Deco jul

Innredningen jule DIY – mer moro og penere enn noen gang

Deco jul med hjort fakta føtter

Jul, familie feiring, venner, god mat og gaver, er en spesiell tid på året og produksjon dekorasjon DIY Julen er en tid som kan deles av alle medlemmene.


Gjøres av deg selv eller sammen med dine barn, foreldre eller fettere, gir vi deg 20 av de beste og kreative jule innredning ideer for å hjelpe inspirere og feire julen. Noen av disse DIY-prosjekter er svært enkelt og deres forberedelser tar mindre enn en time. Det er ingen andre parten som har slik en magisk periode med forberedelser og være så glad som julen. Faktisk vil hellig være like festlig som om du hjelper. Ikke vent til julestemning manifesterer seg - begynne å lage det selv!

Få inspirasjon til jul innredning annerledes og morsom DIY

DIY Snowman

Sannsynligvis den beste måten å finne inspirasjon er å dekorere ditt hjem og legge et juletre. Og hvis du går litt videre og bestemmer seg for å lage dekorasjoner og ornamenter selv, da julen vil bli enda mer spesiell! Sjekk ut bilder som inspirerer oss, og har bevis på din kreativitet!

The Christmas krans er en uatskillelig del av juledekorasjon

Jule korker dekorasjon idé

Hvis du trenger noe nytt å krydre opp treet, prøv papir ornamenter. Lett å gjøre, bruke fantasien til å komme i gang med å kutte og fargelegging. En annen trend er uvanlig juletre laget av papp, grener eller bare hengende baller. Husk snømenn som utfyller innredningen jule fargerik og vennlig DIY.

Et annet liv på kalendere

DIY dekorasjon julekalender

Ikke kast caps!

DIY Deco julen Snømenn

... eller plast linser!

Snømenn plast briller

Gjør du gjør et juletre enkel, men smart

DIY juletre grener og lys

Dyrene i skogen

DIY juledekorasjon baller

Deco jul med plugger

Deco jul med plugger

Muffins har sin egen DIY dekorasjon

DIY jul dekorasjon på muffins

Skjæring og fargelegging

Deco Julen DIY med fugl

Du kan gjøre alt med kongler

DIY dekorasjon jule kongler Christmas Tree Paper Juletrær laget av kongler Dekorative DIY julen Dekorative DIY farget julen Juletre dekorasjon Etoile papir som julen innredning DIY jule Penguins Juletre papp

Deco originale jule til deg selv - juletre papir

20 populære jule dekorasjon ideer for stuen

Jule innredning ideer i hvitt og grønt - kombinasjon i naturlig

Dekorative hvite og originale jule for en magisk atmosfære