85 ideer for interiør dekorere med fargen taupe oppdage – anews24.info

85 ideer for interiør dekorere med fargen taupe oppdage

ideen taupe-hengsel-indre-Deco-hvit

Ved første øyekast, dekorasjon taupe kan virke monotont og litt kaldt. Men i virkeligheten er det en subtil og sofistikert nyanse. Mole tilhører gruppen av nøytrale farger og fremstår som et mellomliggende tone mellom brun og grå.


Faktisk er det vanligvis overført til en annen overgang av farger, kalt "greige" (reduksjon av ordene "grå" og "beige"). De to navnene er ofte sett på som synonymt.

Den taupe - hvordan bruke i interiøret?

fargen taupe interiør idé

I de senere årene, nyanser av denne fargen er populær ikke bare bli i verden av interiør, men også i mote og skjønnhet. Antallet øyenskygge, leppestift, kjoler og tilbehør til klær taupe, lansert av de store merkene, er veltalende bevis på den økende suksessen til denne fargen.

Dekorative stilig kjøkken med taupe

taupe farge og maling deco kjøkken

Hvis føflekken har blitt svært populært i nyere tid, er det ikke tilgjengelig, mens ny oppfinnelse. En rask gjennomgang av historien til ordet "muldvarp" indikerer at det ble brukt for å beskrive en farge allerede i begynnelsen av det 19. århundre. På den tiden et moteblad brukt dette begrepet i taler om fargene på byen slitasje.

Interiør og ideen om freske maleri med taupe

farge gråbrun maling innredning indre

Senere, i slutten av det 20. århundre, nyanser av taupe var populære blant high fashion designere som Giorgio Armani. Så hva er hemmeligheten til nyheten om at fargen i dag, og hvorfor alle elsker?

Dekorere suite i taupe og hvitt

taupe farge dekorasjon suite

Som vi sa, er føflekken basert på to farger: grå og lys brun, beige veldig nært. Grey er en nøytral og tidløs nyanse som fortsatt populær med mange mennesker. Vi dekker gjerne våre drakter i sin regelrett utgivelse.

Eksempel veggmaleri sengetøy og taupe farge

taupe farge harmonisering

Men, når det gjelder å dekorere huset hennes, vi ofte vil ha noe litt mer sofistikert. Den beige fargen ser bare ta det snev av grått manglet å erobre veggene i våre hjem.

Ideen dekorasjon baby rom taupe

trendy farge dekorasjon barn

Men det er ikke alt. I en verden hvor alt synes å kjøre i halsbrekkende fart, må du finne områder der vi kan slå innover og ta pusten. For de fleste av oss, er dette huset som forutsetter funksjonene til en slik plass. Og vi er mer og mer for å dekorere hjemmet vårt med farger som kunne roe ned. Nøytrale toner som taupe, har denne makten.

Design sofa i taupe Gubi av Dopo Domani

Oppsett taupe sofa salong mørkere

Den gråbrun farge er ofte brukt for vegg maling indre områder på grunn av den beroligende effekter. På veggene, og tilbyr taupe muligheten til å skape et første lag av landskapet som er lett suppleres av andre farger. De er valgt i henhold til personlig smak av eierne og rollen til rommet.

Tilbehør for interiør i taupe

ruter og dekker taupe

De som ønsker å få en dekorasjon ganske zen, ville trolig foretrekke å full taupe med naturlige materialer og lyse farger som hvitt, for eksempel. Hvis, derimot, ønsker du å opprette en aksent i rommet, eller hvis du ønsker å spille med kontraster, kan du melde deg på møbler og tekstiler i lyse nyanser av rødt og blått, for eksempel.

Deco ideer med taupe

dekorasjon bilder med muldvarp

Men det finnes også måter å introdusere føflekken i ditt hjem uten nødvendigvis male veggene. Et slikt alternativ er møbler i denne fargen, perfekt for rom som er innredet i lyse farger, for eksempel lin farge. Hvis ideen om å anskaffe et nytt møbel i skyggen av taupe telt du satse på et designobjekt, for eksempel en vakker sengegavl for soverommet.

farget gulvmatter mole

fargen taupe teppe

Foreløpig de ulike toner av farge er en av de vanligste alternativene for møbel sofaer og stoler med stoff eller imitert skinn. Du ser på bildet ovenfor, et eksempel på et stykke av innredning i elegant mørk føflekk som produserer et sterkt inntrykk i ethvert hjem.

Hvordan bruke farger taupe i forskjellige rom i huset

ideen taupe-deco lounge møbler

Vi snakket om mange dekorere alternativer med grå taupe farge (maling, tilbehør, møbeltrekk ...). Kan se noen ideer for å presentere nyansene i de forskjellige rommene i huset.

Dekorere kjøkken med møbler i nyanser av taupe

taupe farge dekorasjon-kjøkken-øy-sentral

Dekorere kjøkken med taupe, er det virkelig en god idé? Responsen av eksperter: ja, absolutt. I tillegg til å male veggene i en av hennes trendy nyanser, kan du også bruke dem på overflater av møbler. I dette tilfellet, kombinert taupe kjøkken møbler med en arbeidsplan i lyse farger som hvitt.

Kitchen Paint farge taupe med øy

kombinere farger grå kjøkken

I tillegg forener vegg eller møbler maleri med mange forskjellige stiler. Det er derfor ideell for moderne interiør og moderne mat. Men hun er like bra i sett med rustikk stemning og vintage!

