Julelys for innendørs og utendørs hjem

Julelys for innendørs og utendørs hjem

Opprinnelige interiør jule Illuminations

Vi vet allerede at julelys spille en viktig rolle i innredningen, kan vi ikke overse dem. Og enda mer enn det, kan de være i sentrum av innredningen, utstillingsvindu et bestemt element i komposisjoner som vi har installert.


Riktignok bør det ikke være begrenset til stuevinduene og tre. Jule belysning du kan plassere hvor som helst: innendørs, i rom, kjøkken, bad og ute i hagen, på døren, i trærne.

En juledekorasjon med lys spill

lys gul farge krans

For interiøret, det er ikke bare de opplyste kranser. Du kan bruke utforming stearinlys eller mini lys i beholdere av glass eller små lamper, det er så romantisk. Tenåringer vil trolig foretrekke for sine rom og blandede farger julen belysning variert. Noen av oss vil bli inspirert til å lage små lamper eller tenne seg selv. Innredningen DIY jul kan være mer eller mindre komplisert å implementere, men hvorfor ikke prøve. For eksempel kan du lage en lampeskjerm papir for en farge pære eller lysestaker dekket med klut, papir eller gull perler som lyser atmosfæren umiddelbart.

Christmas Lights for vekslende treet

inne julen belysning alternativ gran

For utvendig, er det spesielle julelys. De er større og generelt motstandsdyktig mot vann og snø. Bruk julelys å dekorere trær, hage busker og kanter av ditt hjem utendørs. Plasser figurer i hagen, er det enda bedre i lys av natten. Å inspirere deg, har vi valgt noen bilder. Nyt disse julelys og gjør ditt valg.

eyeful av stjerner

Christmas deco utvendige lyse stjernerEn veldig kunstnerisk utforming peis

jul deco peis

skandinavisk stil Julestjernen Deco belyst For ytterveggJul krans dekorasjon utenfor

belyst hus fasadenDeco jule utenfor hjemmetDekorere hagen din som

Christmas deco eksteriør hjemme ideer

utendørs belysning dekorasjondeco jul utendørs belysninglys figurine

deco jul lys pingvinFather Christmas krans for hagen

light krans julenissenJule krans formet treet

Jul krans skjema gran

Julelys inne ball

konvensjonelle lys streng


Like this post? Please share to your friends: