Deco jul

DIY Halloween: Tegn meg en maske

Halloween kostyme ide barn DIY manuell aktivitet enkelt barn pappmaske

Halloween - dagen når monstrene våken! Halloween er festivalen av forkledninger og transformasjoner. Også kalt "the dead festival" denne festen var i sin opprinnelse, den dagen i Celtic Nytt år.


31 oktober er kvelden Guds død. Ghosts tok fordel av utvidelsen av natten for å besøke de levende. I mellomtiden, forkledd leve seg til å beskytte og å skremme spøkelser. Hvis du ikke har en drakt, og du ikke ønsker å bli kidnappet av monstre, så denne artikkelen er for deg. Oppdag vårt utvalg av 45 ideer DIY Halloween masker av papp, papir og tekstil. Masken - lett å tinker og ideelt hvis du trenger en siste øyeblikk drakt.

DIY Halloween: Tiger Mask papp

barn halloween kostyme ide DIY manuell aktivitet barnet halloween maske papp

Du kan lage en pappmaske, papir og andre materialer som gjør kutting og enkel håndtering. Skriv ut og kutte ut eller trekke dem etter å kutte! Det er også en perfekt forkledning for sensitiv hud. Hvis du ikke ønsker å sette sminke på ansiktet ditt, er masken den perfekte kostyme for deg. Hvis du ønsker, kombinerer du masken med en lue. I tillegg er masken en god måte å lære barna en ny teknikk for deg selv og tillate dem å avsløre sin kreativitet og fantasi. Til slutt, er det sikkert at barna elsker å kle seg ut og ha en Halloween kostyme. Oppnå en god opprinnelige forkledning er ikke så dyrt eller komplisert som du tror.

Bolig Halloween veldig originalt geometrisk maske pappDIY Halloween opprinnelige ideen forkledning pappmaske

Hva er Halloween uten en av de viktigste delene av en vellykket forkledning - masken? Maskene har blitt et symbol karneval og kostyme parter. Vet du deres historie, deres opprinnelse og symbolikk?

To papp masker av hjort og rev

DIY Halloween kostyme maske papp dyr ansikt idé

Husk den berømte scenen med Tom Cruise film De store øynene lukket den berømte regissøren Stanley Kubrick? Den viktigste funksjonen til masken har alltid vært å bevare anonymiteten til mannen eller kvinnen bruker det. Før han ble et symbol på kostyme parter og karneval, ble masken brukt i rituelle seremonier og teaterforestillinger.

hvitt og minimalistisk maske

Hvit maske Halloween kostyme ide papp DIY manuell aktivitet

I antikken, maskene var en del av de dionysiske kultseremonier. Det var en rituell gjenstand. I Afrika, noen stammer, er masken et svært viktig element i ritualer og ofte det er gjennomført av sjaman som er ment å ta kontakt med ånder og forfedre. Faktisk er Afrika også kalt "kontinentet i maskene." Masken er ikke vant til å skjule ansiktet. Det er utførelsen av en annen mystisk og fjernt. Masken symboliserer en naturlig kraft av guddommelig opprinnelse.

papp masker, fotografering Gull og Grit

DIY Halloween kostyme ide billig papp maske moderne design

Masker har en viktig funksjon i sceneteknikk. I den greske og romerske teater, maske lov til å imitere forskjellige karakterer og reversere roller. De finnes i de japanske teatermasker, balinesisk, fransk, italiensk ...

Geometriske kosmisk hund maske

Halloween kostyme ideen siste minutt DIY papp

Mask kommer fra gresk og settes som "persona". Dette er å skjule og representasjon av en flate eller et dyr. I dag i Vesten, blir masken festlighetene. I alle fall er det en reell kunstverk! Du vet at store kunstnere Auguste Rodin og Jean bærer var også masker? Pablo Picasso og Georges Braque er også inspirert masker mystiske og magiske praksis.

futuristiske masker papp

DIY Halloween kostyme ide papp ansiktet forkledning

Ofte er masken et tilbehør som følger med en drakt. Du er selvsagt ikke forpliktet til å ha en. En fin maske produsert, designet og tilpasset av dine egne hender er den beste kostyme for Halloween.

fremtids maske robot Halloween kostyme maske idé papp DIY manuell aktivitet

futuristisk maske

DIY Halloween kostyme maske idé mann

En ulv og en rev Halloween kostyme ide pappmaske

golden LionFactory maske Halloween kostyme ide

moderne ulvDIY Halloween maske idé ulv papp

hvit fugl

Halloween kostyme kvinne mann enkel idé brico

papp fox maskeopprinnelige Halloween kostyme ide barn DIY maske papp

pent designet maske halloween maske forkledning DIY ide maske katt tegninger papp

resirkulert papir masker lett å lageDIY Halloween kostyme ide maske papp barnet opprinnelige drakt lett

glans venetianske inspirert maske
DIY Halloween Mask pappeske idé Halloween kostyme billig

Mask utskrift, ideell for barn DIY Halloween Mask barnet originale kostyme ide

Mask å skrive ut og klippe DIY halloween sort maske forkledning opprinnelige ideen

kreative og originale ideer mrprintables.com for barn - store og småHalloween kostyme ide papp ansiktsmaske

klut masker Ideen maske stoff kostyme originale Halloween Halloween kostyme ide papp DIY maske ansiktHalloween kostyme ide papir ansiktsmaske opprinnelige enkel DIYDIY Halloween Mask opprinnelige ideen siste øyeblikk drakt dyr maske Halloween kostyme ide ideen moderne design DIY Halloween Mask papp katt opprinnelige ideen originale Halloween kostyme maske katt stoff håndverk idea Barneselskap halloween maske manuell aktivitet papp moderne enkel DIY ide kid Halloween kostyme Halloween kostyme maske barnet barnet DIY idé DIY Halloween maske idé rev barnet manuell aktivitet barnet Halloween kostyme maske Koala ideen manuell aktivitet Halloween forkledning idé hvit papp bånd manuell aktivitet Halloween DIY ide barnet papirpose barn manuell aktivitet manual aktivitet halloween maske barn kostyme ide stoff Ideen print Halloween Mask barnet manuell aktivitet forkledning opprinnelige ideen tiger maske papir Easy DIY barn klut maske rev idé DIY manuell barn halloween kostyme aktivitet Halloween kostyme ide opprinnelige papp DIY ansikt barn manuell aktivitet DIY Halloween kostyme maske opprinnelige stoffet idé Halloween kostyme barnHalloween kostyme maske idéHalloween kostyme ide DIY maske mann kvinneDIY Halloween Mask originale kostyme ide


About the author

admin