue. Resultatet er ikke bare realistisk, men også deilig. Enten på slutten av cocktail kan nytes med glede eksotiske frukter.

orange-krydret-idé-drink

Denne Halloween cocktail oppskrift uten alkohol settes pris på av de små monstre, men også av voksne, når utsmykket med en krydret preg.

For en gangs skyld, det er lett! Bare helle appelsinjuice i et glass og legge grenadine i bakgrunnen. Og for hurtigtast? Velg mellom rød chili og liker dine gjester i form av lek.

drikkeglass-party-idé

Dette alkoholfri drikke kan serveres som en punch. Det ser ikke veldig appetittvekkende utseende, men stoler på oss, er det! Bare gjør noen fiskeriene i juicer, legge til et snev av melk og la noen biter flyter å bo i ånden av kvelden 31. oktober.

Deco-preparat glassprøyte

Du teller imponere dine gjester? Hvilken bedre måte å forberede en alkoholisk cocktail foran dem! Og for å gjøre mer original, bruker du en sprøyte for å helle drikke i glasset eller bare for å legge til en siste finishen.

Disse vil bli enda bedre hvis du finner interessant briller lab eller mønstre for å dekorere beholdere i spørsmålet.

dekor-glass-krydder-devil

Du trenger ikke å gå for langt, eller bruke for mye penger. Du kan bruke mat å gjøre dekorere cocktails. I dette tilfellet ovenfor, ble paprikaene brukt til å danne hornene av devil. Malin, ikke sant?

idee-slag-fete-barn

Punch er en av favoritt drinker av alt, når store partier. Dette er for å hjelpe deg selv på vilje gjennom hele kvelden. På toppen av det, er det fint og velsmakende.

Vi vil tilby deg en Halloween cocktail oppskrift uten alkohol for bruk i en bolle eller glass.

Bare gjør ditt valg. Og for det, bør du ta med deg:

  • juice oragne
  • limonade
  • sitron
  • frukt

Her fortsetter vi i enkelhet, som i tidligere oppskrifter. Bare blande appelsinjuice til saft til litt futt og kutte sesongens frukt valg er lagt inn. Deretter presse en halv sitron og hell bunnen. Chin!

juice de Granada-uten-halloween

Hva ville du tenke på en hulkende uten alkohol drikke? Dette kan gjøres på to måter. Enten du satser på rødt drikker som grenadine, rød eller andre fruktjuicer. Eller du kan bruke fargestoffet. I begge tilfeller er effekten veldig realistisk, spesielt hvis du følger din cocktail sprøyte.

rør-testprøve-ide

Og hvis du ønsker å gjøre ting enda mer interessant og ønsker å imponere gjestene dine, anbefaler vi deg å lage alkoholfrie skyttere. Prinsippet for skytteren drikker bunner, enten i en enkelt munnfull. Og hvis du ikke ønsker å gjøre for enkelt, får de reagensrør der du kan tjene dine mini cocktails. Dette vil bli enda mer moro hvis du gjør deg klar for barn.

Frokost glass cocktail drink

Her er en Halloween dekorasjon idé for drinker. Fra innredning, kan det bli funnet overalt. Men når det er spiselig, er det enda bedre. Gjennom hele året, men spesielt i løpet av oktober måned kan vi finne full av gelé godteri i form av insekter. Barna elsker det, men voksne også. Selv om de skjuler.

Alle disse søte insekter kan perfekt følge alle drinker på Halloween fest.

ide-drink glass-søt

Nå la oss få alvorlige. Hvordan få den magiske potion effekt eller kjele av heks? Her er alt mulig! Den store hemmeligheten er i tørris. Dette gir en røykfylt virkning faktisk er frosset karbondioksyd. Å oppnå, må den behandles forsiktig og grundig.

Og for å få en idé om hva det gjelder, ikke gå glipp av å se videoen ovenfor. Denne røyken er ikke farlig, men må være under oppsyn av minst en voksen.

glass-drypp-skumle-fete

Som du kan se, ideer, er det nok. Vi må være kreative og ikke nøl med å vise skitne og dribling dine briller rare farger drinker.

kjemi beger-idee-magi

Presentasjonen-glass orange-idee

heks-slag-glass drikke


Like this post? Please share to your friends: