Deco jul

Deco peis for sommeren: noen kreative ideer

Deco peis sommer ideer

Det er noe magisk, knyttet til våren og sommeren. Trær og blomster begynner å blomstre, dagene blir lengre, nettene kortere og vi skynder oss å forberede interiøret for den nye sesongen.


En av de vanligste problemene i sommer, for folk som bor i et hus, er hvordan man skal lage en vakker Deco peis for den varme årstiden. Hvis du har det samme problemet, i denne artikkelen vil du finne mange originale ideer for peis dekorasjon i sommer.

Deco peis for sommeren

Deco peis sommerblomster

Hvis du har en elektrisk peis festet til veggen, så du ikke kan gjøre mye i sommer. Den tradisjonelle peisen, kan det være dekorert på mange forskjellige måter. Stearinlys er absolutt den enkleste måten å fylle det tomme hullet i den konvensjonelle peisen i sommermånedene. Hvis du elsker stearinlys, kan du velge den opprinnelige utformingen av stearinlys og plassere dem inne i skorsteinen. Lek med størrelser, former og farger for å skape ene deco peis unikt. Innlemming lysestaker og glitrende perler eller marmor er også en god idé.

Ideen deco peis å varme Saion

Deco peis var elegant

Planter er en annen måte å dekorere peis i våren og sommeren. Avhengig av plassering av peis og forlengelse av hjemmet, kan du legge planter og blomster rundt. Hvis stedet har tilgang til naturlig lys, så kan du melde deg på naturlige blomster, urter og bladverk. Alternativt kan du bruke silke blomster for å lage en tilpasset floral arrangement.

Peis dekorert med stearinlys

Deco peis var lanterner

Om sommeren kan peisen bli et flott sted for meditasjon. Avhengig av dekorere og livsstil, og skaper et avslapningsområde er en veldig god idé for de varmeste månedene. Start med å plassere et speil på bunnen av hjertet av peisen, og deretter plassere meditasjon ikonet og omgi lysene. Når lysene er tent, vil de gjøre refleksjoner i speilet, skaper en veldig avslappende atmosfære.

Dekorativ peis med speil

Deco peis var speil

En av de enkleste måtene å slå peisen inn i en del av sommeren innredningen er å behandle det som den største ornament av ditt hjem. Rengjør hjem og dekke det med glass og marmor perler. Utenfor kan du plassere en stor fotoramme eller dekormaling stor. En svart og hvit med svart ramme er et svært godt alternativ.

Peis dekorert for sommeren med malerier

Deco peis var tabeller

Hvis du virkelig ikke vil se skorsteinen som en del av sommeren deco og du vil helt pusse opp rommet, kan du skjule bak peisen en spesialisert skjerm eller romdeler. deler separatorer er mobile og enkle å tilpasse og er et fint tillegg til sommeren innredning. Så du kan lage din egen DIY separator ved hjelp av for eksempel de gamle skap dører skodder du male en fin farge. Dekorer peisen med din favoritt pyntegjenstander eller et sett av design vaser - som andre midler for å gi et nytt utseende til din peis i sommer. Her er bilder av dekorative ideer:

moderne peis dekorert med stearinlys og grønne planter

Deco var moderne peis

vintage stil peis dekorasjon idé

Deco peis var vintage

Peis dekorert med grønne planter

Deco peis ble plantet

Innredning passer peis for sommeren

Deco peis var kunstnerisk

Sommer dekorere mantel

deco peis var idee

Peis dekorert med tente lys og speil

Deco peis var lys

interessant dekorativ peis

Deco peis eteblanc

Deco peis var tre

Deco peis var tre ojects

Deco peis var idee

Deco peis var dekorasjon idé

Deco peis var design idé

Deco peis interessant sommer

Deco peis sommerleker

Deco peis var moderne

Deco peis var objekter

Deco opprinnelige peisen var

Deco idé peis peis

Deco peis opprinnelige ideen

peis dekorasjon design lysestaker

tre peis dekorasjon lys

kjæle peis sommer farge

dekorasjon peis krans vært

peis dekorasjon var bøker

peis dekorasjon blitt plantet

peis dekorasjon blomster sommer

peis dekorasjon av sesongen

peis dekorasjon var lett

dekorasjonen var moderne peis

opprinnelige interiøret var

peis mantelen dekorasjon idé

decoratiopn plate dekorativ peis

idee deco peis var

peis dekorasjon idé var

peis dekorasjon idé var

peis mantelen deco idé


About the author

admin