Deco salong seaside stil taupe

fargen taupe stue-decoration-of-sea-board

Når du bor nær sjøen eller havet, har det i sin besittelse alt som er nødvendig for å fullføre en dekorativ stil ved sjøen. Den taupe farge har sin plass i denne sammenhengen også. Faktisk er lys taupe maling svært lik fargen på sand på strendene.

fargen taupe maling-vegg room-idé

For en marin dekor effekt 100% vellykket, nyanser av taupe kombinert med toner av lys blå og hvit. Den blå symboliserer vann og himmel, typiske elementer sjø. Som hvit å inkludere denne nøytral farge rundt til stranden: på skyene, skjell, synlige yachter og båter fra fjern ...

Deco idé bad med nyanser av taupe

Photo baderoms farger

Og siden taupe fargen er så trendy, hvorfor ikke invitere også hans badet? Her har vi to grunnleggende alternativer: dekorerer veggene og gulvet eller bruke den på hans møbler.

Veggmaleri taupe bad

Spille med taupe farge for utsmykningen av hans baderomsmøbler badekar eller badekar er en fin måte å oppdatere den innvendige plassen. I de fleste tilfeller vil de toner av taupe for et bad være i klart rekkevidde. Bruk disse spesielle nyanser hvis du ønsker å visuelt øke størrelsen på rommet!

Taupe og bad farge

taupe bad

Gulv og betong vegg er svært like nyanser av taupe. Benytt anledningen til å utvikle et moderne bad, supplerer tre og hvite tangentene.

Taupe dekor for soverommet

designe interiør farge taupe tilbehør

På soverommet, den opererer den avslappende effekten av nyanser av taupe og dens varianter i lyse farger! Her, trenger ikke å male hele interiøret plass nyte dette. Det ville være nok til å velge en eller to store format møbler som farge.

Color Design hodegavl taupe og Zen rom

Design seng leder Zen deco rom

Før zen atmosfæren i et soverom er veldig lett med et hodegjerde og taupe grå tekstil. Naturlig nøkler (grønne planter, tre deler) er blant de mest populære kosttilskudd i denne type setting.

taupe rom gardiner

gardiner bilder med taupe

Dessuten er det ofte taupe en komplementær farge for det indre dominert av hvite. I en liten voksen eller tenåring rom med hvite møbler, vil gardiner og tepper i taupe skygge legge mer stil til interiøret.

Soverom fredelig i taupe

Zen dekorasjon pastell soverom

Og hva hvis du ønsker å prøve en dekorasjon med denne fargen trend, men uten å foreta store endringer med en gang? Vel, i dette tilfellet, kan du satse på noen små detaljer som puter, tepper, pledd og tepper. De vil tillate deg å introdusere dekorative tilbehør i et rom raskt og enkelt. Du vil i tillegg få brukt nyanser av taupe og avgjøre om de passer dine preferanser. Velg i dag hvordan du kan bringe denne fargen inn i hjemmet ditt, og starter med disse bildene:

Ideer interiør med taupe

Oppsett hvit master bedroom

Harlonie farger: taupe og beige

Wall deco maleri lin taupe

Maleri taupe og bad farge

nøytralt bad maling

Beige og mural kammer

Føflekker lakkfarger soverom

Taupe farger og moderne design kjøkken

taupe farge design moderne kjøkken

moderne designmøbler og maling taupe grå

moderne taupe farge salonger

kjøkken bilde med taupe farget møbler

male grå kjøkken

Dekorasjon i taupe og moderne design rom

nøytral interiørmaling utforming plass

Maling og taupe rommet fargekombinasjon

deco taupe fargevalget rom

Veggdekorasjon av spise taupe

Spisesalen innredningen taupe

Mural i taupe

ideen deco veggen taupe

interiør soverom i taupe

fargen taupe Moderne

Baby rom fargen mørk taupe maling

gråbrun farge maling nøytral planteskole

Dekorasjon voksen soverom taupe

master bedroom taupe

Fargepalett og taupe rommet

Palle Mole deco rom farger

Taupe møbler og bad dekorasjon

taupe møbler deco bad

Møbler taupe og moderne salong

deco moderne stue nøytrale farger

moderne design møbler for stuen mole

taupe moderne stue møbler

farget kjøkkenenhet mole

kjøkkener taupe farge

interiør soverom og hodegjerde i taupe grå

grå taupe møbler

Hjem og interiør i taupe maling

interiør farger føflekker huset

taupe farge deco huset rom

taupe grå gardin skygge

taupe interiørmaling bilder

lyse innvendig nøytral moderne sofa

Bilder taupe levende maleri

bilde stue nøytrale farger

Bilder hjem dekorasjon taupe

Booth greige

greige veggmaleri stue

dekorasjon beige rom

master bedroom taupe

maleri barnehage

Bilder grå taupe lenestol

fargen taupe stoler alletement

nøytral maling designkjøkken

taupe farge maleri moderne stue

Interiøret pastellfargede hus

nøytral dekorasjon kjøkken spisestue

stue møbler taupe

innen industrielle stilen mørk taupe

deco salonger nøytral farge veggen idé

taupe rommet trend

farger feng shui hjørne hus maling arbeid

Oppsett rom voksen taupe

Bilder rødt og grått kjøkken

møbler hvite kjøkken

trendy moderne kjøkken farge

Zen maleri pastell rom farger

fargen taupe møbler suite

elfenben kjøkkenhåndklær maleri

Deco interiørmaling gråbrun

blå kombinasjon av gråbrun

opprinnelige hodegavl deco rom

deco sengetøy farger Zen rom

greige palett brun grå farge

ubehandlede kombinasjon av hvit farge

taupe og greige Association lin farger

nøytral farge mol lin

dekorasjon skinn stue sofa taupe

taupe farge innredning blå kjøkken

fargen taupe grå kontor


Like this post? Please share to your friends: