En rustikk dessertbordet og glamour for ekteskap – anews24.info

En rustikk dessertbordet og glamour for ekteskap

Sammen eklektisk dekorasjon bryllup

Kreative mennesker og Tatum fotograf Reid har utviklet en stilig dessert tabell som klarer å være rustikk inspirasjon og glam på samme tid. For et slikt valg med forskjellige stiler og bryllup temaer kreves en viss dristighet.


Men hvis du risikere og prøve, kan resultatet bli utrolig fantastisk. Sett en overdådig kake mot veggen av rustikk låve, legge paletter pastell mint og fersken kontrast med et snev av rosa for en uforglemmelig følelse av friskhet. Totalt rustikke gå bra med glamorøse detaljer. Dette er absolutt fet, imponerende, moderne, men tidløs, også. Ta en titt nærmere på alle detaljene og bli inspirert!

Våg bord serverer både rustikk og glamorøse for bryllupet ditt

rustikk dessert bord med blomster

Når du bestemmer deg på et tema eller en hovedfarge for ditt arrangement, kan du begynne å dekorere med en enkel bakgrunn klut. Hvis det er nødvendig, sette dessert bordet foran en naturlig setting, som er trær eller blomster. Det vil gå bra som foran et arkitektonisk element, som en vakker murvegg.

Det er de små tingene som imponerer

Detaljer Bryllup dekorasjon

Til slutt, de deilige desserter er et must. Kake pops er populært som kaker akkurat nå. Sjokolade dekket Oreos luksus, de franske makroner og mini donuts også. Det er mange butikker som selger produkter online og leverer over hele landet. Hold deg til tema og farger og du har en visuelt attraktiv og vellykket design.

Desserter er svært viktig

Bryllup cupcakes makroner

En fet kontrast - en glamorøs bukett foran en murvegg

Kontrast Blomster murvegg

La fantasien guide deg

Detaljer etonants dekorasjon

Velg de vakreste blomster av sesongen

Wedding Flowers

Brus for gjester

Godkjenning rustikk innredning

... med deilige desserter

Deilige desserter ekteskap Friske drinker ekteskap Godkjenning rustikk dessertbordet Kaker dessertbordet Tabell murvegg dessert glamour Bløtkake golden rustikk stol Sukkerbrød gylne makroner Tabell rustikk dessert og glamour
Kake eller dessert bord glamour Eklektisk dessertbordet


Like this post? Please share to your friends: