Deco jul

opprinnelige bryllupskake å blende sine gjester

bryllupskake originale ideer-modeller

Organisere bryllupet ditt innebærer mye forberedelse trinn. Vi tror det titt og tilbehør, velge et tema for å dekorere hans parti stedene å pynte sitt bord og plass for feiring.


Men det vi ofte har en tendens til å glemme er at bryllupet menyen er også en del av innredningen.

Velg en original bryllupskake å imponere sine gjester

opprinnelige bryllupskake dekorasjon, floral-hvitt

Farger, dekorasjoner, smaker og aromaer har muligheten til å påvirke stemningen i partiet. Og hvis det prinsippet gjelder for alle rettene som blir servert, er det en som er veldig spesiell og fortjener spesiell oppmerksomhet: kaken. Velg en original bryllupskake i henhold med temaet for innredning du har i tankene er wow dine gjester og sikre at du lykkes. La oss se noen originale bryllup kake ideer for de mest populære party temaer nå.

opprinnelige bryllupskake for en elegant bohem tema fest

blomster opprinnelige bryllupskake-style-boho-chic

Den bohemske chic bryllup tema er en av de mest populære alternativene for perioden våren og sommeren. Gi utseendet ditt bryllup kake med dette temaet, og du får et resultat lyktes på mange måter. Den bohemske elegant innredning ikke mangler originalitet selv. Kreativ og smart, best reflekterer den personlighetene til de to gift.

opprinnelige bryllupskake stil bohem-chic blomster

Det samme gjelder for bryllupet kake inspirert av denne stilen. Full av farger og hippie chic mønstre, er det også ofte prydet med varierte floral ornamenter.

idee-kake-de-bryllup-godteri-krans-blomster

Sats på en topp dekorert med en original floral komposisjon eller, hvis du drømmer om en kake av en bemerkelsesverdig høyde, prøv en streng som spenner over alle etasjer.

kake-of-ekteskap-bohem-chic kant

Den makramé er et typisk tilbehør tema bryllup bohem-chic. Men visste du at det kan være en del av dekorere din kake? Ovenfor, et eksempel på en søt godbit i pastellfarger inspirert av dekorativ aksent.

kake-of-ekteskap-original-hvit penn-etasjes

Den bohemske elegant innredning overflod i fargen. Av denne grunn kan en original bryllupskake også satse på en overraskelse ved å bli gjort helt i hvitt. Men pass på, for det er ingen mangel på personlighet, vurdere å legge noen interessante detaljer, som en søt krans formet fjær!

Ideen opprinnelige bryllupskake for en elegant romantisk tema måltider

kake-bryllup-tema-vintage roser

På jakt etter idé av originale bryllupskake for en fest i regi av Valentinsdag? Hvis du tror at valget er begrenset, ta et blikk på bildene nedenfor!

bryllupskake-originale rosa-tema-romantisk

Tenk deg en original bryllupskake betyr ikke alltid improvisere på alle elementene i sin dessert. For en romantisk tema fest, man kan lett satse på fargen rosa. I dette tilfellet er det detaljene som må velges nøye.

bryllupskake-decoration-blomster-eksempel

Så, har du frihet til å oppfinne en kreativ design med virkelig imponerende aksenter. De store størrelse blomster er veldig pen og like spektakulære alternativet.

kake-of-ekteskap-romantisk-rosa-hvit

bryllup siden av farger og dekorasjoner, er alle løsninger lov, herunder hvit farge med rosa aksenter (veldig) stort format!

deco-kake-wedding-blomst-idee

Du ønsker ikke en dessert helt rosa? Så hvorfor ikke prøve en kake i to farger, hvit og pastell rosa? Godt å vite: resultatet ville være enda mer interessant hvis du velger en bryllupskake på tre eller flere etasjer.

Original Bryllupskake for en dekorasjon rundt en eller flere farger

kake-of-ekteskap-rød-hvit-idee

Optisk for en dekorasjon rundt en farge eller kombinasjon av farger er enkel organisering av sitt parti. Og siden alle innredningen din vil bli diktert av fargene i spørsmålet, så finn en kake idé i samme ånd! Dessert på bildet ovenfor og vil passe et bryllup dekor rundt den røde og hvite.

kake-original-ekte-to-nivå-ball

For pastellfarger tema fest, utenom det vanlige og oppfinne en original bryllupskake litt mer lyse farger. Det bør derfor undersøke fargepaletten allerede valgt og finne lignende nyanser frigjøre litt mer dristig.

kake-svart-hvitt-wedding-fjær-nivåer

Svart og hvitt kaker er alltid imponerende. De er et perfekt tillegg til pynt i disse to fargene. Men de ville også gi med en fest i nyanser av beige og lignende nyanser.

kaker-wedding-level-style-art-deco

Du organiserer en glamorøs bryllup, og du lurer på hvordan å reflektere dette temaet på menyen? Sats på lyse farger, som gull og sølv. I bildet ovenfor, en bryllupskake på tre etasjer påvirket av art deco-stil. Disse ornamenter kombinerer innslag av gull og svart farge som ekko floral ytterkledning.

Hva tema bryllup kake dekor vintage?

idee-kake-wedding-retro-perle-kjede

Vinhøst innredning synes å inspirere flere og flere par som drømmer om en spesiell dag og ønsker en morsom og avslappet feiring. Hvis du går til dette bryllupet tema, tenk en original kake dekorert med blomster og retro mønstre. Perler, tidløs, er et første alternativ.

kake-of-ekteskap-original-style-vintage gul

Erter, assosiert med ville blomster og en farge stil 1950 eller 1960, for eksempel gult på bildet over, produsere en uventet og veldig hyggelig faktisk. Dessuten er denne type bryllup kake ikke bare reservert for vintage-stil feiringer. Det vil også appellere til dem som drømmer om et tema bryllup country chic!

Original innredning for en marokkansk bryllup kake

kake-of-ekteskap-marocian-hvit-blå

Den marokkanske bryllup og Oriental feirer farger og eksotiske smaker. Å designe den perfekte bryllup kake for en slik mulighet, vil vi lete etter ideer i tradisjoner og arkitektur av landet. Vi vil bruke typiske former for bygninger eller holdes i denne delen av Afrika. Og fremfor alt, vil vi ikke nøle med å matche sin imponerende dessert og typiske nyanser av landskapet!

kake-wedding-marokkansk tema-deco-idee


About the author

admin