Deco jul

Style chic kampanje for en autentisk og varm inni

chic seng kampanje deco veggputer idé minimalistisk grå matte

Vil du lage et kammer chic landstil ? Her er et utvalg av eksempler og tips til følge under bygging og innredning av interiøret i denne interiørdesign stil.


Sjekk ut vårt galleri av 20 eksempler og finne originale ideer for å gjenskape en landlig stil til rommet ditt.

Landet chic stil favoriserer tre og naturmaterialer

style country chic dekorasjon idé plante hvit lin matte trebord

Skandinavisk design er inspirert av naturen og de nordlige skoger. Av denne grunn er det ofte forbundet med landlig stil rustikke tremøbler, naturlige materialer og nøytrale monokromatisk farge, anlegg dekorasjon, myk og diskret lys (vanligvis med stearinlys). Den nærmere naturen, jo bedre. Denne stilen understreker materialer og naturlige materialer som tre og ull. Det er enkelt og i motsetning til den minimalistiske, er rene linjer ikke nødvendig. Det går litt mer frihet når det gjelder design og har ingen strenge regler.

Interiøret country chic stil med betydelig leder dekorasjon

country chic stil design idé soverom interiør veggmatter

Hvis du har en stor plass, kan du også installere en peis. En matte med floral design eller grafisk mønster for en moderne og minimalistisk stil er alltid velkommen. For din seng, teppe og noen bomullsputer vil gjøre! Den vintage look er også til stede - helst melde deg av antikke og håndlagde tremøbler. For moderne side, kan du invitere kunsten på veggene ved å installere en eller flere rekker av moderne og abstrakt kunst.

Tekstur ull og mykt lys

kampanje-stil soverom seng armatur suspensjon hvit mat

Forestill deg selv i landet ... Hva er ofte gjort i løpet av en lang tur i skogen? Vi har gjort små buketter av friske blomster! Og her er vårt forslag dekorere stil chic landet.

floral dekorasjon rom dekor idé kampanje stil

Kampanjen stil, som den industrielle stilen inkluderer veggen ferdig for en autentisk side. Som i eksempelet nedenfor med dette murvegg:

industriell berøring med murvegg

landlig stil soverommet vegg murstein moderne idéutvikling

Natt industriell stil bordroom moderne industriell stil design idé Deco bordlampe

rustikke tremøbler, gardiner og sengetøy med blomstermønster rustikk stil room bed design idé trebenk hvit og elegant interiør Moderne hvit innvendig rom seng skyvedør

elegant lysekrone lysestake idé Deco room bed gulvmatter tre stol Ideen forvaltning kampanje seng to tre seter murvegg trebenk room bed design idé deco lysdesign oppslemmingssjikt puter tabell vegg ide idé tre stolmatter country chic stil tre veggarmatur idé planlegging Gulvmatter ideen moderne rustikk soverom design takarmatur puter Opprinnelige landstil soverom idé tregulv armaturdesign teppe Rustikk mat rom ideen deco lysekrone belysning


About the author

admin